Hae
Palasia Arjestani

Mainoksen uhri.

Moikka täältä erittäin helteisestä mökkimaisemasta! Tultiin taas perjantaina mökille ja ollaan täällä seuraavat pari viikkoa. Päätin jo lähtiessä, että ruokailuiden osalta pysytään nyt hyvin ruodussa ja niin oon tähän mennessä tehnytkin. Päälaelle itseään taputtaa hän. Parina päivänä ollaan lounaalla syöty täytettyjä paprikoita sekä tortilloja, mut loppupäivän oonkin sit mennyt ihan normisafkoilla. Täytyy myöntää että pari jätskiäkin oon hotkaissut, mut niistä en stressiä ota, kokonaisuus ratkaisee 🙂

Torstaina kävin salilla tekemässä jalka-vatsapainotteisen treenin. Boxkyykyssä tein uuden ennätyksen, 102,5kg tein kolmosen! Vielä olisin voinut vähän suurempaa painoa kokeilla, mut yksinkertaisesti ilman varmistajaa en uskaltanut. Sen verran alkaa painoa jo olla niskassa, että loukkaantumisriski kasvaa huomattavasti jos esim. keskivartalo tai tasapaino pettää jostain syystä. Pelasin siis varman päälle.

Pre-workout meal: luomutar.fin luomumysliä, banskua ja maitoa.

Pre-workout meal: luomutar.fin luomumysliä, banskua ja maitoa.


Salille meni hän.

Salille meni hän. Huppari: casalla, housut: better bodies


PicsArt_1372944135045

Toppi: puma, housut: SOC


Min buuti.

Min buuti.

Paperilla treeni näytti tältä:

 • BOX-Squat 3rm (102,5kg) Video 100kg kyykystä TÄÄLLÄ.
 • AMRAP 80% (11*82,5kg)
 • Dimel Deadlift 2×20 35% 1rm Deadlift (32,5kg)

3 rounds

Päivän bodauksena tein vähän takareisiä maaten niin saavat nekin välillä jonkinlaista ärsykettä. Toi jälkimmäinen kolmen kierroksen vatsasetti oli muuten aika hauska ja raskas. En ainakaan mä pystynyt tekemään minuuttia putkeen kumpaakaan liikkeistä.

Hollow rock.

Hollow rock.

kuvia 003

Flutter kicks.

Flutter kicks.

kuvia 005

Workout done!

Workout done!

Perjantaille olin vielä suunnitellut tekeväni aamutreenin, mut lähdettiinkin jo niin ajoissa ajelemaan mäkille etten enää kerennyt salille. Kirjastosta kerkesin kuitenkin hakemaan vähän mökkilukemista 🙂

kuvia 006

Aamukunto.

Aamukunto.


Matkustus outfit :)

Matkustus outfit: ginatricot.


Saatoin maistaa jädeä matkalla, järjettömän hyvää oli!

Saatoin maistaa jädeä matkalla, järjettömän hyvää oli!

Ennen mökille tuloa poikettiin Orivedellä ruokakaupassa ja tyhjennettiin puolet kaupasta. Siellä oli viisi eri tuote-esittelijää ja kyllä se vaan niin on, että mut (ja näköjään anoppikin) on helppo puhua ympäri ostamaan melkein mitä tahansa jos vaan maistamaan pääsee 😀 Mukaan tarttui uutta sinappia, chilisiä lisä- ja säilöntäaineettomia Tannisen kastikkeita, leippää ja salaatinkastiketta. Onneks noita tuote-esittelijöitä ei ihan joka päivä satu eteen. Menis kaikki rahat ruokakauppaan!

Siipisoosi ja punasipulihilloke oli mun valintoja.

Tannisen chilinen Siipisoosi ja punasipulihilloke oli mun valintoja. Molemmat sopii tosi hyvin broiskun kanssa!


Ei löydy mitään ylimääräistä!

Ei löydy mitään ylimääräistä!

kuvia 012Eilen illalla heitin taas mökkitreenin. Treenailin tempauksen tekniikkaa sekä tangolla että uudella kahvakuulalla.

IMG_20130706_195639

Collage2

Tämmöstä lelua ihmettelin myös.

Tämmöstä lelua ihmettelin myös.

Lisäksi jumppasin hitusen myös olkapäitä, hauiksia ja ojentajia. Kohtuu hyvät pumpit irtos jälleen kerran!

PicsArt_1373135531995

Collage

Collage3

Collage4

kuvia 044

kuvia 032

Muutamia ruokajuttuja vielä ennen loppuhuipennusta.

Spiruliinaa....mikä makunautinto :D

Spiruliinaa….mikä makunautinto 😀


Tänä aamuna pitkästä aikaa puuroa!

Tänä aamuna pitkästä aikaa puuroa!


Eilen tehtiin tortilloja.

Eilen tehtiin tortilloja.

kuvia 023Mietittekö koskaan minkälaisen kuvan annatte itsestänne muille ihmisille? Aika useinhan ihminen, jota näet päivittäin ohi mennen, onkin aivan erilainen pienen jutustelun jälkeen kuin mitä oli ajatellut. Suurin osa bloggaajista jakaa itsestään vain tietyt asiat blogissaan ja osa elämästä jää pimentoon lukijoilta, kuten pitää ollakin. Mä en esimerkikis kauheasti viljele täällä mun sarkastista huumoariani enää, koska sain siitä aika ikävää palautetta jokunen vuosi sitten. Sarkasmia on vaikea erottaa näin tekstin seasta ja se antaa helposti kirjoittajasta leuhkan sekä omahyväisen kuvan. Näin ei kuitenkaan ainakaan omalla kohdallani ole. Tämä vain esimerkkinä. Noh, mä päätin tehdä teille ihkaensimmäisen videoterveyhdyksen! Olisi mielenkiintoista tietää muuttaako se jollakin tavalla teidän mielikuvaa minusta? Olitteko ehkä kuvitelleet mulle erilaisen äänen? Otan mielelläni vastaan ideoita ja aiheita videopostauksiin! Näitä voisin tehdä useamminkin:)

Ensimmäisessä videoterveydyksessä pientä pohdintaa kisaamisesta, kun sinne kisalavoille on muakin taas yritetty ylipuhua, ja juttua treenisuunnitelmista. Videoon pääset TÄSTÄ. Enjoy 🙂

Ps. Pikkasen jänskätti 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 kommenttia

 1. Polenka kirjoitti:

  Hei Jonna,

  Mielestäni sinun jutuista huokuu kiinnostus tuota crossfittiä ja painonnostoa kohtaan ja siulla on voimatasotkin aika kohdillaan, joten minusta sinun kannattaisi lähteä ennemminkin luomaan tavoitteita siihen suuntaan – vaikka crossfitissä kisaamaan! Mielestäni blogisi on virkistävää luettavaa, koska muut blogit keskittyvät melko lailla kaurapuuroon ja maitorahkaan ja oman perseen kuvaamiseen (selkä tietenkin pelottavan paljon notkolla, jotta on varmasti edukseen). Tulee sellainen kuva, että kukaan ei voi ns. oikeasti treenata, ellei vedä rasvoja alas ja käy kokeilemassa jotain bikinifitnessiä. Itse toki parhaiten tiedät, mikä oikeasti kiinnostaa 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Moikka Polenka ja kiva kun kommentoit! Sen unohdin täysin mainita että mun kisatavoitteeni olis athletic fitneksen puolella just sen toiminnallisuuden puolesta eikä suinkaan bf:ssä tai fit.fysiikassa.

   Niin kuin sanoitkin niin oon tosi innoissani crossfitistä sekä painonnostosta mut ne tarvitsee vuosien treenaamisen ennen kuin vois kisaamista edes harkita. Äärimmäisen mielenkiintoisia lajeja juuri haastavuutensa sekä monipuolisuutensa vuoksi. Treenityyliäni en muuttaisi miksikään jos ja kun päättäisin tähdätä athletic fitnekseen 🙂 siihenhän ei sinän lihasmassaa enää tarvitsisi hankkia, mutta leukoja, dippiä ja soutua täytyisi harjoitella entistäkin enemmän. Niin ja ehkä joku kilo tarttis saada rasvaa pois, mut katsotaan alkaako tosissaan kiinnostaa vai ei 🙂

 2. Elina S kirjoitti:

  Lisää videoita vaan, kiva aina vähä kuulla kuka siellä kirjottelee 🙂

  Kyllä sulla varmasti rahkeet kisalavoilleki vielä riittäs mutta mäki oisin sitä mieltä että jatkasit tuohon suuntaan mihin selvästi oot nyt enemmän innostunu eli crossfittiin 🙂 Sun kirjotuksista huokuu oikein se into treeneihin. Mun piti ihan googlettaa mikä toi athletic fitness on, mä ku oon totta puhuen ihan pihalla noista fitnesskisajutuista ku en oikeestaan koskaan seuraa niitä. Jos joku linkki nenän eteen sattuu niin katon toki mutta mun mieli ei sellasiin halaja niin ei tuu seurattua mitään kisojakaan.

  Toi numerojuttu alareunassa on vissiin joku pakollinen kaikissa näissä blogeissa? On meinaan tosi epäselvä aina eikä meinaa selvää saada 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Joo se athletic fitness olis mun laji mut katellaan nyt. Voinhan mä aina vetää sympatiadieetin tyttöjen rinnalla 😉 tarttis nyt taas opetella syömään enemmän niin olis mahkuja kehittää voimatasojakin roimasti ylöspäin!

   Toi numerojuttu on aika lailla pakollinen vaikka ärsyttävä onkin. Ei tuu kauheita määriä roskapostia blogiin 🙂

 3. Outi kirjoitti:

  Heips!
  Itse myös yhdessä vaiheessa(viime vuoden) kävin säännöllisesti salitreenien ohella crossfit circuit tunneilla. Itseltä puuttui joku tavoite ja kaipasin jotain salitreenin ohelle, löysin tuon crossfit circuit:n ja hurahdin siihen ihan täysillä, kävin myös zumbailemassa paljon. Sain tarvittavaa vaihtelua treeniin jota joskus pääkoppa (ja kroppakin ehkä) tarvitsee 🙂 Tämän vuoden olen keskittynyt vain salitreeneihin ja crossit ja zumbat on nyt jääneet. Tilanteen muutti tänävuonna jonkinlaisen tavoitteen löytyminen (kisalavat joskus tulevaisuudessa? :D) ja nyt pusketaan täysillä sitä tavoitetta kohti 🙂
  Ihan mielenkiinnolla jään odottamaan lähdetkö kohti kisalavoja, potentiaalia varmasti löytyy! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Oi, zumbaa tahtoisin mäkin joskus kokeilla 😉

   Mulla kun eivoo mitään tavoitteita fitnesspuolella mielessä, vaan ne on enemmän crossfitin puolella. Lähinnä mun dieetti ja kisaaminen olis semmonen ”siinä sivussa” juttu. En siis lähtis tän hetken treenityyliä miksikään muuttamaan. Mielenkiintoista olis nähdä voisko kisoihin valmistautua ilman varsinaista bodaustreeniä 🙂

 4. Paula kirjoitti:

  Moikka!

  Ekaa kertaa kommentoin, mutta blogiasi olen seuraillut jo pidempään. Tosi kivaa saada ääni ja eleet yhdistetyksi teksteistäsi välittyneeseen vaikutelmaan. Mukava videotervehdys siis!

  Itselläni hiukan välillä tulee fitness ulos korvista, mutta ajoilla on ilmiönsä ja nyt on varmasti fitneksen vuoro. On ollut ihanaa lukea treeniblogia, joka ei keskity aterioiden punnitsemiseen tai herkkujen välttelemiseen ja jossa fitness korkkareineen ei hallitse kuvaa. Tykkään! Miltä sinusta itsestä tuntuu, vieläkö kisalavat houkuttelisivat? Voisin kuvitella, että fitneksessä helposti sekoittuvat se, mitä itse ihan oikeasti haluaa itselleen, ja se, mitä haluaa muille näyttää.

  Törmäsin tänään muuten hauskaan lainaukseen, jonka joku on jossain sanonut, en tiedä menisikö sinun sarkasmisi piikkiin? 😉 ”Nykyään fitness tarkoittaa sitä, että sulla blogi missä on kuvia sun perseestä ja puurosta.”

  Kiitos blogistasi!

  • Jonna kirjoitti:

   Hahaa, toi on muuten aika osuva määritys nykypäivän fitnekselle 😀 😀

   Mulla on ehkä se ton kisaamisen kans että haluaisin nähdä mihin kuntoon pääsen, ei niinkään se itse Kisaaminen. Aina välillä ajatus lavoille noususta nostaa päätään ja päivän ajan asiaa mietin ja sit se innostus taas laantuu… Tällä hetkellä ei taas vois vähempää kiinnostaa. Mä oon tämmönen hemmetin tuuliviiri 😀

   Ihan jos rehellisiä ollaan niin en usko että koskaan fitnesslavoille enää nousen. Mielenkiinto ja tavoitteet on niin paljon enemmän muuslla eikä kisoihin diettaamista voi niihin tavoitteisiin yhdistää. En usko että painonnosto ja kireäksi diettaaminen olis kovin hyvä yhdistelmä 🙂

   Mielettömän mukavaa kun kommentoit! Kiitos siitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *