Hae
Palasia Arjestani

Miksi miehet eivät osta kukkia?

miksi miehet eivät osta kukkia

Pari viikkoa sitten minulle tuli miespuolinen asiakas, joka kantoi kädessään isoa kukkapuskaa. Saatoin olla hiukan kysyvän näköinen, koska hän tuumasi että vaimolle täytyy viedä kukkia. Jutustelin siinä asiakkaan kanssa ja selvisi ettei heillä mitään suurempaa merkkipäivää ole, mutta hän tykkää yllättää vaimon säännöllisin väliajoin kukilla ja pienillä lahjoilla. Siis oikeastiko on vielä olemassa tuollaisia herrasmiehiä, jotka ostavat kukkia ja lahjoja ihan vain rakkauden osoituksena? Kyllä, niitäkin vielä löytyy!

Itsehän olen toivoton romantikko, mutta sellaista en ole toiseksi puoliskoksi saanut. En koe sitä mitenkään huono piirteenä, mutta valehtelisin jos sanoisin etten toivoisi jonkinlaista pyyteetöntä muistamista useammin kuin synttärinä ja äitienpäivänä. Kyllä minä tykkäisin, jos minulle tuotaisiin kukkia silloin tällöin. Mielellään vaikka joka viikko! Mutta ei, siihen pisteeseen ei vielä(kään) ole päästy. Aivopesu jatkukoon edelleen. Ollaan tästä asiasta puhuttu monet kerrat ja kuulemma herra tietää kyllä miten paljon pidän kukista. Hän ei kuulemma vain ole sen tyyppinen, joka muistaa kukkia ostaa tuosta noin vain. Ehkä se on toisilla miehillä synnynnäisempää kuin toisilla. Toiset ovat romantikkoja ja toiset eivät. Toki meillä tehdään muunlaisia pieniä tekoja vaikkei kukkia satelekaan joka viikko. Tai kuukausi.

miksi miehet eivät osta kukkia

Kaunis maljakko täältä.

Saatoin syntymäpäiväni aikoihin huokaista ääneen, että olisipa kiva saada kukkia. Tyttö nokkelana likkana oli laittanut tämän korvan taakse ja viime lauantaina töistä kotiin tullessa minua odottikin kaunis ruusukimppu, jonka tyttö oli halunnut minulle ostaa. Oli kuulemma oikein muistuttanut miestä, että nyt äidille pitää ostaa kukkia <3 Ihana tyttö ja ihana mies! Leikkokukat ovat kauniita ja pidän tunnelmasta minkä ne kotiin tuovat. Haluaisin, että meillä olisi aina tuoreita kukkia olkkarissa, mutta samalla mietin myös rahamäärää, joka niihin uppoaa. Eiväthän kukatkaan mitään ilmaisia ole. Toiset naiset eivät kukista juuri perusta, mutta itse tykkään kovasti sekä leikkokukista että perinteisistä viherkasveista. Minulla on kotona kultaköynnös, joka on matkannut meidän mukana ainakin sen 12 vuotta ellei jo kauemminkin. En edes muista koska olen sen meille ostanut. Minulla on myös flamingokukka, jonka taisin saada mieheltä syntymäpäivälahjaksi 6-7 vuotta sitten ja vieläkin se voi hyvin, kukkii ja kukoistaa. Haluaisin meille paaaaljon kasveja lisää, mutta tila loppuu kesken. Ehkä pitäisi alkaa laittelemaan niitä enemmän seinille ja katosta roikkumaan…

Olisipa kuitenkin ihanaa saada kukkia ainakin kerran kuukaudessa vai mitä olette mieltä? Tuoko teille puoliso usein kukkia ihan pyytämättä?

Julkaisin eilen uuden my day -videon tubeen. Mun muita videoita pääset katsomaan täältä. Muistakaahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 😉

Edellinen postaus: Testissä Vileda Robot VR 101

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

6 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  Onhan niitä; mun isä! Ostaa ajoittain äidille aina neilikoita(koska suosikkikukka)tai kimpun rakkaudenosoitukseksi tai jos äidillä ollut vaikeaa/stressiä. Olleet naimisissa 37vuotta. Toki ostelee aina nimipäivänä synttärinä kihlajais ja hääpäivänä äitienpäivänä ja naistenpäivänä. Itse saan aina naistenpäivänä isältä kukkia se on kiva. Olisihan se kiva saada (jos olisi)puolisolta kukkia. Ehkä eivät ”uskalla” ostaa kun ei tiedä mitä ostaa tai sitten pitävät nolona, vähän kun ostaisi siteitä kaupasta. Ja onhan nuo kukat järkyttävän hintaisia! siis yhdestä isosta ruususta joku 3-4euroa ja isompi kimppu 20-30euroa. voisiko miehellesi kevyesti vihjaista kukanostosta?

  • Jonna kirjoitti:

   Oi miten ihana isä sulla on <3 Pitkät avioliitot taitavat nykypäivänä olla harvinaisuus ja ihailen suuresti pitkään yhdessä olleita pareja, niin kuin esim. miehen vanhemmat. Olleet yhdessä yli 40 vuotta. Mä olen miehelle montaa kertaa vihjannut, että kukkia tarttis saada! Ehkä se vielä oppii :d

 2. Nannastiina kirjoitti:

  Ihanaa kun sait kukkia 🙂 Usein mennessäni miehen kanssa Prismaan tokaisen kukkakimppujen kohdalla, miten kauniita ne on ja joskus sanon että oispa kiva joskus saada kukkia. Mieheni tuhahtaa yleensä ja sanoo ettei osta. Joskus kysyin, että miksei? Sanoi että näyttää mieluummin välittämisen hyvän ruoan tekemisellä sekä yhteiseen aikaan satsaamisella kuin kukkien ostamisella. Juurikin tuon rahakysymyksen takia. Hänenkin mielestään ne ovat kauniita, kun joskus olen itse ostanut leikkokukkia. Mutta se rahamäärä joka niihin uppoaa, on kyllä nopeasti aika suuri. Itsekin tykkäisin ajatuksesta, että joka perjantai voisi töiden jälkeen ostaa leikkokukkakimpun olohuoneen pöydälle 🙂
  Yhdessäolomme aikana ole saanut mieheltäni kerran kukkakimpun, olimme riidelleet koko aamun ja olin surullinen. Hän oli käynyt kukkatalossa ja tuli kotiin kimppu kädessä. Tuli hyvä mieli 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Miehet ei vaan ymmärrä tätä kukkajuttua ollenkaan! Toki hyvä ruoka ja yhdessäolo on ihanaa, mutta kyllä mä arvostan myös kukkia. Mutta on ne myös kalliita. Ostan usein keväällä tulppaaneja kerran viikossa kotiin, kun ovat niin edullisia. Kuljen päivittäin kukkakaupan ohi ja ihastelen kimppuja, mutta kyllä 25 euroa kimpusta on aika suolainen hinta…

 3. Heidi kirjoitti:

  Saan useinkin mieheltäni kukkia, jos ei nyt ihan viikoittain niin usein kuitenkin. Lisäksi ostan itse yleensä perjantaisin kauniin kimpun: valitsen irtoleikkokukista itse, mitä milloinkin kimppuun haluan ja pyydän joku kukkakauppiasta sitomaan kimpun tai teen asetelman kotona itse. Yleensä valkoisista kukista, mutta välillä myös värikkäistä. En oikein osaa enää olla ilman leikkokukkia maljakossa. Minulla ei ole muita ”paheita”, niin kukkarokin on sen vielä kestänyt.
  Leikkokukat ovat ihania! Lisäksi tykkään esim. muutamasta oksankarahkasta isossa maljakossa. Myös heinät ovat kivoja.

  • Jonna kirjoitti:

   Oi sinä onnellinen! Mä haluaisin oppia tekemään itse kimppuja. Kesällä tehdään mökillä usein, kun piha on täynnä upeita kukkia. Olis kiva osata hyödyntää juurikin erilaisia oksia ja heiniä. Siinäkö seuraava opetteluprojekti? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *