Hae
Palasia Arjestani

Selekävilleitä

Noin niinku nätisti savolaisittain ilmaistuna. Ruma murre ompi tämä, mut ihan hauska osata, kun kovin moni sen vääntämiseen ei kykene.

Perjantaina käväsin postista hakemassa megalomaanisen paketin Lisäravinnemestan bodypukilta. Kaikkea kivaa sieltä paketista taas sai kaivella! Vaatteita ei tullut tällä kertaa, mut mitäpä minä vaatteilla? Nakuna on ihan mukava olla 😀 Ei vaiskaan, enemmän mä olen kiinnostunut noista lisäravinteista. Vaatteita on kaappi täynnä ja niistäkään en käytä kuin murto-osaa. Harva se päivä päällä Bullfarmin uusi Exposta hommattu huppari ja vanhaakin vanhemmat harmaat collegehousut, voiko parempaa olla? En mä viihy missään tiukoissa vaatteissa. Mitä löysemmät ja mukavammat niin sen paremmat.

Niin ne lisäravinteet…

Siinäpä koko setti. Kuvasta puuttuu vielä Cellmass.
 
Size Onia treenin ajaksi käytettäväksi, PlasmaJet treenibuusteriksi, kreatiinia, roheiinia, BCAA…
 
Lisää roheiinia, energiajuomia, rotskupatukoita (tosi hyviä, kun käyttää mikrossa!), aminohappoja..
 
Kasa roheiinipatukoita. Osan näistä vois laittaa jakoon.
 
 Uusi muruseni, PlasmaJet. Mai pressös.
Testasin jo parissa treenissä tuota PlasmaJetiä ja otin taas käyttöön myös ton Size Onin. En tiedä kumpiko niistä voi molemmat yhdistettynä toisiinsa sai aikaan kyl semmosen pumpin, et en oo ennen moiseen törmännyt! Mii laik. Ainakain lauantain selkäreenissä selkä pumppautu tosi hyvin, samoin olkapäät! Olkapäihin tuli oikein semmonen kivulias, polttava ja räjähtävä pumppi. Normaalisti mun on ollut tosi vaikeeta saada olkapäät hirmu pumppiin. Jotain pientä oon niihin aikasemminkin saanut aikasiks, mut en mitään vastaava mitä nyt!
Niin, niitä treenejä. Jos vaikka nyt keskittyis lauantain selkätreenin ja huomenna sit rintareeni. Pitänee saunaan kohta viipottaa niin nopsaan joutuu tänkin homman hoitamaan, taas vaihteeks. Aina on olevinaan kiire johonkin. Vihaan kiirettä ja kaikenmaaliman suunnittelua ja aikatauluttamista. Parasta kun vaan sais mennä ja tehdä fiiliksen mukaan.. Taas menee höpöttämisek. Ne treenit. Hieno viteokin tuli napattua kaikista liikkeistä. Piti joku musiikki vaihteeks laittaa taustalle soimaan, kun kuvaajana toiminut Mr.M hauskuutti itseään ja mölisi aivan käsittämättömiä juttuja kuvatessaan. Esim. alatalja videon aikana taustalta kuului ”yyyksi, kaaksi, koooolme, neeljä….öööööö…neeljä, neeljä, neeljä…sä teit neljä!” Ja naurut päälle. Luonnollisesti. Oli sillä hauskaa.
Supersarja viikko aluillaan eli kaks liikettä putkeen ja sit tauko. Toistot yritin pitää noin 8-12 alueella. Sain taas aika hyvin tehtyä joko isommilla painoilla tai enemmän toistoja. Tyytyväinen ompi hän.
1a. Kapea ylätalja
11, 10, 8*60kg
11, 9*55kg
Viimeks oon tehnyt yhden sarjan 60 kilolla.. ja sillonkin ysin.
1b. Vipuvarsisoutu käsi kerrallaan
11, 10, 9*65kg Tässä nostin painoja ja joutuu vissiin seuraavallakin kerralla lisäilemään muutaman kilon.
10, 9*60kg
2a. Leveä ylätalja eteen
11, 9*55kg
10, 9*50kg
11*45kg
2b. Alatalja käppyrätangolla
12, 9*50kg Tässäkin jokunen toisto enemmän kuin viimeks.
10, 9*45kg
11*45kg
Yritän aina alataljassakin pitää selän mahdollisimman suorassa loppuasennossa, mut näköjään se lähtee väkisin vähän heijaamaan taakse sarjan lopussa. Mut onneks vaan vähän. Ei sentään ole semmosta takaraivo lattiaan meininkiä mitä salilla näkee paljon. Liian paljon.
Siinä oli selkäreeni. Tässä video treenistä.
 
Sit vähän olkapäitä siinä toivossa, et ne kasvais joskus  😉
3a. Sivuviparit kp
15*8kg+12*6kg
14*8kg+10*6kg
13*8kg+9*6kg
3b. Pystysoutu mutkatangolla
12, 11, 10*20kg
Olipa muuten hyvä supersarjasetti tämä! Olkapäät aivan kauheeseen pumppiin, yeah.
4. Takaolkapäät koneessa
10*20kg
9*20kg+8*15kg
9*20kg+7*15kg
Joskus jollain leirillä sanottiin, että kehitys loppuu treenipäiviksen pitoon. Bullshit, sanon minä. Mä ainakin treenaisin aina aivan liian pienillä painoilla, jos ei olis mitään mistä katsoa miten edellinen treeni on mennyt. Aina ennen jokaista treeniä katson edellisen treenin kohdalta miten se on mennyt, millä painoilla olen tehnyt ja paljonko toistoja. Sen perusteella asetan tavoitteen sen päiväiseen treeniin. Jos olen edellisellä kerralla tehnyt esim. kasin jollakin tietyllä painolla ja pitäisi tehdä 8-12 toiston sarjaa niin asetan tavoitteeksi vähintään ysin. Aika harvoin se tavoite jää saavuttamatta. Jos sit teen vaikka 11 toistoa, niin teidän että seuraavalla kerralla lisätään painoja ja tehdään vähintään taas kasi. Tällä tyylillä oon ite saanut hyvin kehitystä ja treenipainot nousee koko ajan hiljalleen. Muuten junnaisin koko ajan paikallani. Toiset taas tykkää tehdä toisella tavalla, mut tää tyyli on mulle sopivin.
No niin, jos painuis sinne saunaan ja sit katsomaan Amazing Racea..

2 kommenttia

  1. Heinäharava kirjoitti:

    Savonmurre (heh, murre elikkäs tessu eli luffe) on ihanaa! Siitä tulee niin kotoinen olo.Sanojen viäntäminen on oma juttunsa, mutta ehkä parasta savonmurteessa on puheen rytmi, joka tekee siitä junttimaisen. Ja sitä on vaikea jäljitellä jos ei luonnostaan ossoo.

  2. Riinu kirjoitti:

    Tehdäänpä kuule niin et laitat seuraavaan postiin saman pätkän Mr. M:n hölinät ja naurut taustalle… vois olla aika viihdyttävää :DEikä sillä etteikö nää nykyisetki oo viihdyttäviä 🙂 Vois olla sellanen huumoripläjäys hahahahha… sit teet äänestyksen kumpi oli parempi!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.