Hae
Palasia Arjestani

Välillä kannattaa vilkaista peiliin

Näin fitnesskisojen alla monet sortuvat vertaamaan omaa kroppaansa ja kuntoansa kisaajien kroppaan. Itsekin välillä havahdun siihen, että ajatuksissa käy miks mä en ole yhtä hyvässä kunnossa… Samaa mietin joskus kun katselen treenikavereitani tai menestyneitä crossfittaajia. Sitten muistan vilkaista taas itseäni peilistä ja ymmärrän, että tykkään itsestäni ihan tällaisena. Vaikka rasvaa on kropassa niin kuin normaali naisella kuulukin olla niin lihastakin on ihan riittävästi ja look on enemmän sporttinen kuin lössähtänyt sohvaperuna. Ehkä joskus pitäisi miettiä mitä on jo saavuttanut eikä vain tavoitella jotain lisää. Viimeksi eilen kyllä mietin pitäisikö tässä panostaa enemmänkin ulkonäköönsä kun tuntuu että aina kuljen joko treenivaatteissa tai lököhousuissa ja hupparissa 😀 Mä en ole koskaan jaksanut laittautua ihan vaan laittautumisen vuoksi ja pidän aika harvoin farkkujakaan kotona. Ehkä alankin vetämään pelkkää hörselöä ja bling blingiä niskaani tästä päivästä lähtien 😀

C360_2014-09-16-10-46-09-704

IMG_20140915_203623

Mä olen tällä hetkellä lomaleskenä, kun mies on lomalla ja jäivät tytön kanssa koko viikoksi mökille. Ihan omituista olla kotona yksin! Luulin saavani paljonkin aikaiseksi kotona, mutta eilen illallakin vain koomasin sohvalla ja katsoin telkkaria 😀 Ihan hyvä välillä vain olla tekemättä mitään. Siihen kun on niin harvoin nykyään tilaisuutta. Lehden lukeminen ja oman lempisarjan katsominen ovat suunnatonta luksusta nykyisessä elämäntilanteessa ja aion kyllä nauttia näistä hiljaisista hetkistä kun voin keskittyä vain itseeni. Ens viikolla mullakin on loma ja haaveissa olis päästä jonnekin ulkomaan matkalle. Ollaan katseltu äkkilähtöjä, mutta ei ne mitään kauhean halpoja vielä ole, 500e äkkilähdöstä ei kyllä mikään kovin kummoinen tarjous ole! Jospa loppuviikkoa kohden alkais hinnatkin vähän tippumaan niin olis varaa lähteäkin johonkin 🙂

20140913_171808

Viikonlopun rentouduin minäkin mökkimaisemissa ja nyt alkaa syksyn tulon huomaamaan pimenevinä iltoina. Meidän mökki on aika lailla metsän keskellä ja illat pimeni jo nyt todella nopeasti. Heräsin yhtenä yönä kauhean vessahätään, mut en tietenkään voinut lähteä pilkkopimeässä huussiin, koska olin varma että joku metsänpeikko metrisine *ulleineen tulee ja vie mut mennessään 😀 Joka syksy sama homma! En uskalla lähteä pimeällä ulos ja yritän vaan unohtaa vessahädän ja jatkaa unia. Mökillä käytiin puolukka- ja sienimetsässä ja puolukoita saatiin niin paljon etten tiedä mihin se kaikki marja oikein tungettais..

Bongasin uusia muumiastioita!

Bongasin uusia muumiastioita!

IMG_20140914_090144

IMG_20140914_110239

20140914_095949PicsArt_1410857411473

Ruokapuoli pysyi yllättävän hyvin kuosissa, kun olin päättänyt jättää irtokarkit ja muut herkut rauhaan. Mies oli ostanut cittarin alesta järkyttävät 2,6kg irtareita ja enpä voi sanoa etteikö olis mieli tehnyt yhtään kun toinen mussutti niitä tyytyväisenä vieressä… Lupasin itselleni yhden Lidlin korvapuustin lauantaiherkuksi ja siinä pitäydyin. Illalla tehtiin ruuaksi tortilloja ja niitä kyllä upposi kolmin kappalein 🙂 Ehkä parasta ”mättöruokaa” mitä tiedän! Joku päivä voisin kokeilla tehdä niistä vähän terveellisemmänkin version.

Tortillafiesta.

Tortillafiesta.

Aamupalaksi banskulettuja.

Aamupalaksi banskulettuja.

Välipalaa.

Välipalaa.

Sunnuntain gluteenittomia kauraporkkanasämpylöitä kinkulla ja avocadolla aamupalaksi <3

Sunnuntain gluteenittomia kauraporkkanasämpylöitä kinkulla ja avocadolla aamupalaksi <3

Taisinkin jo eilen mainita, että just kun pitäis alkaa tuonne jalkaosastolle panostamaan enemmän niin mulla takareiden jänne otti ja tulehtui. Se on tulehtunut edellisen kerran joskus muutamia vuosia sitten ja silloin paraneminen kesti puolisen vuotta 🙁 Nyt oon vedellyt buranaa nassuun ja pitänyt jalalla kylmää. Eilen meidän fysioterapeutti vetäisi myös kinesioteipit jalkaan. Yritän nyt mobbaillakin jalkoja entistä enemmän ettei kipu pahene ainakaan jumittavien jalkojen takia.

IMG_20140916_094953

IMG_20140914_210821Treenaaminen on nyt tosiaan vähän monimutkaista kun jaloilla en voi tehdä oikeastaan mitään. Hangataan sit pelkkää yläkroppaa 😀 Tänään on onneks push pressiä treeneissä niin uskallan mennä sinne äheltämään. Täytyy nyt vaan mennä tuon jalan ehdoilla ettei ainakaan lähtisi enempää kipeytymään. Tänään kipu on säteillyt ikävästi jo etureiteen ja pohkeeseenkin. Ärsyttäviä vaivoja tällaiset!

5 kommenttia

 1. MillaP kirjoitti:

  Hei,
  Pakko kommentoida, kun oli niin hyvin kirjoitettu ” Itsekin välillä havahdun siihen, että ajatuksissa käy miks mä en ole yhtä hyvässä kunnossa… Samaa mietin joskus kun katselen treenikavereitani tai menestyneitä crossfittaajia. Sitten muistan vilkaista taas itseäni peilistä ja ymmärrän, että tykkään itsestäni ihan tällaisena. ”

  Kuulostaa niin tutulta!

  Miksipä meidän tavallisten kuntoilijiden tarvitsisi näyttää kisaajilta… tärkeintä on se että on hyvä kunto, normaali painoinen, voimaa, pysyy terveenä ja nauttii siitä mitä tekee 🙂

  Sitäpaitsi sä olet hyvässä kunnossa! Sen todisti myös tuo edellinen postauksesi!

  • Jonna kirjoitti:

   No näinpä! Mut silti aika ajoin sitä taas alkaa vertaamaan itseään muihin kunnes taas tajuan, että se on ihan turhaa. Naisen elämä 😀

 2. outi kirjoitti:

  Kyllä, joskus on hyvä vilkaista peiliin ja sähän näytät hyvältä just noin 🙂
  Noissa shortsi kuvissa silmät osui sun etureiskoihin ja ihan mukavalta tuo habaposekin näyttää 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Katsotaan mikä on peilikuva Turkin reissun jälkeen 😀 Varmasti aika paljon tullaan syömään rafloissa eikä aamupalan vaihtoehdotkaan kovin erikoisilta kuulostaneet…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *