Hae
Palasia Arjestani

Uusi tukka, vanhat kujeet

Kävin tänään taas kynityttämässä kuontaloin. Tartteehan sitä olla ens viikonloppuna Oulussa edustuskunnossa 😀 Veikkaan, et launtaiyönä puoli neljän aikaan on hyvin vähän jälellä siitä edustuskunnosta.. Hyviä juttuja ja melkoisen loistavia ideoita siihen aikaan kyllä varmasti piisaa. Varokaa vaan tytöt 😉

Vissiin on ihan lauantailta asti kertoilematta reenit sun muut systeemit. Aamu alkoi niinkin harvinaisella toimenpiteellä kuin aamulenkki! 45 minsaa käpöteltiin koirulin kanssa ja hiki virtas. Taitaa toi aineenvaihdunta potkia taas aika hyvin. Tai sit oon vaan lihonut ja kuntokin huonontunut. Toivon hartaasti ensimmäistä vaihtoehtoa 😀

Aamupalan jälkeen lähdin surffaamaan keskustaan tarkoituksena löytää jotain päälle pantavaa Oulun yöhön. En löytäny. Täytyy siis tyytyä johonkin vanhoihin rytkyihin. Täällä oli lauantaina joku ihmeen taiteiden yö ja jengi piirteli pitkin toria katulaattoihin. Kaikennäköstä hippiä oli liikenteessä. Joskus villissä nuoruudessa tuli käytyä kerran taiteiden yössä. Tai niin me luultiin. Oltiin liikkeellä vääränä iltana ja koska taiteiden yöhön oli kuitenkin päästävä niin matkattiin myös seuraavana iltana yli 50 kilsaa per suunta ihan vaan sen takia, et päästiin tuohon typerään tapahtumaan. Ei se ees kovin erikoinen ollut. Tuskin muistin seuraavana päivänä koko reissua 😀

Iltapäivällä sit salille tekemään vimonen supersarjasetti, tällä kertaa olkapäille ja ojentajille. Sovelsin tähän treeniin samaa metodia kuin takareisijumppaankin. Kaikki liikkeet siis mentiin huolella puristelemalla. Aika tikkiin veti paikat.

1a. Pystypunnerrus kp
9*18,5kg
8*16kg
10, 9*13,5kg

1b. Sivuviparit kp
13, 12, 10, 9*7kg

2a. Etuviparit taljassa köydellä
12, 11, 10, 9*40 lbs

2b. Facepull tangolla
13, 12, 11, 9*80 kg

3a. Kapee pena p.smithissä
10, 7*45kg
9*40kg

3b. Ranskalainen istuen käsipainolla
11, 10, 9*18,5kg

4a. Pushdown tangolla
13, 11, 10*40kg

4b. Ranskalainen mutkatangolla
8*25kg
10, 8*22,5kg

Mun sanainen arkku ei ole tällä hetkellä kovinkaan suuri, kun on kauhee kiire tekemään ruokaa ja katsomaan Huippumallia 😀 Soooori..

Sunnuntaina käytiin Rauhalahden kylpylässä pulikoimassa ja vaan köllöteltiin koko päivä. Melkein lähdin lenkille, mut en sit lähtenytkään 😀 Ei se kaukana ollut. Katottiin Gran Torino, oli tosi hyvä leffaa! Siinä samalla tuli mutusteltua muutamat tortillat. Aika hyviä oli nekin 😀 Ehkä pari irtariakin saatto livahtaa suuhun..

Tänään siis tukkalippurille (kampaajalle :D) ja kylläpä on tyttö taas suht ihmisen näköinen. Kyllä kelpaa taas viilettää pitkin poikin kaupunkia tai tässä tapauksessa kaupunkeja. Jotain pientä päälle pantavaa löysin Ouluunkin..

Tänään vaihtu taas reenisysteemi. Nyt teen reenit kuntopiirityyppisenä eli selälle otin tänään neljä liikettä putkeen. Tauko vasta sen neljänne liikkeen jälkeen ja sekin noin 60-90 sekkaa. Kiirettä piti. Toistot vähintään 15/sarja. En laskenu toistoja, mut jokaisessa sarjassa tein vähintään sen 15 vaikka väkisin. Merkkailin vaan painot ylös.

1a. Vipuvarsiveto
55kg, 45kg, 40kg, 40kg, 40kg

1b. Kulmasoutu vo p.smithissä
40kg, 35kg, 30kg, 25kg, 25kg

1c. Ylätalja kapealla
35kg, 30kg, 30kg, 25kg, 25kg

1d. Alatalja semileveällä käppyräkahvalla
35kg, 30kg, 30kg, 25kg, 25kg

Millään kovin suurilla painoilla ei todellakaan päässy brassailemaan. Tärkeintä oli kunnon tuntuma ja paukuttaa vaan sarjoja menemään kovalla intensiteetillä. Onnistuin siinä aika hyvin 😀 Tarttee venytellä tänään ihan kunnolla. On toi selkä jo sen tuntuinen, et huomenna saattaa vähän aristaa..

Selän lisäks otin vattoille kolme liikettä triplasarjana: jalan+lantionnostot vinopenkillä, vatsat taljassa köydellä ja perusrutistuksia. Kaikkia kolme sarjaa. Loppuun vielä kolme sarjaa olkapäille lindavipareita eli sivulle+eteen.

Otettiin äsken parit kuva, mut en hyväksyny niistä mitään. Ei mun ojentajaposessa näy yhtään mitään, rasvaa on käsissä sen verran paljon. Sit yritin semmosta hienoa fitnessposea, mut siinäkin näytin ihme pötkylältä. Asiaa ei helpottanu yhtään, et kaikki vaatteet oli mustia. Viikonloppuna tulee varmasti näpsittyä taas miljoon kuvaa niin on mitä laittaa tänne. Pahoittelen jo etukäteen.

Dodii, nyt syömään..

2 kommenttia

  1. Mölliskö kirjoitti:

    Hieno tukka! Kyllä meidän vkl:na kelepaa…………………. 8D

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Heleposti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *