Hae
Palasia Arjestani

10 vinkkiä säästämiseen

10 vinkkiä säästämiseen

Tässä kotona lorviessa olen ehtinyt miettiä rahaa aika lailla, joten jaankin tällä kertaa teille 10 vinkkiä säästämiseen. Rakastan yli kaiken lukea rahaan ja säästämiseen liittyviä vinkkejä ja testata erilaisia tapoja säästää rahaa. Olisihan se kiva löytää myös erilaisia tapoja ansaita rahaa, mutta käy tunnit vuorokaudessa vähiin. Varsinkin kun elokuussa koittaa taas vakiduuniin palaaminen, niin ei siihen ehkä toista työpaikkaa enää viitsi ottaa. Toisaalta, voisin hyvin käydä tekemässä keikkatöitä esim. Tokmannilla ja Mustissa ja Mirrissä silloin tällöin. Toisi kivaa vaihtelua normaaliin arkeen 🙂 Olen nyt elämäni siinä vaiheessa, että kaikki uudet kokemukset ovat tervetulleita, sillä ne virkistävät mieltä kummasti. Jostain syystä asiakaspalvelu vetää minua puoleensa ja siksi joku kaupanalan keikkapaikka olisi mulle ihan unelma tällä hetkellä!

No mutta sitten niihin säästövinkkeihin. Vinkit olen kuvannut videolle. Muistattehan, että olen koonnut ne omasta näkövinkkelistäni ja omiin kokemuksiini peilaten. Osa voi olla sinulle jo tuttuja ja osa sellaisia ettei ne kosketa sinun elämääsi juuri mitenkään. Kaikista paras säästövinkki mitä voin kellekään antaa on: siirrä rahaa säästöön/rahastoon aina heti palkkapäivänä. Se on sitä rahaa, johon ei kosketa kuin äärimmäisessä hätätilassa. Rahastossa raha pääsee tekemään töitä ja korkoa korolle -ilmiö hoitaa hommat puolestasi. Raha siis poikii lisää rahaa ihan itsekseen, kun maltat sen antaa tehdä työnsä.

Alla olevalta videolta näet loput vinkit! Arvostaisin kovasti, jos tilaisit kanavani täältä, se ei maksa mitään! Mun muita videoita pääset katselemaan samaisesta paikasta. Kivaa ja säästeliästä perjantaita kaverit 🙂

PS. Laittakaahan kommenttiboksi laulamaan omilla rahavinkeillänne!

Edellinen postaus: Surua ja huolta koirasta

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *