Hae
Palasia Arjestani

Tervehtymään päin…?

Haudi! Ei ole tullut viikkoon kirjoiteltua kun ei ole ollut paljon asiaakaan enkä viittinyt vaan valittaa täällä selkääni. Selkä on nyt parin naprapaattikäynnin jälkeen kunnossa, jee 😉 Välilevyissä on jotain häikkää, mut ei kuitenkaan pullistumaa. Jonkinlaista löysyyttä ilmeisesti. Myös takareidessä menevät hermot on todella kireällä, mut niihin ei vissiin kauheasti pysty vaikuttamaan. Hauskintahan tässä kaikessa on se, että heti kun selkä alkoi parantua niin vasen polvi kipeytyi. Syynä tähän on todennäköisesti selän kanssa könkkäilyt ja nilkuttelut, koska missään en polvea ole särkenyt. Jalkareenit on nyt siis vähän aikaa pannassa… Onneks se on toi yläkroppa mikä mullakin vaatii enemmän jumppaa ja massaa kuin alakerta. Paukutetaan nyt sit sitä menemään ihan huolella 😀

Viime viikolla jumppailin vissiin pari kolme kertaa, en ees muista. Melkosta satujumppaahan se oli, koska koko ajan piti varoa selkää. Pienillä painoilla ja hyvällä tuntumalla jumppasin. Nyt aletaan taas vähän kasvatella painoja, mut samanlaisen loistavan tuntuman haluan kyl säilyttää. Nykyään on muutenkin ihan sama, et mitkä ne painot on kunhan vaan tuntuu! Aika paljon on treenit muuttuneet parin vuoden sisään 🙂 Eilen salilla leveetä selkää ja vähän takaolkapäitä ja vattaa. Rest pauset menossa yhä vieläkin. Käytän nykyään suht lyhkäsiä palautuksia, 30-60 sekkaa.

1. Ylätalja eteen leveällä 12+8+6*50kg/ 12+8+6*45kg
2. Kapea ylätalja 11+7+5*40kg/ 12+8+6*35kg
3. Leuat sin. vetokumilla 8,7,10 kaksi sarjaa myötäotteella ja vika vastaotteella
4. Pullover taljassa 2*10*45kg/ 1*10*40kg
5. Facepull tangolla 3*10*75kg
6. Takaolat ristitaljassa 2*15*10kg
7. Vatsat koneessa 3x
8. Abcoaster 2x

Pari muutaman viikon takaista kuvaa pulloverista.

Loppuun vähän venyttelyä ja miestä odotellessa uusimman seiskan juorut. Nyt on ainakin selkä sen verran piiskatun oloinen, et osu ja uppos! Oli muuten salilla melko subtrooppinen ilmasto…

Mulla on koneella melkonen määrä parin viikon aikana otettuja kuvia ja yritän tänne nyt tunkee niitä viikonlopun aikana. Ruokablogiinkin olis aika paljon tavaraa tarjolla kun vaan saisin aikasiks. Mitään vaikeita gourmetsapuskoitahan mä en todellakaan laita, vaan suhteellisen helppoa ja yksinkertaista. Nyt kun muutetaan Helsinkiin ja tarjontakin on siellä vähän parempaa niin täytyy alkaa panostamaan enemmän luomupuolelle 😉

Nyt olis miljoona asiaa kerrottavana, mut pakko alkaa valmistautua salille! Tiedossa ”jalkareeni” eli siis jotain aivan muuta… Pitää kokeilla jos ees takajalkoja pystyis vähän jumppaamaan. Viikonlopuks möksälle luonnonrauhaan, jei!

Siivosin eilen vaatekaappejani ja löysin sieltä kasan käyttämättömiä ja pari kertaa käytettyjä uudenveroisia treenipaitoja. Voisin tässä joku päivä pistää arvonnan pystyyn 😉

3 kommenttia

  1. Jenni kirjoitti:

    Hienoa, että selkä on jo parempaan päin!Mä olen muuten tykännyt, kun ne sun ruuat on riittävän simppeleitä. Pystyy tämmönen tumpelokin tekemään niitä ilman epäonnistumista. 😀 Miekkosen kans on tehty useita niistä, joten odottelen uusia innolla!

  2. Toppahapa kirjoitti:

    Siis ihan sikaisohaba!!! Sun mies oletettavasti siivoo tosi kiltisti…? Vau, mä kans (siis en niinkä siivoo, mut tuo hapa!)

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Elä sie nyt kehtoo 😉 juu ei mies siivoo, ihan saan itse siivota 😀 Jos oikein kauniisti pyydän niin kyllä se sit vähän järjestelee ja tiskaa. Onneks uudessa kämpässä on tiskikone!! Taivaanlahja onpi se masiina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *