Hae
Palasia Arjestani

Kelmuttajan kosto.

Morjensta murulaiset! Nyt täytyy vähän hehkuttaa, koska eilinen treeni meni mielettömän hyvin, ehkä paras koskaan tekemäni olkapäät + rinta-treeni! Lisäksi mulla oli kiva reissu tänään Keravalle, jossa vierailin Keravan crossfit-salilla ja tapasin sen omistajan ja päävalmentajan Mika Forsströmin. Tulossa teille esittelyä crossfit-salista lähipäivinä 🙂 Olispa muuten hauska päästä itsekin joku päivä vetämään ihan oikea crossfit-treeni. Ei näyttäneet kovin kevyiltä mitä taululta kerkesin liikkeitä vakoilemaan… Vai meniskö joka naiselta ihan heittämällä 10 toistoa maastavetoa 90 kilolla? Ilman remmejä ja vyötä? Jäispä varmaan tekemättä tältä mammalta 😀

Ennen treeniä hiilaritankkaus makaroneilla! Aika hyviä olivat pitkästä aikaa 🙂

Mimmin eväs: kurkumalla maustettua riisiä, kananmunaa, parsakaalia ja kurkkuraastetta.

Mun jälkkäri: pikku pätkä ou jeahia kera kahvin, slurps!!
Treeniin sain ohjeet tehdä normaalia kovemmalla volyymillä eli lisää sarjoja, lyhyemmät palautukset ja pikku kikkailua pudotussarjojen muodossa. Sekä rinta että olkapäät on ollu siihen malliin tänään kipeät että perille meni ja uudet ärsykkeet toimi kuin junan vessa.
                             
                                      Ennen treeniä pukkariposet.
Vihreä pitkähihainen kirppailta, housut gazoz.
Treeni oli seuraavanlainen:
1. Penkki kp 5x vikassa pudotus
2. Peckdeck 2x, molemmissa kaksi pudotusta
3. Pystypunnerrus kp seisten 4x, vikassa pudotus
4. Pystypunnerrus tangolla niskan takaa 6x, vikassa pudotus
5. Sivuviparit taljassa 4x, lennosta vaihto toiseen käteen
6. Pystysoutu taljassa 4x, kahdessa vikassa 2 pudotusta
7. Sivuviparit kp 2x, molemmissa 2 pudotusta
Pystypunnerrus niskan takaa tangolla.

Hih, yhteistyön aloituksen kunniaksi sain Keravalta matkaani yhden aivan mahtavan jutun! Liittyy kotitreeneihin 🙂
Kissakin sen ostaisi, Ultimate sandbag!!!!!

Koko sakki oli taas pakettia ihmettelemässä.

Meillä ei mikään pysy salassa 😀

Superonnellinen uusi omistaja.
Kiitos Mika ja Keravan crossfit! <3

Ja se on pinkki!!!! <3
Nyt saa mun kotitreenit ihan uusia ulottuvuuksia. Vielä täytyy hiekat käydä sisään ostamassa, kun säkkiin ei ihan mikään tahansa sepeli passaa 😀 Omasi voit tilata täältä. Ajattelin alkuun ladata säkkiin vajaat kymmenen kiloa painoa ja lisätä pikku hiljaa voimien kasvaessa ja tekniikoiden parantuessa 🙂
Ja tein mä tänään taas kotitreeninkin, vatsapainotteisen sellaisen. Taisi olla aika tehokas, koska vatta on nyt tosi väsyneen oloinen. Huomenna saattaapi olla pikku kosku keskivartalossa 😀 Treenin otin tänään lovingfitin sivuilta. Alkuperäisen jumpan vaikeimmilla vaihtoehdoilla ja hyvillä ohjeilla varustettuna löydät täältä. Mä tein osassa liikkeissä aloittelijoiden version, koska en ihan oikeesti kyennyt tekemään raskaammilla tekniikoilla.
Liike 1: Slide & touch. Tehdään 30 toistoa. Lisäpainona voi käyttää esim. kahvakuulaa. Mä tein osan toistoista painon kanssa ja osan ilman.
Aloitusasento.

Rutistus vatsalla.
Liike 2: Reptile. Tehdään 30 toistoa. Kivan oloinen kylkiliike ja lankkuasento hapottaa koko vatsaa.
Aloitusasento. Vatsa tiukkana.

Jalannosto hallitusti sivulle. Puristus kyljellä.

Takaisin aloitusasentoon.

Sama toiselle puolelle.
Liike 3: Side plank mill, 15 toistoa per puoli. Melko mielenkiintoinen liike, vaatii koordinaatiota. Hapottaa koko vatsan aluetta.
Aloitusasento.

Sivulankkuasentoon,käsi kurottaa kattoon.

Takaisin normaalilankkuun, kurotus eteen. Toista 15 kertaa ja vaihda puolta.
Liike 4: Side to side kettlebell drop, 30 toistoa. Tässä liike josta tykkäsin hurjan paljon! Todella tehokas.
Aloitusasento. Jalat ilmassa, vatsa tiukkana.

Kierto ja kahvakuulan (tai mitä käytätkään) pudotus maahan.

Sama toisella puolelle. Muista aina pudottaa paino maahan! Tekee liikkeestä raskaamman.
Liike 5: Oblique knee tucks, 30 toistoa. Koko vatsan aluetta hyvin hapottava liike. Lankkua lankkua 🙂
Aloitusasento. Taas kerran lankku 🙂

Jalan tuonti alakautta vastakkaiselle puolelle. Hitaasti ja hallitusti.

Sama toiselle puolelle.  Pieni pysäytys loppuasennossa.
Liike 6: Sitting bicycle, 30 toistoa. Monelle tuttu polkupyöräliike. Tämä tehdään hitaasti ja hallitusti alavatsoilla puristaen ja kahteen laskien, kun toinen jalka on suorana.
Jalka irti lattiasta.

Vaihto. Vatsa tiukkana koko ajan.
Liike 7: Pulse ups, 30 toistoa. Tässä voi käyttää lisäpainoa. Liike tehdään vatsoilla puristamalla, ei nykyttämällä holtittomasti. Pieni liike, iso poltto 🙂
Aloitusasento.

Lavat irti lattiasta ja puristus.
Liike 8: Slow leg raises & butt lift, 30 toistoa. Sanan mukaisesti jalannostoja maaten ja pyllyn nosto vatsoilla ylös.
Aloitusasennossa jalat irti maasta.

Jalkojen nosto suoraksi vatsojen avulla.

Alavatsoilla pyllyn nosto irti lattiasta.
Liike 9: let switch using a momentum, 30 toistoa. Hyvä alavatsojen liike tämäkin. Hitaasti ja hallitusti. Kahteen lasku toisen jalan ollessa suorana alhaalla.
Alimmainen jalka irti lattiasta, toinen suorana ylhäällä.

Sama toiselle puolelle.
Liike 10: Oblique climber jump, 30 toistoa. Tämä olisi pitänyt tehdä hyppäämällä, mut en mä pystynyt. Tein videon helpomman muodon eli alimmainen jalka levähti hetkeksi maahan.
Aloitusasento.

Jalan tuonti vatsan alta toiselle puolelle ristiin, Jalka koksee maahan.

Sama toiselle puolelle.
Semmottiis oli tän päivän vattatreeni. Nää on kyllä kivoja, teen näitä ihan mielelläni. Ei mitään perusrutistuksia jaksa enää ees hangata kun on löytänyt näin mielenkiintosia ja vaativiakin jumppia!
Kaikki tehty.

Hyvä tsemppifiilis 😀

Puuro ansaittu!
Ihmettelittekö otsikkoa? 😀 Mä olen löytänyt elmukelmun ja haluan kelmuttaa ihan kaiken. Suorastaan iiiiiiihanaa kun saa jonkun kipon kelmuttaa. Hulluilla on halvat hyvin, idiooteilla ilmaset. Melkien kolkytvuotta ton elmukelmu löytämiise menikin ja nyt en luovu siitä koskaan! 
For real…
Huomenna tsekkaamaan polven tilanne eli kyykkytreenit tiedossa, hell yeah!

17 kommenttia

 1. Höde kirjoitti:

  Uijui, sait tuommosen pinkin ihanuuden!! Näyttääpä mukavan rankalta vatsatreeniltä, pakko kokeilla. heh, mää kyllä vähän mietin tota otsikkoo..että mitähän sieltä nyt tulee 😀 kivaa on myös semmonen pakkauskelmu, oikeen isot rullat joita esim mun mies käyttää töissä. se aina muuttoihin on tuonu ja mää haluaisin kelmuttaa ihan kaiken….. 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Joo! Se on niiiiiin ihana <3 pitää viikonloppuna käydä hiekat vielä ostamassa niin pääsen testaamaan :)Ooh, isoja kelmutusrullia. Mä olisin taivaassa 😀

 2. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Vähänkö ihqu kassi! <3 Alakko siis treenaan siellä vai? Tsemppiä treeneihin, niin koti, kui ns. oikeisiinkin! 🙂 Mistä muute hommaat nuo Ohoj patukat?

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Eiks ookki! Niin mun värinen :)Mä sain haasteen mennä joku lauantai testaamaan crossfitiä kun lauantaisin on klo 12-13 demolähtö eli saa testata mitä se oikeesti on. Meiltä on sen verran matkas Keravalle et tuskin säännöllisesti siellä alan käymään eikä se mahdollistakaan olisi. Testaamassa kyllä käyn joku lauantai!Mä sain ton patukan gazozilta mut en tiiä missä niitä on myynnissä. Hyviä kyllä ovat et kannattaa ostaa jos jostain löytyy 🙂

 3. Tiina Katariina kirjoitti:

  hei mahtavuutta että kerroit tosta sandbagista!! oon jo muutama vuosi sitten nähnyt tommoisen ekan kerran Bodyrock.tv:llä ja miettinyt että mistähän tommoisen saisi. sivu jäi kirjanmerkkeihin ja klikkaillaan kotiin heti kun on massia! 😀 tuhannet kiitokset!!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Sieltä mäkin ton alunperin bongasin 🙂 mahtavuutta että niitä saa myös Suomesta! Tuo varmasti sopivasti lisätehoja kotitreeneihin.Suurin kiitos tästä vinkistä lähtee kohti pienempää-blogiin 🙂

 4. kohtipienempaaa kirjoitti:

  Jeij, sä sait sen säkin! :)Kotitreeni näyttää kivan rankalta ja sä näytät kyllä jo niin timmiltä!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Joo! Se on aivan huippu, kiitos sulle vinkistä <3Ääh, omasta mielestä mä näytän tänään ihan löysältä porsaalta. Toi vatsa… aaaaargh! Se ei pienene koskaan :(Nää on näitä päiviä taas 😀

 5. Anonymous kirjoitti:

  Hei.Paljonko siulla on päivittäiset kalorit tällä hetkellä? Sini

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Moikka Sini! En tiedä ihan tarkkaa määrä mut siinä 1800 kcal paikkeilla mennään. Kohta joutuu varmaan vähän pudottamaan kun junnaa niin pahasti. .

 6. Ansku kirjoitti:

  Hullut muskulat noissa eka kuvissa :O

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Sattu suhteellisen hyvät valot 😀 ei juuri paremmat vois olla.Hei onks sulla millon laskettu aika? Kun olit lauttanu faboon et tönään täysiaikainen. Oliko se jo nyt??

 7. Taratin kirjoitti:

  Noita sun kotitreenejä katsellessa kyllä iskee pikkasen huonoa omaatuntoa kun en muka ”ehdi” treenata tarpeeksi kaikilta kiireiltäni. Aivan hyvin voisi tehdä pari kotijunppaa viikossa eikä varmaan olis ehtimisestä kiinni.Tsemppiä reeneihin ja dietille!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Noihin ei tosiaan kauan mene, max puoli tuntia. Oon kyllä itsekin huomannut että välillä motivaatiota kotitreeneihin saa hakea enemmän kuin salijumppiin. Näillä kiloilla tosin on vähän pakko jumpata niin paljon kuin pystyy jos meinaa ihmiseltä joskus näyttää 😀

 8. Meri Leijona kirjoitti:

  Kiitos kun teet kuvallisia jumppapostauksia. Täytyy nämä kaivella esiin kunhan on aikaa itekin alkaa ährätä. :))Terveisiä täältä entisestä asuinkaupungistasi. Mietin että näinkö sua koskaan salilla, mut taidettiin aina käydä eri aikoihin. oon tässä miettinyt että Gym99:llä oli kyllä tunnelmaa vaikka ite oonkin vaan sunnuntaitreenailija.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Moikka! Kiva jos tykkäät 🙂 kannattaa ehdottomasti testata noita, ainakin itse tykkään kovasti. Eikä vie paljon aikaa 🙂 kotona tosin on vaikeampi saada itseään niskasta kiinni, mutta kun saa jumppiin hyvän rytmin niin niitä oikein odottaa! Mä suunnittelen just maanantaille jotain mukavaa ;)Gym99 on kyllä todella hyvä sali ja sieltä tosiaan tunnelmaa löytyi. Olispa mukava taas päästä käymään siellä 🙂

 9. Ansku kirjoitti:

  Tän kuun lopussa on la, mutta nyt jos syntyis niin ei olisi ennenaikainen enää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *