Hae
Palasia Arjestani

Tits.

Haudi. Taas on viikonloppu lusittu ja ah niin ihana maanantai on täällä jälleen. Jos jotain vihaan yli kaiken niin maanantaita.. Tuli pidettyä kolme vapaata salitreeneistä, kun torstaina pidin kotona siivouspäivän (joka oli yhtä tyhjän kanssa) ja viikonlopun olin mökillä. Alkaa olla viimesiä hetkiä olla möksällä ennen kuin tulee talvi ja liian kylmä. Ei meinaan ole kovin kiva juosta montaa kertaa yössä ulkovessaan 😀 Tiedä mikä mörkö siellä pusikoissa vahtii. Juosten tulin kyllä joka kerta sisälle. Mulla on vähän turhan vilkas mielikuvitus..

Eilen palailtiin takas Helsinkiin ja ensimmäisenä tietysti salille. Vuorossa rintaa ja vähän olkapäitä.

1. Pena kp 6*25kg/ 13, 10, 8*22kg/ 10*17,5kg
2. Ristitalja 4*13-10*20-30 lbs ekat kaks sarjaa alhaalta ja toiset kaks ylhäältä.
3. Vinopenkki kone 3x nopeasti pumpaten
4. Sivuviparit koneessa 3x
5. Arnold kp 3x pitkiä sarjoja

Yksi rintaliike jäi näköjään kokonaan pois, mut ehkä mä en siihen kuole. Käsipaino penassa oli pakko kokeilla kaksvitosia ja kutonenhan niillä tuli! En ees muista oonko koskaan moisilla painoilla tehnyt. Voimatasot on muutenkin alkaneet taas nousta hiljalleen ja saan lihaksiin melko muhkean pumpin joka treenissä.

Tästä intoutuneena päätinkin kysäistä valmentajalta josko voisin tehdä pieniä muutoksia treeniohjelmaan eli toisin sanoen haluan panostaa heikkoihin lihasryhmiin niin kauan kuin se vain on mahdollista. Käsiä ja olkapäitä tulen treenaamaan nyt parisen kertaa viikossa ja katsotaan mitä muuta keksin 😉 Pakkohan se on nyt takoa, kun vatsa on vielä ihan olematon eikä haittaa menoa. Kovista treeneistä en ole muutenkaan huomannut olevan mitään haittaa eli mitään ikäviä tuntemuksia ei treenien aikana ole tullut. Näin kun jatkuisi loppuun asti 🙂

Hei, muistakaahan et IHerbistä saa ekasta tilauksesta alennusta koodilla LAG647. Itse laitoin just tilausta menemään, kun alkaa olla monivitskut ja c-vitskut lopuillaan. Lesitiiniäkin muuten saa IHerbistä aika paljon halvemmalla kuin suomesta…

Loppuun parit kuvatukset Lappeenrannan kisoissa kuntoaan vilauttaneesta Moilasen Aikusta. Siinä on naisella lihat kohdallaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *