Välimerellinen kanavuoka.
Yhteishyvä-lehden ruokaliitteestä löytyy joka kerta todella hyviä reseptejä ja sieltä tämänkin välimerellisen kanavuoan reseptin löysin. Kyllästyttää syödä joka viikko samaa uunissa tai pannulla paistettua kuivaa kanaa ja tämä resepti toi vähän vaihtelua sille rintamalle 🙂
Välimerellinen kanavuoka
Ainekset
- 4 broilerin rintafilettä
- 2 rkl öljyä
- 1 sitruunan raastettu kuori
- suolaa & mustapippuria
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 rs (200g) kirsikkatomaatteja
- 1 dl kanalientä
- 200g ranskankermaa
- 1/2 dl parmesaanijuustoa
- 1 rkl sinappia
Ruskista broiskun rintafileet kevyesti öljyssä molemmin puolin. Nosta fileet uunivuokaan ja mausta suolalla, pippurilla sekä raastetulla sitruunan kuorella.
Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Lisää palat vuokaan puolitettujen tomaattien kanssa.
Kiehauta kanaliemi. Sekoita kanaliemeen ranskankerma, parmesaanijuusto ja sinappi. Valuta seos vuokaan.
Kypsennä kanavuokaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia. Maistuu hyvin riisin tai pastan kanssa!
Voi vitsi! Toi näyttää tosi hyvälle. Nam! Joutuu ehkä testaamaan 🙂
http://musclefetish.blogspot.fi/
Oli kyllä tosi hyvää! Näköjään noita reseptejä kannattaa välillä testailla niin löytää uusia hyviä juttuja 🙂
Jonna, olet minun idoli! Siinä on nainen meikäläisen makuun! Olen seurannu sinun blogia jo kauan ja siitä innostuneena tein nyt sitten itellenikin blogin. Koitan alkaa sitä aktiivisesti käyttämäänkin, eli tervetuloa vierailulle.
Olen miettiny että mistä juma*auta sie ammennat tuota energiaa ja voimaa, mitä saa lukea täältä. Ko olis itellä edes puolet tuosta sinun energiasta. Ja wow, mitä kuvia ja tuloksia nainen repii! Uskomaton.
Keep going!
Haha, tämmöisistä kommenteista sitä voimaa saa huonoina päivinä eli iso kiitos Sinulle <3 normaalielämäähän tää on. Nyt tosin arki on hieman raskaampaa kuin palasin töihin mut vastapainona saa höyryjä päästellä sit treeneissä!
Varmasti tulen blogivierailulle! 🙂
Herkullisen kuulloista ja näköistä. 🙂
Ja makuistakin! 🙂