Hae
Palasia Arjestani

Jännästi kävi taas näin

Processed with VSCO with c1 preset

Sis.mainoslinkin. Kävin työpaikalla pyörähtämässä keskiviikkona ja duunikaverit kyseli, että käykö mulla aika pitkäksi kotona? Ehei, ei todellakaan, vastasin. Mullahan on tuhat ja yksi asiaa koko ajan tehtävänä ja hommia aamusta iltaan ja totta se on. Mä puuhastelen kotona koko ajan jotakin ja koko sairasloma on ollut mulle yhtä juhlaa, kun oon saanut olla kotona ja tehdä täällä yhtä sun toista. Mutta nyt tuli seinä vastaan. Mua niin kyllästyttää! Kaikki ne ihanat arkiaskareet, joita tein innolla, ottaa suunnattomasti päähän. Ei huvita tehdä yhtään mitään. Kaikki tuntuu vain tylsiltä velvollisuuksilta, jotka jättäisin mieluiten tekemättä.

Näihin tylsiin velvollisuuksiin oli tulossa kiva pikku breikki. Meidän piti lähteä tänään aamupäivällä junalla siskon luokse Kuopioon. Itse asiassa mun pitäisin juuri tällä hetkellä istua junan leikkivaunussa ja kuunnella lapsukaisten ilakointia. Mutta ei, täällä mä istun kotisohvalla kirjoittamassa. Jännästi kävi taas näin, että tyttö sairastui eilen vatsatautiin ja jouduttiin perumaan reissu. Miten tässä voikin aina käydä näin!? Ihan aina on joku kipeänä, kun on jotain kivaa tulossa tai reissuun lähtö. Saimaan reissukin meinasi jäädä tekemättä, kun tytöllä nousi edellisenä aamuna korkea kuume. Se onneksi meni päivässä ohi ja päästiin lähtemään matkaan.

Täällä mä nyt istun sohvalla naama norsun*itulla ja mietin, että mitähän tekisin vai tekisinkö yhtään mitään. Leipoa ainakin vois, mutta sitä ennen pitäisi lähteä vesisateessa kauppaan. Ei kyllä huvita. Taidan delegoida miehelle. Olen itsekin ollut koko viikon jäätävässä flunssassa ja suunnitellut salitreenitkin on jääneet tekemättä. Ehkä seuraavassa elämässä sitten! Ehkä mä alan taas jumppaamaan tuota kättä, sitä ei kai voi tehdä liikaa…

Onko teillä jotain kivoja suunnitelmia viikonlopulle? Laitan huomenna tulemaan kotitekoisen puikkojätskin ohjetta!

Ps. Offerillassa on pari niin hyvä tarjousta, että pakko vinkata! Crossfit Kehällä (joiden omistajat muuten tunnen 😉 ) OnRamp-kurssi + treenioikeus 10.8 asti nyt 45e!! Tämä on todella edullinen näin pääkaupunkiseudulla. Crossfit Kehä on huhtikuussa avattu boksi, joka sijaitsee todella hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaalla osoitteessa Martinkyläntie 53. Tarjoukseen pääset tästä. Eli jos olet ajatellut crossfitin aloitusta niin nyt on sen hetki!

Toinen hyvä tarjous on Eva Solon kaunis 0,7 litran sporttipullo hintaan 13,90 + pk. Tykkään itse kovasti Eva Solon tuotteiden muotoilusta, joten tämä osui silmiin heti. Tarjoukseen pääset tästä.

4 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Eikä ! 🙁 Harmittaa teidän puolesta tosissaan.

  Koittakaan jaksaa ja nauttia kotiolosta.

 2. Heidi kirjoitti:

  Vaikka minua ei yltiöpositiivisuudesta voi syyttää, mutta voisihan tylsyyden ajatella sitenkin, että silloin on oikeastaan itsellä kaikki hyvin. Ei siis mitään suurempaa touhottamisen, kiireen, surun, huolen… aihetta. Jos noita olisi kovin, silloin taas kaipaisi sitä ”tylsyyttä” elämäänsä. Vaikka ymmärsin kyllä pointtisi asiassa – jos odotetut kivat suunnitelmat eivät toteudu, ottaahan se päähän.

  • Jonna kirjoitti:

   Juu jos olisikin vain tylsää, mutta jos kyllästyttää….? Tylsyys on välillä hyvä juttu! Ihana vaan olla ja öllöttää. Odottaa hetkeä, että tekee mieli tehdä jotain. Mutta tuosta kyllästyneisyyden olotilastakin onneksi pääsin eroon. Piti vain miettiä vähän aikaa miksi siltä tuntuu 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.