Hae
Palasia Arjestani

Weighted burpee

Processed with VSCOcam with t1 presetTykkään crossfitistä suuresti juuri sen monipuolisuuden vuoksi. Jokainen treeni on erilainen ja kuormittaa kroppaa ihan eri tavalla kuin edellisenä päivänä. Voimalikkeet pysyvät kuitenkin viikosta toiseen samana, jolloin kehittymistä on helppo seurata. Crossfitissä tehdään aika ajoin myös erilaisia benchmark-treenejä joiden idea on juurikin katsoa kehittymistä lajissa. Saatko tehtyä saman treenin nopeammin, teknisesti paremmin tai raskaammilla painoilla kuin edellisellä kerralla?

Viime viikon treeneissä eteen asteli ihan uusi liike. Mä olen treenannut crossfittiä jo parin vuoden ajan ja vaikken mikään huippu siinä olekaan niin treenin jos toisenkin olen tehnyt ja tutustunut lukuisiin erilaisiin liikkeisiin. Burpeita en silti ole tehnyt painon kanssa! Koskaan. Olipa kerrassaan hauska uusi tuttavuus.

Onko liike jo sinulle tuttu? Hot or not?

2 kommenttia

  1. Annika kirjoitti:

    Pallon kanssa olen tehnyt ( 14 lb ), aika haastavaa tehdä punnerrus kapealla otteella pallon päällä. Very hot..:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.