Hae
Palasia Arjestani

Ihan just oon tikis

Hah, nyt on fiilis kohillaan! Pari käyntiä osteopaatilla ja malttia treenien kanssa ovat todellakin tuottaneet tulosta. Olkapää alkaa nimittäin olla kunnossa! Voi olla, että ens viikolle otan vielä yhden hoitokerran ihan vaan varmuuden vuoksi, mutta tänään aion uskaltaa kokeilla jo thrustereita ohjelman mukaisesti. Mitä mulle sit tehtiin? No vähän kaikkea. Ekalla kerralla möyhittiin selästä triggerpisteita ja auottiin nikamalukkoja. Käytiin olkapäätä ja sitä ympäröiviä lihaksia läpi. Eilen jatkettiin triggereiden parissa ja lisäksi auottiin ylimpien kylkiluiden kiinnityskohtia ja forkkuja. Laitettiin vasen rannekin paikalleen. Forkut oli totaalisen tukossa eikä mikään ihme etten saanut maanantaina tehtyä cleaneja kunnolla…

Processed with VSCOcam with c1 presetNyt olkapää on vielä semisti kireällä, mutta sen kireyden pitäisi poistua ihan treenillä ja liikkuvuusharjoittelulla. Ei kai tuo ole ihmekään jos kinnaa, kun sillä ei ole aikoihin tehty mitään. Hyvä etten mennyt mitään kortisoneja ottamaan, koska vaiva olikin loppujen lopuksi näin pieni. Kyse ei siis ollut ollenkaan olkapäästä, vaan sitä ympäröivistä lihaksista, nivelistä ja jänteistä, jotka vetivät olkapäätä väärään asentoon. Täytyy nyt vaan pitää huolta ettei paikat pääse uudestaan liian jumiin!

Processed with VSCOcam with c1 presetTällä viikolla olen uskaltanut tehdä jo burpeita ja double undereita. Vielä vähän aikaa sitten en pystynyt tekemään niitäkään. Hassua miten kaikkien inhokkiliikkeiden tekeminenkin on harvinaisen mukavaa kun niitä ei ole hetkeen pystynyt tekemään. Jopa tämän päiväistä thruster-treeniä odotan innolla! Pääsisköhän ens viikolla jo tempaamaan….? Täältä löytyy yksi video mun double undereista jos kiinnostaapi.

Eniveis, hommat näyttää nyt aika hyvältä treenien osalta ja kohta mä oon niin tikis kun olla vaan voi 😀

Ps. Sportamorelle on menossa super summer sale! Vaikka mitä kivaa treenikamaa ja -vaatetta pienellä rahalla, aleen pääset tästä.* Myös Elloksella paljon treenikuteita alessa! Valikoimaan pääset tästä.*

*mainoslinkkejä

2 kommenttia

  1. EvaK kirjoitti:

    Vihjaappa missä olet käynyt osteopatiassa. Itsellä toinen lapa vetää todella jumiin ajoittain, josko osteopaatista olisi apua tähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *