Hae
Palasia Arjestani

Ruokaideoita viikolle 11

ruokaideoita viikolle 11

Se olis sunnuntai taas ja aika jakaa teille ruokaideoita viikolle 11! Kauheaa vauhtia nämä viikot menevät ja kohtaa saa olla ideoimassa jo kesäisiä grillausreseptejä, parhautta 🙂 Aion itse käyttää ensi viikolla ainakin yhtenä päivänä hyväkseni ResQ club – sovelluksen kautta jotakin hävikkiruokaa. Kävin juuri eilen hakemassa meille samaisen sovelluksen kautta leipäpussin ja laitoin leivistä suurimman osan pakkaseen. Eipähän tarvitse ihan heti ostaa kotiin leipää! Mun suosikki ruoka-annoksiin on ollut ravintola Taimi, joka on sopivasti salimatkan varrella. Sieltä saa todella hyvää perusruokaa ja annokset ovat niin isoja, että syödään tytön kanssa niistä useamman kerran. Yksi satsi maksaa 4-5 euroa eli ei todellakaan paha. Suosittelen lataamaan ResQ clubin ja osallistumaan taisteluun ruokahävikkiä vastaan! Mennäänpä sitten katsomaan niitä ruokaideoita viikolle 11.

ruokaideoita viikolle 11

Aasialaiset lihapullat & nuudelisalaatti

Ruokaideoita viikolle 11

Ma: K-Ruoan linssipihvit 

Ti: Aasialaiset lihapullat ja nuudelisalaatti (resepti)

Ke: jämiä jääkaapista

To: Hellapoliisin kermainen juuressosekeitto

Pe: Syötävän hyvä -blogin tomaatti-mozzarella pastasalaatti

La: Yhteishyvän tortillalasagne

Su: jämiä jääkaapista + seuraavan viikon ruokalistan suunnittelua

Viikon herkku: Juustokakkukääretorttu (resepti)

Semmosia! Linssipihvejä olen halunnut tehdä jo kauan. Josko nyt vihdoin ja viimein saisin aikaiseksi? Nuo aasialaiset lihapullat on mielettömän hyviä! Kannattaa testata. Yllättävän pienillä asioilla saa peruslihapulliin taas ihan uutta twistiä. Jääkaapissa on taas kasa juureksia, jotka täytyy käyttää pois, joten juuressosekeitto voisi hyvin olla yksi ensi viikon ruuista. Siitä tykkää kaikki. Tuon tortillalasagnen ohjeen bongasin jo joku aika sitten ja se vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Luulisi kelpaavan koko perheelle.

Ensi viikonloppuna meillä onkin tytön synttärit tulossa, joten kakkua täytyy värkätä ja jotain muutakin siihen kylkeen. Pidetään perjantaina kaverisynttärit Hoplopissa ja aikusille sunnuntaina meille. Heittäkäähän hyviä ideoita juhlatarjottaviin! Kakun lisäksi on tulossa voisilmäpullia, mutta ehkä jonkun pienen suolaisen voisi vielä tehdä?

Tässäpä mun ruokaideoita viikolle 11. Nappaako mikään?

Kivaa sunnuntaita just sulle!

Edellinen postaus: Viikon 9 ruokapäiväkirja – askel siistimpään suuntaan

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *