Hae
Palasia Arjestani

Miljuunan ja yhden yön projekti.

Hola las satsumas!

Voe helevata mikä viikko takana.. uuh. Töissä olen ollut perehtymässä uuteen työpisteeseen ja uutta asiaa on luonnollisesti tullut yli aivokapasiteetin. Meidän koto on myös myynnissä ja olen sitä puunaillut pari kolme tuntia päivittäin. Miten sitä tavaraa voikin kertyä niin paljon nurkkiin!? Olevinaan kaikki on niin tarpeellista… Siihen päälle vielä treenit ja muut niin jostakin joutuu tinkimään, tällä kertaa yöunista. Viime viikonloppuna tosin tuli tuhottua yöunia rilluttelemassa Kuopion yöelämässä 😀 Kyllä, tein syntiä ja otin jokusen drinksun, mut semmosta se välillä on.

Treenit on menny entiseen tapaan eli mahdollisimman kovaa on jumpattu. Viime viikolla teinkin triplasarjoja ja sain joka ikisestä treenistä paikat ihan sikajuntturaan, jumiin ja kiepeiks. Olis taas hirojalle hommaa! Tällä hetkellä oon möksällä viettämässä viikonloppua ja ihan nukkumiseks on menny ainakin tämä päivä. Tuntuu etten herää millään ja nukahdankin heti kun pääsen vaaka-asentoon. Miten niin on paljon univelkaa? No, nukkumalla sekin hoituu ja ens viikolla ollaan taas täydessä terässä 🙂

Painon olen saanut pidettyä suht hyvin kurissa ja viime viikonloppuna nappasin parit kuntokuvat. Ihmetelkää nyt sit vaikka niitä kun asiaakaan ei tunnu tämän enempää nyt olevan.

Kannattaa muuten ottaa tämmösiä posekuvia heti kun on noussut sängystä. Ei yhtään jäykkä vaan notkea kuin Elannon taikina :9 Kyllä tää kroppa vaan on yks miljuunan ja yhden yön projekti, ikinä ei tuu valmista! Hyvä niin.

5 kommenttia

 1. massaminna kirjoitti:

  Ei ole fläsä päässyt valtaamaan Jonnaa 😀 Esittele uusi tukka!!!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Kyl se pääsi, mut kovasti yritän taltuttaa sen 😀 Pitää laittaa uudesta tukasta kuvia!

 3. Maaru kirjoitti:

  Magee kunto ja tukka 😀 Aurinkoista kesän ootusta,Maaru

 4. Saara kirjoitti:

  Hyvässä kunnossa oot! Todellakin. Ja etenkin tuo viimeinen kuva… ! 🙂

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Maaru: tänks. Kunnosta niin tiedä mut tukasta kyl tykään itekin 🙂 Vähän erilainen kuin ennen! Jospa tää roppa tästä vielä kiristyis vaik saanki syödä tällä hetkellä kohtuu paljon. Tuntuu aineenvaihdunta pelittävän tällä hetkellä suht hyvin.Saara: Ihan ookoo kunto, ei tarttis ainakaan pehmetä tästä yhtään. Pitäis kaivaa koneen syövereistä kuvia viime dieetiltä tässä painossa. Oliskohan mitään kehitystä tapahtunut……

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *