Hae
Palasia Arjestani

Death by thrusters ja karsinogeenipannarit.

Hah, oon ollut näköjään blogin puolella tällä viikolla niin ahkera muiden asioiden osalta että treenit on jääny kokonaan päivittämättä! Hyi hyi. Mitähän tällä viikolla on tapahtunut? Treenannut olen maanantaina ja tiistaina. Keskiviikon ja torstain pidin väliä enkä edes suunniteltua kotitreeniä ehtinyt tekemään. Onnistun aina buukkaamaan päiväni niin täysiksi etten ehdi mitään kotitreenejä edes ajatella pyhästä lupauksesta ja hyvästä suunnitelmasta huolimatta. Ei mulla mitään tärkeitä juttuja ole illalla ollut, sitä perus kotielämää ja kotitöitä vain, mutta niihinkin saa kulutettua tuhottomasti aikaa! Nimim. Siivoajalle ja ikkunanpesijälle olis tilausta 😀

kuvia 007Maanantaina tehtiin voimaliikkeenä push pressiä ja kohtuullisiin painoihin pääsin siinäkin sairastelusta huolimatta. Mulla on tulokset junnanneet paikoillaan nyt aika pitkään näiden sairasteluiden vuoksi. Jotain todella pientä edistymistä tapahtuu välillä, mut pääasiassa tulos on ollut plus miinus nolla. Turhauttavaa! Voimaliikkeen päälle tehtiin kahvakuulapainotteinen metcon. Kuulailu oli pitkästä aikaa todella hauskaa 🙂

 • Push press 3 x 3 (40, 42.5, 45kg)

8 minuutin amrap (as many rounds as possible):

 • Kettlebell snatch 15/15
 • KB swing 15/15 (yhden käden)
 • toes to bar x 30
 • 15 sekunnin tauko
 • 1 minuutti käsilläkävelyä niin pitkälle kuin pääsee ( tulos 13 metriä)

Otin alkuun 10 kilon kahvakuulan molempia liikkeitä varten, koska ei ollut mitään hajua sen hetken kunnosta. Aika vaivatta sain molemmat kahvakuulaliikkeet tuolla tehtyä. Mun koko aika taisi mennä noihin toes to bareihin. Ihan hirveetä räpellystä! Toiselle kiekalle otin 12kg kuulan ja ehdin tehdä melkein kaikki tempaukset. Käsilläkävely oli hauskaa, mut ei sitä kovin kävelyksi voi vielä kutsua 😀

Kb snatch.

Kb snatch. Housut: adidas, kengät: inov, paita: Crossfit Vantaa.

kuvia 002

Kb swing.

Kb swing.

kuvia 006 kuvia 004

Käsilläkävely yrityksiä. Välillä onnistuu ja välillä ei..

Käsilläkävely yrityksiä. Välillä onnistuu ja välillä ei..

Tiistaina tehtiin voimaliikkeenä boksikyykkyä ja mehän tehdään tätä nyt enemmän hermottavana liikkeenä eli kyykyn ei tarvitse mennä 90 asteen kulmaan eikä se mulla sinne tälläkään kertaa mennyt. Metconina jokaisen suosikkiliike eli thrusters. Burbeesien ohella liike, jota en ainakaan itse tee turhan usein (lähinnä sillon kun on pakko 😀 ).

 • boxsquat 3 x 3 (110, 115, 120kg)

Death by thrusters

 • 1 minuutilla 3 toistoa
 • 2 minuutilla 4 toistoa
 • 3 minuutilla 5 toistoa jne..
 • Kasikiekalta sain tehtyä vielä 4 toistoa
 • paino rx eli 30kg

Juu-u, nuo thrusterit on aika killereitä ja kun ei keuhkot ole vielä palanneet ihan ennalleen niin sykkeet nousi korkealle jo kolmosminuutilla. Tämä on sellainen metcon, jonka aion tehdä kesällä mökillä lämpimässä kesäsäässä. Tai no, viilenevässä kesäillassa ehkä mieluummin. Thrusterit on todella hyviä, koko kroppaa kuormittavia, ja varmasti just sen takia melkein jokaisen inhokkeja. Vai onko siellä ruudun toisella puolella joku joka oikeasti tykkää tehdä thrustereita? Thruster on liike, jossa on käytännössä yhdistettynä etukyykky ja push press. Äärimmäisen monipuolinen liike siis!

Thrustereita sivusta ja eestä.

Thrustereita sivusta ja eestä.

kuvia 009 kuvia 011 kuvia 012Tiistaina tein treenin jälkeen iltaruuaksi banskupannareita, jotka onnistuin käräyttämään niin lahjakkaasti että mies nimesi ne karsinogeeniletuiksi 😀 kuvia 013 kuvia 014 IMG_20140408_202717Karsinogeeniletut:

 • 1 banaani
 • 3 kananmunaa
 • 2 rkl mantelijauhoja
 • loraus maitoa
 • 1 tl banaanijauhetta (ei pakollinen)
 • 1 tl leivinjauhetta
 • kookosöljyä paistamiseen
 • sulatettuja mustikoita

Laita kaikki ainekset kookosöljyä ja mustikoita lukuunottamatta blenderiin ja blendaa sekaisin. Paista pieniä lettusia kookosöljyssä miedolla lämmöllä. Älä polta niin kuin mulle aina käy… nauti mustikkasurvoksen kera! Nämä on superhelppoa ja todella hyviä. Hyvä vaihtoehto silloin tällöin kun ei jaksa laittaa enemmän aikaa vievää ruokaa 🙂

IMG_20140402_07104920140406_165625

Loppuun vielä pari outfit-kuvaa tyylikkäässä selfie-muodossa. Eka on oikeastaan mun normi duuniinlähtö look. Ihmettelin tuota hiusteni kasvua, alkavat olla jo aika pitkät! Saas nähdä koska pääsisin kampaajalle. Olis kiva laittaa vähän vaaleampaa väriä tukkaan 🙂 Jalassa kirppikseltä 3 eurolla löydetyt Zaran farkut, paidan olen ostanut Onlystä joskus vuosia sitten. Alemmassa kuvassa on mun uusi löytö Nellyltä, mitäs tykkäätte? Ihanan sporttinen ja värikäs paita joka sai melkein saman tien tytön toimesta golden shower suihkun päällensä ja pääsi välittömästä pesuun 😀 Mä oon nyt jotenkin innostunut noista Nellyn vaatteista. Siellä olis kaikkea kivaa tarjolla!

 

 

 

 

4 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  Mä tykkään tehdä thrustereita lyhyinä voimasarjoina kunnon palautuksilla, mutta metconeissa ne on kyllä aina kuolemaksi. 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Voispa muuten itsekin kokeilla noita ihan voimasarjoina! Nyt kun ranteetkin kestää hyvin tehdä niitä 😉

 2. Hanna kirjoitti:

  Juu ei ole thrusterit lemppareita 🙂 Tosin ihan vasta alussa ollaan sillä saralla, mutta ekat kokeilut sattu siihen malliin ranteisiin, että jäi koko liikkeestä mälsä fiilis. Nyt ranteita siis venyttelemään 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Minkä aikaa oot treenannut? Mulla nimittäin parin ekan kk jälkeen kipeytyi ranteet todella pahasti, mutta kipuilu taisi mennä noin kuukaudessa ohi kun ranteet alkoi tottua liikkeisiin. Vetokumilla sain hyvin venytettyä ranteet ennen ja jälkeen treenin. Auttoi selkeästi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *