Hae
Palasia Arjestani

Buzzador: Dove Nourishing Oil Care- hoitoaine

Olenkin jo muutamaan kertaan postannut buzzaamisesta ja Buzzadorina olemisesta. Taas kolahti kiva paketti postiluukusta ja sain testattavaksi ja ystäville jaettavaksi kasan Doven uutuutta eli Dove nourishing oil care- hoitoainetta 🙂
Tämä tuote on tähän astisista ollut mieluisin ja toivottavasti näitä tulee vielä lisää. Olen testannut hoitoainetta nyt kolme kertaa ja tuotteesta on pelkkää positiivista sanottavaa. Tukka on käytön jälkeen kivan pehmeä eikä sähköisty läheskään niin helposti kuin normaalisti, jos ollenkaan. Tuubin ulkonäkö on varsin kiva ja tuoksu miellyttävä. Tästä tuotteesta en keksi yhtäkään negatiivista asiaa ja muiltakin testanneilta oon saanut varsin positiivista palautetta!

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että saan testattavaksi ja ystäville jaettavaksi aika ajoin uusia tuotteita ja arvioin niitä. Kerään ystäviltäni myös heidän mielipiteensä tuotteesta ja kerään omat ja ystävieni mielipiteet yhteen ja raportoin ne sitten Buzzador-palveluun. Helppoa, hauskaa ja vaivatonta! Varsinkin tätä Doven tuotetta oli varsin helppo buzzata, koska suurin osa tuotteista meni salilla käyville tutuille 🙂
Buzzauksen yhteydessä kerron tuotteesta ystävilleni ja pyydän heitä kertomaan oman mielipiteensä minulle testauksen jälkeen. Homma ei siis vaadi paljoakaan kummaltakaan osapuolelta 🙂 Buzzauksesta ei makseta mitään, vaan saadut tuotteet toimivat vaivanpalkkana. 

Jos et ole vielä Buzzador, mutta homma kiinnostaa niin asiasta voi lukea lisää täältä tai liittyä suoraan mukaan täältä! Suosittelijaksi saa lisätä Mandi1983 nimimerkin eli minut 😉

4 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Mää liityin sillon just sun kautta, en tiä tuliko sulle siitä jotain propseja eli teinkö sillon oikein.Mää en jostain syystä tykännyt tosta yhtään, onneks muut on tykänny.

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, kyllä siitä jotain pointseja sain, kiitos sulle :)No hyvä jos ovat saaneet vähän toisenlaistakin mielipidettä, sehän tässä on ideana! Ite taas eilen illalla tolla aineella tukkaa pesasin ja on kyllä pehmee 🙂

 3. Minna kirjoitti:

  Liityinpäs sitten mukaan, sen verran mielenkiintoiselta vaikutti 🙂 Mä oon kyllä niiiin helppo – lehtimyyjillekään en osaa sanoa ei! 😀

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Kiva! Tää on sentään ilmanen, lehtimyyjille joutuu aina maksamaan jotain :DMäkin oon kyl aika helppo taivuteltava hyviin tarjouksiin ja tämmösiin testausjuttuihin. Kaikki lehdetkin tilaan aina tarjoushinnoilla ja lopetan ne siihen asti kunnes saan uuden hyvän tarjouksen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *