Hae
Palasia Arjestani

Kalamies se on eri mies

kalamies

Matkustin viikonlopuksi siskoni tykö Kuopioon. Kyseessä oli a-luokan reissu, koska mies ja tyttö olivat mökillä. Sain siis ihan itsekseen katsoa junamatkalla netflixiä ja huolehtia vain ja omista tarpeistani. Olin olevinaan viisas ja varasin meno – ja paluumatkoille pöydällisen paikan että voin kirjottaa ja editoida videoita koko matkan. Laiskotteluhan ei tule kyseeseen edes junamatkoilla! Menomatkalla juna oli niin täynnä ettei hommista meinannut tulla mitään. Koko ajan joku käytävällä kulkeva töni ja tuuppi minua. Yritä siinä pitää konetta pöydällä. Tulomatkalla pöytä oli niin jumalattoman ahdas ja kapea, että hyvä kun juomapullo siihen mahtui. Vähiin jäi siis konehommat. Junassa on joka kerta mielettömästi tunnelmaa, matkusti sitten yksin tai lapsen kanssa.

kalamies

kalamies

kalamies

kalamies

Viikonloppuna käytiin mustikassa useampaan otteeseen ja raahasin 5 litran ämpärillisen mustikoita junassa meillekin. Samassa kassissa kulki perintö-kiinanruusu, joka on peräisin mummoni kasvattamasta kasvista. Katsotaan mitä hän tykkää olla meillä ja saanko vaalittua perinteitä vai tuhottua ne täysin. Lauantaina käytiin Matkuksessa shoppailemassa ja vaikka ei pitänyt ostaa mitään niin mukaan lähti pari jutskaa meidän tulevalle matkalle. Okei, ostin myös uudet treenipöksyt koska ne maksoivat vain 9e eivätkä tippuneet jalasta niin kuin mun kaikki muut treenihousut. Kai mulla on vain omituinen perse kun mikään ei pysy jalassa. Muuta selitystä en keksi.

kalamies

kalamies

kalamies

Mutta tiedättekös mitä! Käytiin lauantai-iltana järvellä uistelemassa ja meikämamma sai virvelillä ensimmäistä kertaa elämässään hauen! Ehkä kuvan ilmekin kertoo miten pähkinöinä olin tapahtuneesta. Ihan mahtava fiilis! Samaisena iltana pääsin nauttimaan ensimmäistä kertaa tänä kesänä grilliruaasta ja maistamaan mustikkakukkoa. Kyllä mun sisko osaa <3 Ihan huikea viikonloppu kaikin puolin (lukuunottamatta junan liian pieniä pöytiä) ja taas harmittaa, kun asutaan näin kaukana. Onneksi junat ja lentokoneet kulkee ihan päivittäin eikä matkakaan niillä kestä kovin kauan. Ens kerralla sitten tyttökin mukaan!

kalamies

kalamies

Kuinkas teidän viikonloppu sujui?

2 kommenttia

  1. Heidi kirjoitti:

    Hei, sateinen viikonloppu meni ”murjottaessa” kaupungissa – ja pyykkikasoja pestessä. Mieheltä loppui loma ja mökiltä on aina melko hankala palata ns. sivistyksen pariin. Ihania viikkoja ollut olla mökillä, onneksi palaan sinne huomenna. Mustikoita poimimaan tietysti. Ja isosiskon kanssa käkättämään. 🙂

    Ja hei – minulla lienee sama perseongelma sitten sitten kuin sinullakin. Ja kaupanpäälle mahaongelma ilmeisesti: topit tahtovat rullautua tissien alle. 🙂

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    • Jonna kirjoitti:

      Oi, kuulostaa täydelliseltä! Mekin vietettiin loma mökillä. Voi kun pääsisi takaisin…Pidä hauskaa ja nauti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *