Hae
Palasia Arjestani

Tähtihetkiä

Pitkästä aikaa vilkaisin taas Instagramin tilastoja ja mullahan on seuraajat kasvaneet huimasti viime aikoina! Hurjaa 🙂 Minut löytää instasta nimimerkillä jonnam1983 ja jaan siellä kuvia ja ajatuksia arjesta, treeneistä, ruuista, mitä nyt ikinä tahdonkaan kanssanne jakaa! Siellä on jonkin verran myös kuvia, joita ei tänne blogin puolelle eksy ollenkaan 😉 Tässä teille kuvina viime aikoijen tykätyimmät ja kommentoiduimmat instagram-kuvani!

IMG_20140906_131145Tämä kuva on otettu hetki maaliin pääsyn jälkeen Tough Vikingissa! Kun saa sähköesteellä kuusi hengityksen salpauttavaa jysäytystä olkapäähän niin oli todellakin voittajafiilis 😀 Ens vuonna uusiks!

IMG_20140915_203623”Välillä on ihan hyvä tsekata peiliin ja sanoa itselleet että sähän näytät hyvältä 🙂 Sopivasti muskelia&rasvaa. Kyllä naisella saa rasvaakin olla! #selfie #rakastaitseäsi #kaunisminä”. Enpä voisi enempää itseäni kompata! Mäkin teen koko ajan duunia treeneissä ja keittiössä ja pusken itseäni parempiin tuloksiin. Välillä on pakko pysähtyä ja nauttia niistä tuloksista! Muutenhan kaikki työ on turhaa, eikö? 😉

kuvia 017Tykkäyksiä ja kommentteja on saanut paljon myös tämä suussa sulava minttusuklaa raakakakku! Ah ja voih, kuola valuu kun ajattelenkin mokomaa paakkelsia 😀 Reseptin löydät täältä.

IMG_20140908_173648Tämä kuva myöskin Tough Vikingista. Melko elämänmakuinen kuva mielestäni! Huikea tunne kun tietää maaliviivan olevan muutaman metrin päässä ja rankka esteratakilpailu on viety loppuun 🙂

IMG_20140824_211219Ruokajutut kerää aina paljon tykkäyksiä ja kommentteja. Tässä mun erään päivän iltapalaa eli banskulettuja & kaneliomenoita. Omenat on vain kuorittu, pilkottu ja paistettua kookosöljy-kaneliseoksessa. Helppoa ja todella hyvää!

IMG_20140822_212655Skyr-rahkat puhututtaa aina! Tämä kyseinen maku ei ollut mun mielestä kovin erikoinen. Tykkään itse eniten uuniomenasta 😉 Ja ei, en syö näitä säännöllisesti eli en tunge kroppaani jatkuvasti lisä- ja väriaineita Skyrrin muodossa, kuten joku oli huolissaan. En varmasti paljon valehtele jos sanon, että syön näitä rahkoja kerran tai kaksi kuukaudessa. Mikä on teidän suosikkimaku?

IMG_20140821_183406Suurena treeni- ja ulkoiluvaate addiktina ilahdutan teitä tasaisin väliajoin näilla hienoilla fitnessoutfiteilläni 😀 Oikeasti tuntuu etten liiku missään muissa vaatteissa vapaa-ajallani kuin treenivaatteissa! Tykkään värikkäistä ja hieman erikoisistakin kuoseista. Mun mielestä treenivaatteet saa olla iloisen värisiä ja erottua massasta!

IMG_20140903_143400Tämä Maria Lönnqvistin Raakaleipurin parhaat kakut on aivan loistava kirja raakaleivonnasta kiinnostuneille! Ihmettelen vaan miks en ole itse saanut yhtäkään reseptiä testattua!? Sitäkin enemmän olen kyllä kirjaa sylki roiskuen selannut 😀 Matkan jälkeen sit joku kirjan ihanuus testiin. Tämä on lupaus 😉 Instagrammin kommenttien perusteella moni muukin on tykästynyt kyseiseen kirjaan.

kuvia 017Myös mun makkaraperunat goes 2014 on saanut osakseen paljon kommentteja ja tykkäyksiä. Tämän kaltaisia paleohenkisiä reseptejä tulee varmasti lisää jatkossakin 🙂 On meinaan aika hyvä fiilis ollut kropassa viime aikoina!

Matkan aikana blogi päivittyy vähän hitaammalla tahdilla, mut insta laulaa varmasti 😀

2 kommenttia

  1. Aada kirjoitti:

    Maistoin myös tuota kyseistä Skyrriä eikä ollut mitenkään ihmeellistä.. Mun uus ehdoton lemppari on mango, suosittelen jos et oo maistanut! Mulla kuluu Skyrriä paljon mutta en jaksa murehtia keinotekoisia makeutusaineita yms. kovin usein. Oon tullut siihen tulokseen että tässä maailmassa ei saisi/voisi syödä mitään kun kaikki on jollain tavalla tai jonkun mielestä pahaksi. Ja oon järkeillyt myös että paljon pahempaakin tavaraa voisi suustaan alas laittaa kuin nuo.

    • Jonna kirjoitti:

      Ihan oikeassa oot, kaikki tuntuu olevan pahasta ja kaikesta saa suurinpiirtein syövän.. En ole vielä mangoa maistanut, mutta laitetaanpa ostoslistalle! Mies nimittäin meni ja söi kaikki Skuyrrit viimeksi kun ostettiin ja siinä erässä tais olla mangoakin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *