Hae
Palasia Arjestani

Winter war 2016: ensimmäinen karsintalaji

Processed with VSCO with c1 presetMä oon niin romuna, niiiin romuna! Eka karsintalaji tehty eikä se mennyt todellakaan odotusten mukaan. Ensimmäisenä lajina oli 8 minuutin amrap, jossa piti tehdä 10 thrusteria ja sen jälkeen korottaa painoja viisi kiloa. Skaalatussa sarjassa, jossa minä olen mukana, aloituspaino oli 20kg. Mulla oli todella hyvä game plan päässä ja tarkoitus oli edetä täysin sen mukaan, mutta… niin hävisi pläänit päästä saman tien kun kello naksahti päälle. Sain aika vauhdilla tehtyä parit ekaa settiä ja vielä kolmannenkin. Neljännessä alkoi olla vähän vaikeuksia ja pilkoin sen muistaakseni kolmeen osaan. 40 kiloa tangossa tuotti mulle jo suuri ongelmia ja sain turhan monta no reppiä, kun kädet eivät suoristuneet yläasennossa. Tuloksena 7 toistoa 40 kg eli eka lajista yhteensä 47 toistoa. Tavoite oli päästä 50 toistoon ja vähän siitä ylikin. Voi pettymysten pettymys! Yleensä tällaisessa tilanteessa saan kunnon aggret päälle ja ylitän itseni moninkertaisesti, mutta nyt jäi fiiliskin jostain syystä aika vaisuksi. Halusin vain saada lajin nopeasti pois alta. Pää ei siis ollut touhussa yhtään matkassa 🙁

Processed with VSCO with c1 presetToinen laji tehtiin melkein heti ykköslajin perään. Näiden välillä oli vain kaksi minuuttia lepoaikaa. Lajina oli leuanveto + jalkojennosto niin että kantapäät nousevat vähintään lonkkien korkeudelle. Piti siis tehdä aina yksi toisto leukoja + 1 toisto jalkojennostoja ja aina tässä järjestyksessä. Näitä tikattiin neljän minuutin ajan niin paljon kuin ehti. Mun tulos 46 toistoa. Tässä mulla ei ollut mitään tavoitetta, mutta ihan tyytyväinen olin tähän. Tein sen minkä sen hetken fiiliksellä pystyin.

Processed with VSCO with c1 presetVähän jäi hampaan koloon varsinkin thrustereiden osalta, mutta täytyy silti olla tyytyväinen, koska toinen olkapää vihloi melkeinpä joka toistolla ja tulehtuneilla forkuilla tangossa roikkuminen oli vähintäänkin mielenkiintoinen kokemus 😀 Palautumisen hoidin tosin erittäin lahjakkaasti 700g karkkipussilla, hyvällä leffalla sekä burgeriaterialla Friends & brgrs´ssa. Eilinen kului jumisia paikkoja availlessa, mutta tänään tuntuu enää pientä lihassärkyä + forkut ja ojentajat ovat kivassa kestojumissa. Tiistain lajipaljastusta odotellessa…

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Hoi karsintoihin osallistujat! Mitä toivoisitte seuraavan lajin sisältävän? Mullahan heikkoutena on tempaus sekä kaikki missä sykkeet nousee korkealle, joten ei niitä 😀

Ps. Hauskaahan tää homma on vaikkei aina mene ihan niin kuin toivoisi!

14 kommenttia

 1. Maarit kirjoitti:

  Veikkaan, et seuraava laji on joku kunnon keuhkot pihalle -rummutus. Paha olo jo pelkästä ajatuksesta ? Vikassa lajissa sit varmaan jotain taitolajeja. Mahdollisesti muscle uppeja. Toivottavasti oon väärässä ?

  • Jonna kirjoitti:

   Saatoit olla oikeassa 😀 Ja kivasti tuli muscle upit jo tässä vaiheessa! Sujuuko sulla?

   • Maarit kirjoitti:

    Ei suju muscle upit. Tangolla sain vielä alkuvuodesta niitä tehtyä, mut renkailla en vielä oo onnistunut. Viime aikoina niitä pitkän tauon jälkeen tullut kyllä harjoiteltua ja ei se kaukana ole. Kolmoslajissa tein eka kertaa hyppy-muscle uppeja ja sain kuin sainkin niitä tehtyä 🙂

    • Jonna kirjoitti:

     Hyppy MU:t näytti niin hauskalta että täytyy itsekin joskus testata. Muutenkin vois pikku hiljaa alkaa treenaamaan MU:ta niin ehkä joskus oppiskin ne 😉

 2. JenniJii kirjoitti:

  Mä odotan seuraavasta jotain kunnon keuhkot auki touhua, esim. boxeja ja burbeita ja sit pienen tauon jälkeen tempaus tai C&J ykkönen. Tai sitten vaan joku pelkkä voimajutska. Muscle uppeja en usko karsinnoissa olevan ollenkaan. Enkä käsillä kävelyä. Hand stand push uppeja voisi kuiten olla ja tuplanaruhyppyjä… Tuplia jopa toivon tulevaksi 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, sai sekä boksit että burbeet 😀 mä meen tänään tekemään karsinnan ekan kerran. Jos menee ihan päin persettä niin sunnuntaina uusiks..

 3. Veera kirjoitti:

  Jee tuttuja samassa sarjassa!! 🙂 mä toivoisin jotain settiä missä ois du:ta, boksihyppyä ym jotain kestävyysjuttua missä syke nousis kunnolla. :p Uskois jotain sellaista vielä tulevankin, mutta se mitä ja missä muodossa niin saa vaan jännätä. 🙂 Tuliskohan köysiäkin…? Innolla odotan huomista iltaa, kun julkaisevat seuraavan lajin. TSEMPPIÄ meille kaikkille mitä ikinä tuleekaan! 🙂

  • Suvi kirjoitti:

   Mäkin mukana karsinnoissa skaalatussa sarjassa. Veikkaampa että keuhkot tullaan vielä repimään pihalle ja joku voima osio varmasti. Miten niitä sitte meille skaalataan niin sitähän ei tiiä. Jännää hommaa tämä vaikka ihan leikillä ja huvikseen tuli eka kisoihin lähettyä. Kummasti nälkä kasvaa syödessä ku ekat lajit meni ihan ok. Huomisesta on tulossa piiiiiitkä päivä lajeja ootellessa. Tsemppiä sulle jatkoon ?

  • Jonna kirjoitti:

   Mä en toivonut, mutta niitä tuli silti 😀 Mut parhaani teen! Nää ei ole mun vahvuuksia, mutta eipä näissä pysty koskaan parantamaan jos ei niitä teekään. Innolla lähden kokeilemaan mitä tapahtuu!

   Tsemppii Veera! Mä kävin sun blogia lueskelemassa, hyvää settiä!

 4. JenniJii kirjoitti:

  Ei mennyt mun arvaus ihan putkeen kuin alun osalta. Jospa voimaillaan sit neloslajissa 🙂 Ja saatais toivottavasti niitä tupliakin. Nyt ainakin on kunnon keuhkot auki rääkki. Ja reidet muussiksi siinä samalla 🙂 Tsemppiä kaikille karsintoihin!

  • Suvi kirjoitti:

   Jes! Kivat ja helpot lajit luvassa. Ei tarvi ku tuutata hämärän rajamaille saakka ? . Soutua, WB:a ja burpeita odotinki. Myös mave oli veikkauksissa mukana. Tsemppiä kaikille koitokseen ?

   • Jonna kirjoitti:

    Onneksi oli sentään suht helpot liikkeet eikä tosiaan tartte muuta kuin runnoo kuoleman rajamaille 😀 Hyi.

  • Jonna kirjoitti:

   Yyh… mua vähän kauhistuttaa! Oon niin surkea tämmösissä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *