Hae
Palasia Arjestani

Tulihan se sieltä.

Oikein mukavaa viikon alkua kaikille! Kuinkas se on maanantai pyörähtänyt käyntiin ja miten meni sunnuntai? Mä olin vähän tööt koko eilisen päivän. Aamusta iltaan vaan haukuttelin ja energiat oli ihan kadoksissa. Haahuilin vaan eteen päin. No, näitä päiviähän tulee aina välillä!

Tytskän lempipuuhaa on tyhjentää kämpän kaikki laatikot.
Haa, isin Fifa!

Siinä se seistä tönöttää ilman mitään tukea!

Ihan alkuun saatte sen mun kyykkyvideon minkä otin viime perjantain jalkatreenistä. Videolla näkyy hyvin mun perus ”virhe” eli bärssi lähtee nousemaan ennen aikojaan. Näin tapahtuu sekä kyykyssä että mavessa jos ajatus ei pysy mukana. Hyvin oon saanut sitä kitkettyä pois mut aina silloin tällöin mokomat peppunostot puskee mukaan sarjoihin. Videolla tangossa 70kg, joka on mulle jo aika paljon.

Oon kehuskellut varmaan kyllästymiseen asti miten hyviä treenejä oon tehnyt. No eilen tein kyllä paskimman jumpan pitkään aikaan. Mies oli kerrankin mukana ihan vaan spottaamassa mua, mutta siitä huolimatta tuntui ettei treenifiilistä ole eikä tule. Kohtuullisen monta kertaa taisin miehellekin suutahtaa vaikka toinen tarkoitti vain hyvää. Sillon kun on tuollainen paskafiilis kuin eilen niin ei siinä oikein mikään auta. Kotiin olisi pitänyt jäädä, mut enpä näköjään jäänyt.

Jalat on näköjään keränneet lihasmassansa takas..
Tommoset ikivanhat Betterin pökät löysin kaapista.

Käsiä jumpattiin ja ihan hyvä tuntuma tuli ja voimaakin oli, mut pää ei ollut kyllä yhtään mukana. Omasta mielestäni olin vain lähinnä helvetin heikko ja peilikin nauroi mulle päin naamaa.

1. Kapea penkki 2x, molemmissa sarjoissa yksi pudotus
2. Hk scott mutkatangolla 2x, molemmissa sarjoissa pudotusta, rest pausea tai negatiivista.
3a. Ojentajat köydellä pään yli 2x pitkiä sarjoja
3b. Pushdown köydellä 2x, pitkiä sarjoja
4a. Hammer kp 1x
4b. Hk kp 1x
5. Pushdown tangolla x miljoona

Posetusyritystä treenin jälkeen.

Tänään on kyllä kätöset olleet aika kipeet. Kapeeta penkkiä otin 55 kilolla pitkästä aikaa ja kutonen taisi ekassa sarjassa tulla. Scottia tein tällä kertaa mutkatangollaja taidanpa tehdä seuraavallakin kerralla! Oli kerrassaan loistava 🙂 Noi mun kädet vaatii panostusta aika kovasti. Mokomat eivät tahdo kehittyä ei sitten niin millään, mutta jospa niihin joku tolkku saatais kun pääsen taas plussakaloreille! Kuvia ei tästä treenistä tullut juuri otettua, kun ei tuo mies ollut kovin innokas kuvaamaan…

Katkoin viimeset tulppaanit pilttipurkkiin 🙂

Treenin jälkeen mentiin anopille sunnuntailounaalle. Kauhoin naamaariin kauheat satsit pottuja ja lihapullia, salaattia ja leipääkin upposi. Kroppa tuntui olevan ihan pohjaton kaivo. Nälkä ei meinannut lähteä ei millään. Jälkkäriksi pannaria, manzikkahilloa ja kermistä. Anoppi oli taas ostellut erilaisia hedelmiä maisteltaviksi: annoonaa, granaattiomenaa ja passionhedelmiä. Kaikista haalin itselleni siemeniä jos niistä saisi vaikka jotakin itämään 🙂 Noi aina nauraa mun kasvatusyritelmille, kun ei ne ihan aina ota tuulta alleen 😀 Kahvin kanssa vetäsin pienten päikkäreiden jälkeen vielä yhden leivän lisää ja vaarin tekemän korvapuustin. Vois luulla, että olisin ollut ihan ähkyssä, mut en ollu. En lähelläkään.

Passionhedelmiä. Nää on kyllä hyviä!
Annoona. Aika omituisen näköinen?

Granaattiomenaa. Vois olla hyvää salaatissa?

Mimmi vähän pötkötteli leikkien lomassa 🙂

Illalla tehtiin pizzaa. Ihan luvan kanssa ahmaisin sitäkin melko järkyttävät satsit, mut tiedättekö mitä? Paino nousi tasan sata grammaa eilisestä, vaikka söin kuin eläin. Tuli ilmeisesti tarpeeseen.

Pizza menossa uuniin. Päällä tomaattipyrettä, palvikinkkua, katkarapuja, ananasta ja lopussa  laitettiin vielä 15% juustoa.

Näitä monta isoa palasta! Nams 🙂

Tehtiin pizza alusta loppuun asti itse ja pohjakin oli erittäin onnistunut ja rapea. Allekirjoittanuthan sen teki niin ei se huonoakaan voi olla. Pohjan tein Valion ohjeella.

Aineet pohjaan:

 • 25g hiivaa
 • 2 dl vettä
 • 1/2 tl suolaa
 • 1/2 dl öljyä
 • 5 dl vehnäjauhoja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon muut ainekset ja ja vaivaa taikina kimmoisaksi. Anna kohota hyvin liinan alla (20-30 min). Kauli tai taputtele taikina uunipannun kokoiseksi tai 2-4 pieneksi pizzaksi. Nosta pohja leivinpaperin päälle, lisää täytteet ja paista uunissa 225 asteessa n.15 minuuttia tai kun juusto alkaa saada väriä.

Tänään käytiin aamulla mimmin kanssa ulkosalla kävelemässä reilun 40 minsan lenkki ja iltapäivällä tein pienen kotitreenin. Dailyhiitiltä tein tämän ja tämän jumpan. En viitsinyt noita kuvata, kun eivät olleet kovin kummoisia. Oli vähän omituisia liikkeitä… Toi jälkimmäinen oli kyllä ihan hyvä jumppa, kannattaa katsoa 🙂 Aloitin myös kolmatta jumppaa tekemään, mut viidennen liikkeen jälkeen jätin kesken kun tajusin miten pitkä se oikeesti on. Samaisen jumpan voisin tehdä torstaina kun mies ottaa tytön mukaan anoppilaan. Saan täällä hyppiä ja ryskää ihan mielin määrin sit 😀

Muutama selkäkuva tältä päivältä.

Läski on aika tiukassa tuolla selkäpuolella.

Eikä muskuloista läheskään kaikki ole vielä tullut takaisin!

Meillä on nykään aika hitti tuo kävelykärri. Mimmi ravaa ihan onnessaan sen kanssa ees taas. Kikatus vaan kuuluu kun törmää johonkin 🙂

Seinä tuli vastaan.

Onnellinen kärräilijä 🙂

Nyt meillä alkaakin iltapuuhat ja sit suihkun kautta unille! Huomenna selkäjumpalle 😉

18 kommenttia

 1. Sportti-Muija kirjoitti:

  Pisti heti silmään, että sulla on oikea olka alempana ja selkäranka hieman mutkalla. Jos et oo käyny, niin suosittelen lämpimästi kalevalaista jäsenkorjausta. Mulla oli ihan samanlaisia mutkia ja vinoutumia kropassa. Ja kelläpä niitä ei olis, mutta kannattaahan niitä oikoa niin pääsee muskulatkin sit paremmin ja tasapainosemmin esiin =)

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Niin on 🙂 eikä ole mikään uusi juttu, vanha vaiva ja siitä johtuu että vasen puoli kropasta kehittyy huonommin kuin oikea. Mä oon käyttänyt naprapaattia, tykkään siitä eniten 🙂

 2. Sportti-Muija kirjoitti:

  Onneks on näitä osaavia ”oikojia” olemassa. Kun vaan muistais itekin hyödyntää niitä, tuppaa toi kehonhuolto kummasti jäämään turhan vähälle *selittelevää mutinaa*..

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mulla on kans vähän turhan pitkä aika viime käsittelystä. Toisaalta selkä ei oo viime aikoina edes kipeäkään ollut mut vino se näköjään on 😀

 3. Anonymous kirjoitti:

  Mä niin tiedän ton fiiliksen kun syö ja syö mutta nälkä ei lähde! Maha on ihan pohjaton kaivo 😀

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä en ees uskalla ajatella paljonko ruokaa mun mahaan uppois jos antaisin vaan mennä 😀 en kyllä uskalla kokeillakaan…

 4. mami12 kirjoitti:

  Kärryn kanssa on mukava törmäillä seiniin, ihana pikku ilopilleri siellä kuvissa 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Joo toi on ihan hitti! Koko ajan saa olla kärriä kääntelemässä kun ei meillä tota lääniä ainakaan liikaa täällä kämpässä ole.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Oletko kokeillut koskaan tehdä pizzapohjaa maitorahkaan? 🙂 On muuten hyvää! Siihen siis tulee ainoastaan rahkaa, jauhoja (esim. täysjyvävehnäjauho + ruisjauho), suolaa ja loraus öljyä. Niin paljon jauhoa vaan, että taikina muistuttaa muovailuvahaa. Helppoa ja hyvää!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Joo oon kokeillut ja se on tosi hyvää! Meillä se tunnetaan nimellä bodypizza 😀 ollaan laitettu pohjaan muistaakseni rahkaa, vehnäleseitä, suolaa ja valkosipulijauhetta. Niin ja öljyä vähän kai..

 6. Anonymous kirjoitti:

  onpa tytsy iloisen näköinen kärrynsä kanssa:) siitä se lähtee,kohta jo mennäänki ilman mitään apuja!meillä on lähinnä jatkuva sairastelu ja korvakierre saanu aikaan oikean uhmatuhman,ja alkaa tuo ikäkin varmaan tehdä,kun kaikkea kiellettyä pitää vaan neidin tehdä vaikka kuinka kieltäs,ja kiellot saa aikaan vaan joko paskaset naurut tai itkupotkuraivarit lahnana lattialla..ja mitähän yhteistä meissä on,kun neiti kivenkovaan väitti tuossa pukkaripose-kuvassa olevan äitin 😀 mulla ei ainakaan ole nimeksikään samanlailla muskulaa:/-R

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Pari askelta tytsy jo ottaa ilman tukea ja seisookin tosi jämäkästi jo. Hahaa, meillä reagoidaan jo nyt kieltoihin ihan samalla tavalla. Todella ärsyttävää! Muutenkin tossa neidissä tuntuu temperamenttia löytyvän vähän turhankin paljon…Kuules, totuus kuuluu lasten suusta! 😉

 7. Momin kirjoitti:

  Teilläkin kohta tyttö käyttää kätevästi kaikkia mahdollisia laitteita. Musta tuntuu, että meillä on jo neiti mennyt esim. tietokoneen kanssa musta ohi, DVD soittimet ja kännytä on jo niin läääst siison että hohhoijaa 😀 Näin se vaan menee. Tuli vaan tuosta kuvasta mieleen, missä teidän neiti on siellä isin pelien kimpussa jo :D-päivi-

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Niin taitaa meilläkin käydä 😀 tyttö on alusta asti ollut äärettömän kiinnostunut kaikesta elektroniikasta. Neuvolassa sitä ihmettelivät kun kuulemma normaalisti se on poikien juttu. Tulee siinäkin äitiinsä eli kaikki poikien jutut kiinnostaa 😀

 8. Anu kirjoitti:

  Oikein hyvältähän tuo kyykky näytti mun silmään, ja varsin maukkaat painot 😉 Ja eläpä käsistä höpsi, kyllä sulla pattia on UPEASTI!Näitä ns. huonompia treenejä mahtuu varsinkin dieetillä aina välillä mukaan, mutta toisaalta aina se kroppa ei vaan ole yhtä hyvässä iskussa kuin viimeksi, silloin oon vain pyrkinyt välttämään aivan tappofailureita ja tekemään vähän vajaammin, kroppa on yleensä heti paremmin mukana seuraavissa treeneissä. Ja voi että kun näyttää sapuska hyvältä, rehtiä, ehtaa, bodysapuskaa ;)P.S. Nyt innokkaana alkanut lukea useammin blogiasi, tulen tosi hyvälle mielelle jutuista 🙂 Ja sun asenne on kohdallaan!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Kyllä noi painot on itelle aika isot tällä hetkellä. Oon kunnolla kyykännyt monta vuotta sitten ja sillon oli kyllä hyvät painot jo kehissä mut jostain syystä lopetin vapaalka kyykkämisen kokonaan. Olisko ollut selän kanssa ongelmia enemmänkin…Olis tosiaan pitänyt tajuta jäädä kotiin tai tehdä kevyempi treeni! Toisaalta mulla oli kyllä kroppa ihan hyvässä iskussa mut pää ei :DHei kiva kuulla, mä luen kans ahkerasti sun blogia 🙂 kultsalla nähdään! Tai ainakin mä nään sut 😀

 9. Anonymous kirjoitti:

  Kattelin noi hiittivideot, jösses mitä treeniä!!! Hui!!! Siksipä kokeilen niitä heti. 😀 Oon löytäny blogisi vasta vähän aikaa sitten ja vasta nyt tajusin, että sä oot tuolla oikean yläreunan kuvassa. Wou!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Hyvä hyvä! Kyllä niillä kivat pikku hiet saa pintaan 😀 mun mielestä noi on tosi kivoja, ei mitään peruspuurtamista!Hehe, minähän se siellä pari vuotta sit 🙂 kiva kun kommentoit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *