Hae
Palasia Arjestani

Viikon parhaat.

*postaus sisältää yhteistyötahojen mainoslinkkejä*

Pistetääs taas pientä koostetta viime aikaisista tapahtumista. Tällä viikolla postaustahti on ollut vähän hiljaisempi kuin normaalisti johtuen jostain kummallisesta väsymyksestä, joka on jyllännyt tiistaista asti. Jospa viikonloppu taas toisi lisää virtaa tähänkin mammaan 🙂

Viikon hauskin treeni

Viime viikonlopun akrobatiatreeni oli niin lystikäs että oksat pois! Enpä ole ihan äskettäin taantunut niin vahvasti lapsen tasolle kuin silloin. Oli aivan mahtavaa heittää kaikki turhat pelot ja estot pois ja tehdä temppuja, joita oon uskaltautunut tekemään joskus pikku nassikkana 🙂 Alla iloittelua kera kässynpyörien! Koskas te olette viimeksi tehneet kärrynpyöriä?

IMG_20140304_162525

Viikon yhteistyökumppanit

Mä vihaan yli kaiken lukea blogeja, joissa jokaikisessä postauksessa on joku mainos tai ostaostaosta-juttu. Pidän omassa blogissani sellaista linjaa, että testaan ja postaan vain sellaisista tuotteista joista itsekin olen kiinnostunut ja joita käytän. Viikon aikana olen saanut normaalia enemmän tuotteita testattavaksi ja jokaikisestä olen kyllä tykännyt hurjasti 🙂

20140305_141556Suomen Voimaruoalta sain testiin erilaisia superfoodeja: macaa, spirulina-jauhetta, Himalajan suolaa, goji-marjoja, himoitsemaani lucumaa sekä kookosöljyä!

20140307_053725Samassa paketissa superfoodien kanssa sain testiin Harmonie Life:ta Perskindol kylmä-kuumageeliä, jota olen nyt valellut jomottaviin olkapäihin ja tuhannen juntturassa olevaan selkään. Tästäkin tuotteesta tulossa enemmän ja tarkemmin kunhan testailen vähän lisää. Myös teille lukijoille tulee Perskindolia arvottavaksi 🙂

IMG_20140306_145358Kuten instatilini (jonnam1983) seuraajat varmaan jo eilen huomasivatkin niin sain melkoisen mehevän tuotesetin kotiin maisteltavaksi! Jokilaakson Juusto lähetti minulle Silva-juustolevitteitä, ILO-hummuksia sekä uutta guacamolea testattavaksi. Tuosta guacamolesta on 92% oikeaa avocadoa, joten tämä pesee kyllä kilpakumppaninsa avocadon määrässä ihan mennen tullen! Myös Jokilaakson Juuston tuotteita on teille murusille tulossa arvottavaksi 🙂

Viikon jämäkokkailu

20140228_201017

Mulla on tapana ainakin kerran viikkoon kaivella jämiä jääkaapista ja Tom Björkin lailla loihtia niistä herkullista gourmet-ruokaa 😀 No joo, tällä kertaa tein kastikkeen, johon tunkasin kinkkusuikaleita, tomaattia, paprikaa, creme fraichen jämät, tuorejuuston jämät, suolaa ja mausteita sekä ihan aitoa kunnon kuohukermaa! Tarjoiltiin trendikkäästi gluteniittomien makaronien kera. Yllättävää kyllä, tyttö söi suurella ruokahalulla ja kehui vielä namiksi 🙂 Ja taas saatiin pilaantumassa olevat ruoka-aineet hyötykäyttöön.

 Viikon parhaat selfiet

IMG_20140306_134015 IMG_20140307_101736

 Selfiet on parhaita, ei siitä mihinkään pääse 😀 Ite vaan en oo kovin lahjakas ja kekseliäs niiden kans. En tajuu miten toiset saa selfieistäkin todella hienoja ja kauniita! Ehkä vika onkin kuvattavassa? #hissiselfie #lihavakäsi #maharöllö

Viikon huomio itsestäni

IMG_20140228_190312

Olen aika ajoin liian armoton itseäni kohtaan, varsinkin treenien osalta. Tahtoisin kehittyä ja olla todella hyvä crossfitissä, mut selkeästi alan huomaamattani ajaa itseäni aika ajoin liian tiukille. On ihan ok olla joskus huonompi ja hitaampi kuin vierustoveri 🙂 Peruin osallistumiseni boksin kisaryhmään sekä ilmoittautumiseni huhtikuun kisoihin. Yritän ottaa treenaamisen rennosti enkä pingottaa liikaa. Tällä viikolla olen myös treenannut vähemmän kuin normaalisti ja levännyt jos olen kokenut lepoa tarvitsevani. Samaa armollisuutta täytyy opetella myös kotitöiden osalta…

Viikon parhaimmat hetket

20140306_154806

 

20140302_181158-1

 

Niin se vaan aina menee ettei parhaat hetket koskaan muodostu treenaamisesta, materian haalimisesta eikä edes lottovoitosta vaan niistä pienistä hetkistä tärkeiden ihmisten kanssa. Tällä viikolla ollaan juhlittu anopin ja kummipojan synttäreitä, ulkoitu perheen kesken ja jauhettu jargonia duunikavereiden kanssa kahvipöydän ääressä. Mitä muuta ihminen tarvitsee kuin ihania ystäviä ja mahtavan perheen ympärilleen? Tai temperamenttisen 2-vuotiaan joka tuumaa ”äiti, mee mäkeen” kun tahtoo minun siirtyvän tieltään 😀

 

Viikonloppuna tulossa: treenaamista, Go Expo-messut, ainakin sata selfietä, kotona oleilua & herkuttelua, uusien reseptien testausta! Mitäs teillä suunnitelmissa?

16 kommenttia

 1. Ama kirjoitti:

  Mistäköhän tuota Guacamole juttua saa ostettua? Kuulostaa mahtavalta jos ei jaksa aina itse alkaa vääntämään. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Pitäis löytyä ainakin suurempien kauppojen kylmähyllystä 🙂

 2. -didi- kirjoitti:

  Viikonloppuna treenata, saunotaan, mennään messuille ja teen vihdoinkin sitä ihanaa vadelmasuklaakakkua, jota teit jokin aikaa sitten. Kuinka isoon vuokaan teit kakun?

  • Jonna kirjoitti:

   Mä oon kans huomenna menossa messuille! Mun vuoka on 21 cm, piti ihan käydä mittaamassa 😀

 3. Emski kirjoitti:

  Makeet noi sun treenipökät! 🙂

  http://iwilldoitemski.blogspot.fi/

 4. Mika kirjoitti:

  Kärrynpyörät on täälläkin kova juttu – poika nimittäin tekee niitä koko ajan breikkaamisen ja kuperkeikkojen ohessa. Multa ei onnistu noista kyllä mikään, nää voimistelujutut on kyllä se kaikista heikoin lenkki mitä mulla olla vaan voi 😀

  Helmikuussa tuli treenattua pelkästään arkena ja levättyä viikonloput, nyt päätin kääntää homman vaihteeksi päälaelleen ja viikonloppu paahdetaan täysillä. Siisti tapa sekin viettää viikonloppua! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Ei muuta kuin pojan kans temppuja treenaamaan! Ne on tosi hauskoja 🙂

   Mulla kans tänään treenipäivä mut huomenna levätään 🙂

 5. Jaanaba kirjoitti:

  Hyviä tuotteita oot saanut. Toi Suomen Voimaruoka on varmaan hyvä kilpailija kaiken maailman ”kokoveille! =). Mulla on kans semmonen linja vastaanottamissani tuotteissa, että jos otan niin mun pitää olla tuotteen täydellistä kohderyhmää. Toi Jokilaakson juusto on myös mielenkiintoinen tuttavuus.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä tykkään muutenkin kannattaa vähän pienempiä firmoja, vähän niin kuin käyn mielelläni pienessä lähikaupassakin – ettei suuremmat firmat jyräis pienempiä alleen 🙂

 6. Mimmukka kirjoitti:

  Mua kiinostaa erityisesti noi hummukset! Mistähän kaupoista niitä saa?

 7. Päivi kirjoitti:

  Kiitos Jonna mahtavasta blogista, ja varsinkin tästä tekstistä! Sun viikon huomio itsestäsi oli hyvä herätys mullekin. Haluaisin olla parempi ja kehittyä mutta totuus vaan on että sille on oma aikansa. Järjetöntä puskea silloin kun joku paikka brakaa tai on väsynyt. Pienin askelin ja tavoite kerrallaan vaikka se naista välillä syökin 🙂
  Pakko vielä sanoa että sä oot huikean jalat maassa -tyyppinen, mitä arvostan suuresti. Paras blogi tässä maassa!

  • Jonna kirjoitti:

   Näin se on että toiset kehittyy nopeammin kuin toiset, mut kaikki kuitenkin omaan tahtiinsa. Kun jaksaa vaan treenata ja harjoitella monipuolisesti niin tuloksia tulee varmasti 🙂 välillä täytyy vaan pysähtyä miettimään et mennäänköhän taas liian lujaa. Ite ainakin huomaan etten palaudu yhtä nopeasti kuin ennen ja voi olla fiksua vähentää treenikertoja tai ainakin tehdä joku huomattavasti kevyemmin!

   Jalat maassa jatkossakin, ei oo tarvetta lähteä liitelemään 🙂

 8. Emma kirjoitti:

  Jep, täällä mennää myös pienin askelin! Pitää ottaa iisisti, eka meni olkapää ja sit selkä. Nyt oikeesti tulee kiinnitettyy kaksinverroin huomioo tekniikkaan ja liikkeiden oikeanlaiseen suorittamiseen! Terveys ennen kaikkea, että pystyy oikeesti harrastamaan tätä hienoa lajia mahd. pitkään! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä olen onneksi suuremmilta vaivoilta välttynyt mut noi flunssat on koetelleet hermoja aika lailla! Ei meiltä aika tässä maailmassa lopu 😉

   Toivottavasti oot jo parempi ja saat paikat kuntoon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.