Hae
Palasia Arjestani

Jumpattukin on :)

Haudi! Mä oon nykyään vähän laiska kirjottamaan mitään. En oikein jaksa muutenkaan istua nykyään koneella, mieluummin pötköttelen sohvalla ja luen hyvää kirjaa tai katselen töllöä. Monta hyvää sarjaa on taas alkanut telkkarista niin riittää katsomista. Klikkaa mua, Jälkiä jättämättä, Paljastavat valheet, Kylmä rinki.. Niin ja sit tietysti kaikki Arvostele mun illalliset joka hemmetin maassa ja muut ruokaohjelmat sekä tietty Salkkarit 😀 Onhan noissa jo yhdelle ihmiselle.

Parit reenitkin oon päässy jo tekemään flunssan jäliltä. Vielä on vähän nuhainen ja köhäinen fiilis, mut ei mitään sen kummempaa. Mietin tuossa vähän aikaa sit etten kauheasti enää blogia kirjoittelis raskauden aikana kun tuskin ketään kiinnostaa katsella tai lukea, kun möhömaha treenaa… Tulin kuitenkin siihen päätökseen et jos jotain haittaa mun alati kasvava vatsani niin ei voi mitään, koska ensin tulee vatsa ja sit myöhemmin mukula ja molemmat on aika vahvasti osa mua. En tosiaan ole enää missään kummoisessa kunnossa enkä pysty treenaamaan ihan niin kovaa kuin ennen, mut niidenkin aika tulee vielä kun on tärkeimmät hoidettu alta pois 🙂 Luulen, et niiden aika tulee ennemmin kuin arvaankaan, koska aika menee tosi kovaa!

No, niitä treenijuttuja. Torstaina kävin aamusella jumppaamassa etujalat ja perjantaina olkapäät ja pohkeet. Aika keveysti otin jalkareenin, mut olkapääjumppassa uskalsin revitellä vähän enemmän. Yritän muistaa liikkeet ees sinne päin, kun treenivihko on eteisessä reenikassissa ja mä mukavasti olkkarissa peiton alla. Mahdoton yhtälö 😀 Täältä en nimittäin nouse.

Torstain etujalkajumppa:
1. Reidenojennus 4*15
2. Prässi leveällä 3*12
3. Askelkyykkykävely kp 3*10
4. Tanko-hack yritelmä, ei onnistunut yhtään..
5. Normihack varpailla puskien 3*12

Ihan käsittämätöntä, että yritin tosissaan treenata kevyesti, mut siitä huolimatta sain älyttömän pumpin reisiin ja menivät mokomat vielä tosi kipeiksikin.

Perjantain olkapäät+pohkeet-jumppa:
1. Sivuviparit kp käsi kerrallaan 3*15
2. Pystypunnerrus smith istuen 5*7-12
3. Vipunostot eteen v-kahvalla 3*10
4. Pystysoutu taljassa 3*10
5. Etuviparit+pystypunnerrus-kombo kp 3*12
6a. Pohkeet seisten 3*10-12
6b. Pohkeet istuen 3*10-12

Olkapäille tulee ainakin töitä tällä uudella ohjelmalla. Pidin palautuksetkin lyhkäsinä niin ei ihme, että pumppi oli erittäin mojova. Harvinaista mulle…

Huomenna sit EB:lle jumppaamaan kädet ja takajalat! Tänään vois yrittää käydä vielä kävelemässä jos oikein reipas olis. Kävin aamulla Valtteri-kirppiksellä ja heti ovella iski järkyttävä ahdistus kaikesta siitä ihmismäärästä. Ei sieltä silti tarttenu ihan tyhjin käsin lähteä, mut siitä myöhemmin lisää.

Mamman karvakerä.

5 kommenttia

 1. Miia kirjoitti:

  Siis ehottomasti kirjoita!! ja kun vaavi syntyy niin sitten palautumis postausta!

 2. Jonna kirjoitti:

  Ilman muuta joo kirjoittelet! Mua ainakin kiinnostaa tietää miten jaksaa ja kiinnostaa raskauden aikana treenailla. Ja muutenkin, nythän blogisi kiinnostaa entistä enemmän! Onnea sinulle ja miehellesi tulevasta Onnesta <3

 3. Toppahapa kirjoitti:

  Uskallakki lopettaa bloggaus ni tuun antaa sulle selkäsaunan pakurikäävällä!!

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Miia: Suunnitelmat on jo kovat vauvan synnyttyä, saa nähdä miten ne toteutuu 😀 Veikkaan etten osaa vielä ajatella kovin realistisesti koko asiaa… mut kaikki on mahdollista, myös se että meille tulee tilaamani vähintään 7h yöunia nukkuva pikku tuhisija. Todellisuus voi myös olla täysin toisenlainen..Jonna: niin mäkin ajattelin, että monia varmasti kiinnostaa miten raskaus vaikuttaa mm. treeneihin ja miten siitä sit palautuu. Vähän jännittää itseänikin :DToppahapa: sä ja sun pakurikäävät 😀 Maistuuks se ees millekään muulle kun puulle ja homeelle? Tuutko muuten kattomaan LPR kisoja??

 5. ANU kirjoitti:

  Tottakai kiinnostaa 🙂 Jatkat ihmeessä kirjoittamista!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *