Hae
Palasia Arjestani

Maailman seitsemäs ihme..

.. Vai kahdeksasko tää nyt sit on. En muista. Kävin nimittäin aamulenkillä tänään ja vieläpä ihan vapaaehtoisesti. Normaalisti kun suunnittelen edellisenä iltana lähteväni seuraavana aamuna kävelylle niin sitä ei todellakaan tapahdu. Tänään tuli vaan semmonen fiilis, et oli lähettävä. Teki muuten hyvää! Ihanaa kun tulee kevät, aurinko paistaa ja on lämpimämpää kuin joku aika sitten.. Sitten jaksaakin hyvällä mielellä alotella dieetin ja aamulenkit. Melkien jo odotan niitä! Sekaisin olen ma 🙂

Tänään oli pitänyt olla välipäivä, mut eipä ollutkaan, kun päätin eilen tehdä vain olkapäät ja jättää tälle päivälle ojentajat ja vatsat. Ei ollut kyse mistään väsymyksestä, haluttomuudesta tms vaan halusin vaan tehdä vähän lyhyemmän ja tehokkaamman treenin eilen.

Eilen siis pelkät olkapäät eikä mitää muuta. Supersarjoja tehtiin taas. Kivoja ompi ne.

1a. Sivuviparit kp 4*12-15*8kg
1b. Pystyp. niskan takaa p.smith 4*8-11*25-30kg Hapoille menivät pienen pienet olkapääni 🙂
2.Takaolat taljassa 4*8-12*20-30 lbs
3a. Pystysoutu köydellä maaten 4*9-13*20-30kg
3b. Takaolat alataljassa 4*10-12*30kg

Loppuun otin vielä jotain sivuvipari kikkailua ja pari sarjaa pystypunnerrusta koneessa. Monessa paikassa oon nähnyt opetettavan, että sivuviparit pitäis tehdä suorin käsin. Testailin sit sillä systeemillä, mutta en kyllä saanu minkään sortin tuntumaa sillä tekniikalla olkapäihin. Ihan turhaa.. Tai sit en vaan osaa.

Tänään se aamulenkki reilut 30 minsaa ja aamupalan jälkeen salille tekemään ojentajia ja vattaa, supersarjoja..

1a. Pushdown tanko/v-kahva 10*30kg/2*8-10*25-30kg Ilkee vihlaisu tuntu kyynärpäässä ekassa sarjassa ja säikähdin jo, et nyt hajos jotain. Tangon vaihto ja matka jatku normaalisti..
1b. Dippi kahden penkin välissä 3*9-12*5kg
2a. Dippi kahden penkin välissä BW 3*12-14
2b. Ranskalainen kahdella käsipainolla 3*10-13*4-6kg
3. Pushdown köysi 7*10-12*15-30kg
4a. Vatsat köydellä taljassa 3*10-12*60-70kg
4b. Jalannostot roikkuen 3*8-12

Loppuun reisien rullailua foam rollerilla. Katselin netistä itselleni rolleria ja saatanpa sit Kotkaan semmosen tilatakin! Oon lueskellut Flexistä ja netistä jonkin verran treenisysteemistä nimeltä FST-7 ja se kiinnostaa kyllä kovasti. Tarkotuksena on normaalin treenin päälle tehdä jotakin extraliikettä 7 sarjaa 30-45 sekunnin palautuksilla. Tänään tein tuota pushdownia ojentajille sillä systeemillä. Periaatteessahan siihen käy mikä tahansa liike, mutta tommonen ”kevyempi” pumppiliike varmasti ajaa parhaiten asiansa. Toki jos haluaa tehdä reisille vaikka kyykkyä tolla systeemillä niin mikäs siinä. FST-7 kannattaa tehdä vain parille jäljessä laahaavalla lihasryhmälle/viikko. En tiedä onko sit dieetillä mitään järkeä tuota käyttää ja pitänee kysyä myös valmentaja mielipidettä asiaan.

Mullahan on tunnetusti aina noita pakkomielteitä millon minkäkin lihasryhmän suhteen. Nyt on vuorossa takaolkapäät. Tässä hyviä vinkkejä takaolkapäiden treenaamiseen.

Ens maanantaina onkin taas Tampereen reissu edessä. Sunnuntaina olis mun + kahden muun työntekijän läksiäisbileet ja nyt sain ainakin hyvän syyn olla lähtemättä minnekään baariloihin. Johonkin syömäänhän sitä lähdetään, mut övereitä ei kannata vetää jos en halua kovin nesteistä kuntoa esitellä valmentajalle. Tosin tässä kunnossa on ihan sama onko nestettä vai ei kun ei muutenkaan läskin alta juuri mitään näy…Urakkaa tässä bodyssä ainakin tulee olemaan jos mielin syksyksi hyvään kuntoon!

Yksi kommentti

  1. map kirjoitti:

    Yksi bodysyöpöttely sulle tulee vie eteen, et varaude nestepöhöön..;D Olipa muuten hyvä videopätkä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.