Hae
Palasia Arjestani

Piparibrowniet – Nämä vievät kielen mennessään!

Piparibrowniet

Joulu on melkoista herkuttelun aikaa, niin kotona kuin töissäkin! Meillä on tapana pitää töissä joulun alla joulubrunssi nyyttärimeiningillä. Lähes joka kerta minä päädyn tekemään jonkinlaisen brownien tai kakun. Tämän vuoden valinta oli piparibrowniet! Löysin reseptin piparibrownieihin Kodin kuvalehdestä ja nämä menivät työpaikalla kuin kuumille kiville ja osa jäi ilmankin. Tätä reseptiä sain jakaa jo työkavereille ja jos sinulla on joulupöydän herkku vielä auki, niin tässä hyvä vaihtoehto. Pahoittelen, oma esillepanoni ei ole kauneimmasta päästä, kun piparibrowniet piti saada kuljetettua pyörällä töihin. Joulupöytään nämä voi koristella esimerkiksi tomusokerilla.

Mitä te aiotte leipoa joulupöytään?

Piparibrowniet

2 kommenttia

  1. ida ihana kirjoitti:

    Oi, nämä kuulostaa ihanilta ja sopivan simppeleiltä, täytyypi kokeilla!:)
    Leivon ainakin joulupullaa, jonka ohje myös blogissa: http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *