Hae
Palasia Arjestani

Superdieetti.

Sairastupa sen kuin laajenee täällä. Tyttö on kolmatta päivää kuumeessa ja mulle iski eilen jokin vatsapöpö. Kävin salilla ja kotiinlähdön aika kun koitti niin jouduinkin jäämään vartiksi puhaltelemaan salin pukkariin. Koko iltana en pystynyt mitään syömään eikä tämänkään päivän eväissä ole kehumista.. joka paikka on kuin halolla murjottu ja nuppi kuumeise oloinen. Lämpöä ei vaan nosta.

Täällä me kaksi säälittävää tyttölasta maataan ketarat kohti kattoa kuin ellun kanat. Viikonloppuna olis ne synttäritkin, kukahan leipois?

12 kommenttia

 1. NiiNii kirjoitti:

  Voi Eiiiii! :((( Mä syön sinunki puolesta 😛 Pikaista paranemista!!

 2. Kerttu kirjoitti:

  Voi parantavia halauksia. <3

 3. Lindapien kirjoitti:

  Pikaista paranemista sinne!!!

 4. Anonymous kirjoitti:

  voi ei 🙁 täällä hyvin tiedetään mitä tuo sairastaminen on…onneks tytölle käytiin sentää alkuviikosta laitattaa putket korviin,jospa sillä alkas nyt helpottaa jatkuva sairastaminen,mutta samantien löi itelle taas kaktuksen kurkkuun ja räkä lentää..nicehuomenna pitäs vielä jaksaa päivän koulutus,ennen kun pääsee viikonlopuks lepää.paranemisia sinne,onneks edes noilla vatsapöpöillä on tapana mennä nopsaa ohi :)-R

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Tytöllä oli vauvarokko ja heti perään vatsatauti. Nyt sit liukastui anoppilassa kontatessaan ja löi silmäkulman kynnykseen 🙁 taitaa tulla musta silmä. Kovaa on yks veen elämä!

 5. Joan kirjoitti:

  Voivoi 🙁 Kipeenä olo on kurjaa. Koita jaksaa! Ja syö sitä jäätelöä sieltä jos kykenet 🙂 jos se ois sellanen mitä saisit alas.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Keskiviikkona luulin oikeesti kuolevani mut nyt aletaan olla kunnossa! Mies meni ja söi jäätelön 😀 Mokoma…

 6. Elina kirjoitti:

  Paranemisia sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *