Hae
Palasia Arjestani

Paikasta A paikkaan B

Processed with VSCOcam with c1 preset

Mulla on nyt ollut todella hyvä flow treeneissä. Tällä viikolla on tullut paljon onnistumisia, mutta olen myös huomannut paljon asioita joita täytyy harjoitella ja hioa. Voimaliikkeet (kyykky, mave, push press/shoulder press) on mulle sopivan yksinkertaisia liikkeitä ja niissä mulla nouseekin painot tappavan tasaista tahtia. Vihasin ennen kyykkäämistä, mutta nyt suorastaan rakastan sitä! Viime perjantaina kävin open gymissä treenaamassa tytön kanssa ennen mökille lähtöä. Voimaliikkeenä maastaveto ja metconissa asioiden kantamista eri menetelmin paikasta A paikkaan B. Ja tiedättekö mitä! Mää kuvasin teille siitä videon, joten olkaapa hyvä, tässä näette mitä crossfit Vantaalla touhuttiin viime perjantaina 😉

Ja nyt kun videoiden pariin päästiin niin tässä toinen, joka on kuvattu eilen aamulla! Videoita tulen kuvailemaan Bulgarian matkallakin, joten kannattaa tilata toi mun kanava omaan sähköpostiin jos kiinnostaa nähdä Bulgariaa videon kautta 🙂

Aina saa esittää toiveita postausten ja videoiden osalta jos teitä joku juttu erityisesti kiinnostaa!

2 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Huh huh! Oot kyllä voimanainen monellakin asteikolla :D! Ehkä minustakin tulee vielä ihan tavalllinen työssäkäyvä, HYVÄKUNTOINEN äiti :).

    • Jonna kirjoitti:

      Haha, no en kai nyt sentään 😀 ja kyllä hyvä kunto auttaa jaksamaan arjessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.