Hae
Palasia Arjestani

Tyttö kohilleen.

Ah, eilen oli ihana lepopäivä! Rakastan lepopäiviä 🙂 Ootan kisojen jälkeistä aikaa, kun kropalle saa ja pitääkin antaa lepoa ihan kunnolla. Vähän aikaa saa syödäkin ihan luvan kanssa ja kunnolla! Mielenkiintoisinta tulee olemaan tasitelu painonnousun kanssa.. Saahan paino toki nousta, mut ei mielellään kovin kauheeta tahtia eikä samanlaisiin lukemiin missä olin dieetille lähdettäessä. Maksimi painoraja on jo asetettu ja jos/kun se tulee vastaan niin sitten miinustellaan. Toisaalta vois ottaa ohjelmaan miinusviikot ihan vakituisesti silloin tällöin.. Ruokapuolella tulee puhaltamaan uudet tuulet ja uskon, että saan pidettyä herkkuhimoni kurissa. Meitsi kun on melkoinen lokki sille päälle sattuessaan. Nyt vielä kuitenkin muutama viikko dieettisapuskoilla.

Eiliseen lepopäivään kuului isännän suunnitelema ei niin kovin kevyt aamujumppa kotona vetokumeilla ja käsipainoilla. Melko hapottavaa veivata 50 toistoa pystysoutua tai pystypunnerrusta 🙂 Kyykkyjä tuli tehtyä montaa erilaista ja kaikissa toistot 50 tietämissä. Kisut seuras ihmeissään vierestä, et mitä se mamma oikein touhuaa. Siinä mulla on hyviä jumppa- ja venyttelykavereita.

Töiden jälkeen painelin naprapaatin käsittelyyn. Naksauttelija-setä oli sitä mieltä, että ranka on todella jäykkä ja jumissa. Ei siis mitään uutta sillä rintamalla.. Lihakset on kuulemma hyvässä balanssissa molemmin puolin kroppaa mistä olen hieman eri mieltä, vasen on paljon onnettomampi kuin oikea. On aina ollut ja tulee varmasti aina olemaankin. Niskat, selkäranka, lantio, ranteet, sormet ja varpaat naksuteltiin kohilleen ja nyt olo kuin villivarsalla 🙂 Vähän meni lihakset kipeiks pois paikoiltaan olleiden nikamien vierestä, mut jospa toi toinen puolisko vaikka hierois nekin auki. Suosittelen kyllä naprapaatin ja varsinkin Tolvasen Arton käsittelyä kaikille. Siinä on työnsä osaava kaveri! Häneen vastaanotolleen pääsen lääkäriasema Cantissa. Ainakin minä aion käydä hänellä jatkossakin, jos tarve vaatii.

Heh, kävin eilen mysö pikaiseen kirppiskierroksella. Kyllä sieltä vaan aina löytyy jotain kivaa. Tälläkin kertaa mukaan tarttui kolme paitaa ja yksi hyvä kirja. Kaikki alle 10 eskoo. Pitää varmaan kohta värkätä joku hieno kirppislöytöfashionpostaus.

Illalla oli tarkoitus vaan olla, mut yllättäen sitä löytyi kaikenlaista puuhasteltavaa ja jäi vielä tällekin päivälle. Muuttokamoja ja pussukoita on vielä ympäri kämppää ja yks ylimääräinen töllö ja kotiteatteri dvd-laitteineen ja systeemeineen odottaa pääsyä jonnekin. Pitänee laittaa myyntiin, kun ei ole itsellä niille enää tarvetta. Kuka haluaa ostaa halvalla? Anyone?

Illalla salilla takajalkoja ja intervallia. Viimeisiä viedään 🙂 En tosin tiedä kuinka viimeisiä. Odottelen just kuumeisena ohjeita valmentajalta!

Mukavaa päivää kaikille! Tää lähtee nyt syömään seitä ja parsakaalia. Maistuu tässä vaiheessa yllättävän hyvältä. Kysykää parin kuukauden päästä uudestaan, et maistuuko sillä hetkellä 🙂

Yksi kommentti

  1. Elsil kirjoitti:

    Moi Jonna!Voisinpahan olla kiinnostunut noista tekniikka laitteista :)Ainakin kotiteatteri-dvd yhdistelmästä sekä myös ehkä telkkustakin!Laitatko vaikka hinnat sekä niiden merkit ja muut mahdolliset tiedot s-postitse: elsil7@hotmail.com-Irina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *