Hae
Palasia Arjestani

Sivistyksen pariin, kiitos!

Processed with VSCO with c1 preset

No nyt toimii netti ja wörkkii puhelinkin! En voi sanoa etteikö totaalinen somehiljaisuus tekisi välillä hyvää itse kullekin, mutta on se aika ankeaa kun puhelimellakaan ei voi soittaa ollenkaan. Mentinen mökille maanantaina ja nyt todellakin tehtiin tuplasti kaikkea kivaa, kun kukaan ei voinut roikkua netissä tai räplätä puhelinta. Mullahan kävi perinteiset eli sairastuin maanantaiyönä ja jouduttiin miehen kanssa muutamaan kertaan miettimään pitääkö lähteä johonkin näyttämään mun kurkkua. Se turposi niin paljon, että hengitys alkoi oll jo todella vaikeaa. Allergialääke nassuun ja selvittiin säikähdyksellä. Siitä se olotila kuitenkin huononi seuraavana päivänä ja muutaman päivän vietin peiton alla. Vettä satoi kaatamalla noina päivinä, joten eipä se pötköttely paljon haitannut.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Pelailtiin mökillä paljon pelejä, luettiin lehtiä ja kirjoja ja oltiin vaan. Ruualla on suuri rooli mökkeilyssä ja anopin patojen ääressä on aina mukavaa olla. Sanotaanko näin että tällä hetkellä olo on varsin elinvoimainen 😀 Yhet hullut kävivät myös järvessä heittämässä toissa päivänä talviturkit, mutta minä vilukissana pystyin välttämään mokoman hulluuden vetoamalla flunssaani…En pidä kylmästä en sitten yhtään!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Treenejä ei sattuneista syistä tullut juuri tehtyä. Saimaalla tein vatsatreenin ja toissa päivänä kävin kävelemässä about 9km kun piti vähän setviä sähköposteja. Mökiltä piti kävellä reilun kolmen kilsan päähän että netti alkoi toimia. Tulipahan vähän pakkoliikuntaa! Ensi viikolla starttaan taas treenit siinä mittakaavassa kun ylipäänsä pystyn treenaamaan. Mun olkapäästähän löytyi 14 mm pituinen repeämä kiertäjäkalvosimessa ja nyt odotan jännityksellä ortopedin aikaa ja tuomiota jatkosta. Leikataanko vai mitä tehdään?

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Parisen tuntia vielä kotiin köröttelyä ja sit alkaa valmistautuminen työviikkoon: pyykinpesua, ruuanlaittoa ja sen sellaista. Nopeasti meni taas lomaviikko! Kuis teidän viikko ja vappu sujui?

4 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Hei. Olen pitkään lukenut blogiasi ja pidän paljon höpinöistäsi 🙂 Jos saan esittää postaustoivetta, olisi kiva jos kirjottaisit joskus parisuhdeasioista. Olen käsittänyt että olette olleet kauan jo yhdessä, mutta ette kuitenkaan ole edenneet avoliittoa pidemmälle 🙂 Kiinnostaisi miksi ette ole naimisissa ja haaveiletko itse kosinnasta ja nimisiinmenosta? Tietenkin , jos miehesi ei pidä että täällä kirjoittelet ”yksityisasioita” niin onhan se täysin ymmärrettävää! Minusta olisi niin mukava kuulla vähän pintaa syvemmälle tarinoita ihmisten elämästä.
  Nimimerkillä: piiiitkä parisuhde takana ja kosintaa odotellessa 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Siinäpä hyvä postausidea, kiitos! Laitan korvan taakse 😉

   Kyllä se kosinta sut vielä yllättää! 🙂

 2. Sari kirjoitti:

  Hei missä tuo teidän mökki olikaan? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *