Hae
Palasia Arjestani

Huhtikuun tavoitteet & viime aikojen juttuja

Huhtikuun tavoitteet

Ihan kuulkaa meinasi tyystin unohtua laittaa ylös huhtikuun tavoitteet! Huhtikuun alku ollaan jo käsitelty, mutta kaipa sitä voi vielä hetken mietiskellä mitä loppukuusta voisi tehdä ja mihin asioihin paneutua enemmän. Täytyy sanoa, että maaliskuusta ei ole kummoisia muistikuvia. Olen varmasti odottanut huhtikuun saapumista niin kovasti, että olen unohtanut maaliskuun kokonaan. Tässä kuussa nimittäin aloitetaan mökkikausi, tarkemmin jo ensi viikolla, jippii! Täällä jo kuumeisesti mietin ottaisinko saumurin ja ompelukoneen mukaan mökille ja mitä niillä tekisin. Jotain käsitöitä ainakin teen, se on varmaa! Koko maaliskuun ja huhtikuun alun olen taistellut taas kipuilevan ranteen kanssa ja se asettaa tällä hetkellä melkoisia rajoituksia niin treenaamiseen kuin käsitöiden tekoonkin. Eli sen ehdoilla mennään tuleva vajaan kahden viikon lomakin.

Maaliskuun tavoitteet ja miten ne handlasin

 • teen kesken olevat kolme käsityötä loppuun. Kaksi tein! Kaulaliina on edelleen puolessa välissä, mutta sen jätän suosiolla ensi syksylle tai sitten-kun-on-aikaa -käsityöksi
 • väsään tytön synttäreille hänen haluamansa minecraft-kakun.  Minecraft vaihtui lennosta tytön toiveesta kakkakakuksi ja senhän minä hänelle sitten tein. Oikein hyvä tulikin!
 • teen itse ekologisia pesupommeja astianpesukoneeseen. No en vieläkään saanut tätä aikaiseksi 😀
 • käyn kaikki keittiön kaapit läpi, myyn turhat kipot pois ja järjestelen kaapit uuteen uskoon. Kyllä! Yhtä uunivuokaa lukuunottamatta kaikki laitettu kiertoon. Nälkä kasvaa syödessä ja voi olla, että laitan vieläkin enemmän keittiökamaa kiertoon.
 • kokeilen tehdä makrameen. Hankin jo makrameekirjan, mutta toteutukseen asti en ole vielä päässyt.
 • yritän vihdoin ja viimein saada ostettua sen kirotun eteisen kaapin…
 • treenaan vähintään 3 x viikossa. Kyllä! Ranteesta huolimatta olen treenannut säännöllisesti sen asettamissa rajoissa. Aloitin Piia Pajusen prove by Piia valmennuksessa ja tykkään hurjan paljon!
 • ulkoilen mahdollisimman paljon! Kyllä! Heti kun valoa alkoi tulla enemmän, alkoi myös tehdä enemmän mieli ulos.

Sanotaanko näin, että isot linjat ovat kunnossa ja tavoitteiden kirjaaminen auttaa muistamaan ainakin joitakin tehtäviä asioita. Pitäisi vielä muistaa ainakin pari kertaa kuussa käydä tavoitteita läpi, niin muistaisin kiinnittää enemmän tavoitteisiini huomiota.

Huhtikuun tavoitteet

Huhtikuun tavoitteet

Tällä hetkellä kesken virkattu pupu!

Tällä hetkellä

Luen Julia Thurenin Kaikki rahasta ja kesken on vielä myös Froden Sander Oienin Minä matkustan yksin. Kirjastossa on varauksessa vaikka kuinka monta hyvää kirjaa!

Kuuntelen Suplasta Aamulypsyä. Irtisanoin bookbeatin, koska koin ettei se tule mulle halvemmaksi kuin kirjan ostaminen kirjakaupasta. Toisaalta, voin ihan hyvin lainata kirjat myös kirjastosta!

Katson Ruutu+:sta Resident -sarjaa sekä Exiä rannalla Ruotsia. Tänään aloin katsomaan Yle areenasta M/s Romanticaa, joka on muuten todella huikea sarja! Katsoin vähän aikaa sitten netflixistä Dirty John -sarjan ja se oli kyllä karmea. Ajatella, että sellaisia ihmisiä on oikeasti olemassa!

Haaveilen parvekkeen siivoamisesta ja ranneleikkauksesta. Haluaisin vihdoin ja viimein tämän käden kuntoon! Lisääntynyt valon määrä saa suunnittelemaan parvekkeen laittoa ja ajattelin tehdä siitä ensi kesäksi kissoille oleilukeitaan. Ollaan aina aina kesäisin niin paljon mökillä etten ehkä ensi kesäksi laita juurikaan tomaatteja ja kukkia.

Panostan tällä hetkellä virkkaushommiin ja uusien reseptien testaamiseen. Haluan oppia virkkaamaan erilaisia juttuja aina koreista pehmoleluihin ja kukkaroihin! Mulla on tallennettuna kymmeniä ihania reseptejä, joita pitäisi vain kokeilla.

Muistelen lämmöllä tytön synttärijuhlia. Ensin perjantaina Hoplopissa kaverisynttärit ja sunnuntaina meillä kemut sukulaisille. Tehtiin ensin ruoaksi täytettyjä paprikoita ja jälkkäriksi synttärikakkua. Maaliskuussa meillä oli myös Vaikuttajamedian tiimipäivä. Oli ihanaa nähdä kollegoita ja viettää mukava iltapäivä mielenkiintoisten keskusteluiden ja hyvän ruoan parissa.

Huhtikuun tavoitteet

Luitko jo nämä maaliskuun postaukset?

Kotihäpeä on todellista minulle

Superenerginen viikonloppu

Viikon 10 ruokapäiväkirja – Synttärikemuilla

Hauska kakkakakku synttäreille

Ei päihteiden käyttäjiä lapseni lähelle!

Ehkä maailman paras granola

Huhtikuun tavoitteet

 • otan vitamiinit säännöllisesti (nyt muistan ehkä kerran kuukaudessa…)
 • teen entistä enemmän liikkuvuustreenejä
 • en stressaa käden tilanteesta, vaan teen sen minkä pystyn!
 • kokeilen tehdä makrameen keittiön seinälle
 • aloitan taas hölkkälenkit
 • aloitan säästämään kissoille omalle tilille eläinlääkärimaksuihin ym kuluihin (vanhoja kun ovat)

Huhtikuun tavoitteet

Semmoset on mun huhtikuun tavoitteet! Ihan tarkoituksella otin aika iisejä hommia, koska kuu on käynnissä ja muutenkin tämä elo tällä hetkellä täysin ranteen ehdoilla. Välillä on hyviä päiviä ja välillä huonoja. Tällä viikolla enimmäkseen huonoja, mutta ei tämä onneksi ikuisuuksiin kestä! Onko sulla huhtikuulle jo tavoitteet laadittuna?

Edellinen postaus: Mikä voisi olla seuraava henkilökohtainen ekotekoni?

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

 

2 kommenttia

 1. kata kirjoitti:

  Huhtikuun tavoitteina mulla on tehdä paljon kouluhommia ja nauttia keväästä <3

  • Jonna kirjoitti:

   Kuulostaa hyvältä! Paljonko sulla on opintoja vielä jäljellä ja mitä opiskelet, jos saa kysyä? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *