Hae
Palasia Arjestani

Ristiote vs myötäote

Onneks eilinen on jo ohi! Sain sentään tiskattua ja vähän järjesteltyä paikkoja, mut imuroimaan en sentään ryhtynyt 🙂 Ei passaa kaikkea tehdä kerralla ettei lopu tekeminen kesken ja vapaa-aika mene täysin laiskotteluks.

Tänään taas salille ja vuorossa selkää ja olkapäiden pumppi. Salipäivät menee aina jotenkin niin nopeasti ja hyvä niin. Itse salireissuunkin uppoaa aina useampi tunti, kun joudun kulkemaan bussilla isännän poissa ollessa. Ei vaan raaskis olla kovin kauan poissa kotoa ettei kisun tarttis kovin montaa tuntia olla issekseen. Se on muutenkin nyt jotenkin masentunut eikä syö kunnolla. On vaan ja öllöttää. Roikkuu lahkeessakin koko ajan ja rapsutellakin pitäis ihan herkeemättä. Kait se ikävöi kaveriaan Mandia 🙂 Ostin eilen Lolalla eläinkaupasta sen herkkuruokaa ja senkin jätti syömättä. Mitähän sille oikein keksis ettei kuihtuis koko katti ihan olemattomiin?

No joo, treeni ei menny ihan niin kuin piti. Sain tosi hyvän tuntuman selkään, mut voimat oli vähän kadoksissa. Kikkailin vähän maven kanssa ja siitä kait se selkä menikin niin pumppiin ja imi viimesetkin voimat. Otin kaks ekaa sarjaa ihan normaalisti myötäotteella remmien kanssa ja sain aikasiks tasan samat toistot kuin viimekin kerralla. Sit kokeilin vielä pienemmillä painoilla ristiotteella ilman remmejä ja mankun kera. Ei huono ollenkaan! Ajattelinkin nyt pienentää vähän painoja ja alkaa tekemään ristiotteella. Harjoittelua se kyllä vaatii, koska tanko kulki välillä ihan vinossa.. Ristiotteella otti huomattavasti paremmin myös yläselkään kuin myötäotteella. Tähän aiheeseen liittyen väsäsin tommosen äänestyshömmelin, käykääs äänestämässä!

Ja sit itse kökkötreeniin..

1. Mave
5*100kg Kele!!!!
6*95kg taas meinas tulla kaakelit housuun liiasta ponnistelusta 😀
~12*70kg ristiotteella ilman remmejä

2. Leuanveto mo
7*2,5kg
8*BW
No eipä kulkenut tämäkään..

3. Kulmasoutu vo
8*57,5kg kunnolla puristellen. Samat toistot kuin viimeks, mut huomattavasti paremmalla tekniikalla.
7*55kg tää kans kunnolla puristellen.

4. Pullover köydellä
13, 10*45kg

5. Kapee alatalja
8*65kg
10*50kg toooosi hitaasti ja puristellen

6. Ylätalja mutkalapiokahvalla
13, 12*45kg tää taas ylihyvällä tekniikalla

7. Sivuviparit
12*7kg+10*5kg
12*6kg+10*4kg
12*5kg+10*3kg
12*4kg+9*2kg
12*3kg+10*2kg
Tää on kyllä todella kiduttava setti. Välillä kipu tuntuu jo ihan epänormaalilta, mut parissa minuutissa se sit tasottuu yberpumpiksi. Saapahan ainakin olkapäät kunnolla kyytiä..

Treenin päälle 25 minsan intervalli spinningpyörällä. Reiden iski ihan hapoille. En ymmärrä miten jotkut tykkää oikeesti spinningistä.. Tai sit mulla on vaan niin huono kunto ja alhainen maitohappojen sietokyky or something.

Äsken vierähti taas tovi kortteja väsätessä. Huomenna ne saattaa jo hyvällä tuurilla olla valmiina postitettaviksi. Yöks pitäis taas rientää töihin. Jostainhan se raha on ansaittava elämiseen. Voi kun valmistuis jo koulusta niin vois lopettaa noi yöduunit. No, enää vuosi.. toivottavasti.

Huomenna sit penkkipäivä. Toivottavasti sattuis salille taas joku hyvä varmistaja samaan aikaan. Samalla painolla mennään kuin viimeks, mut yritän saada yhden tai kaks toistoo enemmän. Ei se tosin mikään maailmanloppu ole, vaikka kulkis ihan samalla tavalla kuin viimekskin. Ei kehtaa ottaa ressiä nyt reeneistä, ei ne stressaamalla ainakaan siitä parane. Hyvällä tuurilla vois jopa saada videokin penkistä. Pitänee vaan kamera laittaa laturiin..

Jonna kuittaa.

3 kommenttia

  1. Propofol kirjoitti:

    Muidu on revitelly iha huolella siel sen maven kanssa :POotappa ku opit sen ristiotteen ja sit tarvis jossain välis koittaa vaihtaa kädet toisinpäin, se vasta hankalaa onki!!!Onks Lolalla kiima??? Mun vanha kisu ei kerinny syömään ku piti persettä tarjota jatkuvasti…Kyl sä tiiät, ei sitä sit jaksa masu täynnä vehdata jos sattuu flaksi käymään 😉

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Lolalla loppu just juoksut, et ei se siitäkään voi oikein olla. Viime yön se sit oksensi ja pasko jatkuvalla syötöllä. Kait sillä on vaan joku kisujen vatsatauti. Pitää seurata sitä pari päivää ja raahata sit lekurille, jos ei ala toipua. Kyllä sillä tosin on vielä energiaa leikkimiseen vaikka muille jakaa ;)Mä sain semmosen neuvon, et ristiotteella pitäis käsien otetta vaihtaakin joka toisella sarjalla tai ainakin joka toisessa treenissä. Miten sulle on neuvottu??

  3. Propofol kirjoitti:

    Hih, mua ketää mitää koskaa neuvo XDEnkä niin niitä otteita vaihtele, kaipa niin tarvis tehdä mut ei pysy tanko hyppysissä sit enää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *