Hae
Palasia Arjestani

Iskeekö lomastressi?

Mä myönnän olevani melkoinen suorittaja joissakin asioissa. Toisinaan se on ihan hyvä, mutta kun puhutaan viikonlopun vietosta tai lomasta niin kyseinen piirre ei sovi niihin laisinkaan. Tiedän, että monella muullakin on huono tapa tehdä pitkä to do-lista ennen lomia ja jos noita ylös kirjattuja tehtäviä ei saa tehtyä niin stressi on valmis. Jostakin luin, että lapsi ei kaipaa lomalla mitään sen kummempaa aktiviteettia kunhan vaan saa nauttia vapaa-ajasta ja vanhempien kanssa olosta. Olenkin yrittänyt viettää oman lomani täysin lapsen ehdoilla ja ollaan tehty suunnitelmia korkeintaan päiväksi eteen päin. Jos halutaan lähteä jonnekin niin sitten lähdetään, mutta jos hotsittaa enemmän olla kotona niin sitten ollaan kotona!

IMG_20140707_113750

Oon laatinut omassa päässäni pienen listan tehtävistä, jotka olisi kiva saada tehtyä loman aikana, mutta ei kuitenkaan mikään pakko. Tehdään se mitä jaksetaan. Lomathan on rentoutumista ja latautumista varten ja asiat pitäisi tehdä vain oman halun mukaan. Jos sattuu huvittamaan. Kiva olisi päästä vielä tällä viikolla muuminäyttelyyn sekä rannalle, mutta luultavasti jompi kumpi jää tekemättä. Myös vaatekaappi odottaa siivousta, samoin kuin aika moni muukin kaappi. Siivotaan sitten kun iskee inspiraatio 🙂 Tällaisia asioita ollaan tehty viime päivinä :

Limuhetki parvekkeella & uusi Glorian ruoka&viini-lehti // Yksi ilta innostuin tekemään bataattirieskoja // aamusmoothie ja datailua heti aamusta // Orange is the nwe blackin 1.tuotantokausi löytyi Anttilasta. Puolet jo katsottu! Loistava sarja :)

Limuhetki parvekkeella & uusi Glorian ruoka&viini-lehti // Yksi ilta innostuin tekemään bataattirieskoja // aamusmoothie ja datailua heti aamusta // Orange is the nwe blackin 1.tuotantokausi löytyi Anttilasta. Puolet jo katsottu! Loistava sarja 🙂

Lauantaina kävin kummitytön kanssa Flamingossa katsomassa Rio 2:sen. Hauska leffa!

Lauantaina kävin kummitytön kanssa Flamingossa katsomassa Rio 2:sen. Hauska leffa!

Kuvasin Jungle juice barin smoothielistan niin voin tehdä samanlaisia herkkuja kotonakin // Leffa, smoothie ja iso irtaripussi // Tänä aamuna herkullinen suklaa-banaanismoothie // #selfie torstailta

Kuvasin Jungle juice barin smoothielistan niin voin tehdä samanlaisia herkkuja kotonakin // Leffa, smoothie ja iso irtaripussi // Tänä aamuna herkullinen suklaa-banaanismoothie // #selfie torstailta

Hyödyllisiä ostoksia Clas Ohlsonilta // aamusmoothie ja omppua, nam! // Kookos-pähkinäfudgea // Uudet Niket pääsi sunnuntaina testiin. Huikeen hyvät juoksulenkkarit!

Hyödyllisiä ostoksia Clas Ohlsonilta // aamusmoothie ja omppua, nam! // Kookos-pähkinäfudgea // Uudet Niket pääsi sunnuntaina testiin. Huikeen hyvät juoksulenkkarit!

Tällainen asukuva tältä päivältä. Vietettiin iltapäivä HopLopissa!

Tällainen asukuva tältä päivältä. Vietettiin iltapäivä HopLopissa!

HopLopin pallomeressä.

HopLopin pallomeressä.

Se bataattirieska oli niin hyvää, että syötiin tytön kanssa kaikki yhdellä heittämällä :D

Se bataattirieska oli niin hyvää, että syötiin tytön kanssa kaikki yhdellä heittämällä 😀 Ohje on sama kuin peruna-porkkanarieskoissa, mutta käytin vain bataattia perunan ja porkkanan tilalla! 

Vielä tämä viikko lomaa ja sitten paluu sorvin ääreen. Siellä kuulemma jo kaivataan mua 😀 Nyt nautitaan vielä lämpöisistä kesäpäivistä niin pitkään kuin niitä riittää! Huomenna luvassa treenijuttuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *