Hae
Palasia Arjestani

Huomenna käy matka Ikeaan..

Semmonen reissu olis huomenna edessä. Saas nähdä mitä siitä tulee, kun jälkikasvu on tarkoituksena ottaa mukaan 🙂 Onneks Ikeassa on aika hyvät vaipanvaihtomahdollisuudet ja syöttämäänkin pääsee jos tarve vaatii.

Ei noi mammarahat ole kovin hulppeat eli aika pienellä budjetilla ollaan liikenteessä. Vähän Ikean sivuilta jo katselin mahdollisia hankintoja.

Kladd-ruokalappuja 2,95e/5 kpl. Noita täytyy hamstrata tulevia syöttöurakoita ajatellen.

Joku roskis pitäis hommata kylppäriin vaippoja ym. pikkusälää varten. Aika huonoja vaihtoehtoja näkyy olevan, mut niistä paras on Sävern-roskis 24,95e..

Täytyy tsekata paikan päällä minkälainen toi on ja jatkaa entsintöjä jos ei miellytä. Mielessä on kyllä täysin toisenlainen roskis. Haluaisin jonkin kivan värisen, kylppäri kun on mustavalkoinen niin väriä tarttis saada!

Teetit tyskästä kuvia niin niille pitäis saada kehykset. Ribba-kehykset lienee ihan hyviä?

Tälle linjalle kun lähdettiin niin itseasiassa tauluhyllyillekin olis käyttöä…

Parvekkeelle ajattelin ostaa tämmösen Solvinden-aurinkokenno valosarjan. Vois olla kiva pimenevissä illoissa varsinkin syksyllä 🙂

Saapa nähdä mitä muuta sälää sieltä tarttuu mukaan. Tuskin tarttee tyhjin käsin kotiin lähteä 😀

7 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Nuo ruokalaput on huonoja, kannattaa ostaa sellasia missä on kouru/pussi. Muuten on ruuat ja nesteet sylissä. Ja kaula-aukko on noissa kans aika iso. Näin siis meillä…-H

 2. iive kirjoitti:

  Mä kannatan kans toisenlaista vaihtoehtoa ruokalapuksi.Itse suosittelisin esim. kernistä tai kestovaippakankaasta tehtyä ruokalappua kourulla. Peseytyy hetkessä käsin ja kuivuu myös hetkessä. Kernisestä riittää myös pelkkä pyyhintä ja mitkä kuosivaihtoehdot niissä onkaan!Isommalla lapsella oli jo käteviä ne jäykemmästä löpsömuovista tehdyt ruokalaput (tyyliin emma), jotka voi nakata tiskikoneeseen.

 3. iive kirjoitti:

  Ja vielä ;)Piti muuten kommentoida sulle siihen kissan pissaamisjuttuun… Meillä tytsy kohta 3v ja kissa näyttää mieltä silloin tällöin edelleen, onneksi harvoin nykyään. Loukkaantunut on uudesta tulokkaasta. Meillä aloitti pissimisen silloin kun tyttö rupesi liikkumaan, sitä ennen ei tajunnut vauvasta mitään.Toivottavasti teillä kestää vähemmän aikaa kuin 3vee 🙂 ja jos löydät hyvän vinkin niin vinkkaahan tänne myös!

 4. Muffukka kirjoitti:

  Ikeassahan myydään niitä ”peltipönttöjä” eri värisinä ja kokoisina, niissä on kansi ja must ainakin kivannäköinen. Sitä pientä versioo vois käyttää myös roskiksena kylppärissä, itse olen ainakin sellaista joskus tuumaillut 😛

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  H: onko tarvis ihan heti hommata kourulappua? Ostin Ikeasta semmosen normaalin version, tosin helposti pyyhittävän. Jotain kerniä/muovisekotetta se vissiin on. Kaula-aukkokin oli suht pieni :)Iive: semmonen helposti pyyhittävä hommattu! 🙂 hyvä kun vinkkasitte, olisin muuten ostanut kankaisen ja pessyt niitä uudelleen ja uudelleen… Saa nähdä tepsiikö tohon kattiin mikään. Kissan karkotteet ja feromonisuihkeet testattu, ei toimi. Alkaa kohta parketit nousta kissan pissaamiskohdasta 🙁 Yks keinohan on laittaa kissan ruokakuppi sen pissikohtaan, mut meillä sitä ei voi eteisen nurkkaan laittaa. Yritän aina jotain laatikkoa siihen tunkea, mut laatikkohan siirtyy pois paikoiltaan kun lähtee ulos ja kissa kusee nurkkaan välittömästi… Taidan lyödä kaksipuoleista teippiä siihen nurkkaan ja katsoa mitä katti siitä sanoo 😀 Yks vaihtoehto on kuulemma myös elmukelmu!Muffukka: niitä peltipönttöjä mäkin metsästin mut niitä ei enää ollu 🙁 täytyy katsoa jos jostain sais vaikka käytettynä semmoisen!

 6. Anonymous kirjoitti:

  Myö ostettiin sellanen kouru mutta tyttö on vielä niin pieni ettei saa kunnolla käsiä edessä yhteen kun se on kaulassa. Ostettiin myös sellanen ”sadeviitta” tai mikä lie mutta sekin taitaa vielä olla iso. Se odottaa aikaa, että tyttö osaa vähän itsenäisemmin syödä. Tällä hetkellä paras on äitiyspakkauksen mukana tullut ruokalappu (vaikka senkin kaula-aukko on iso!?) En osaa sanoa onko vika miussa vai valmistajassa… -H

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Jaa, tuliko äippäpakkauksessa ruokalappu? Missähän se on….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *