Hae
Palasia Arjestani

Silavanäyttely

Huh, olipa taasen megalomaanisen hyvä treeni! Pääsin viime yönä vasta viiden aikaan unille ja mut potkittiin tänä aamuna reilusti ennen yhtätoista ylös. Näköjään lyhkäset unet saa ainakin mut melkoisille ylikierroksille mikä ei tosiaankaan haittaa treeneissä! Korvista nous höyry ja silmät pyöri hedelmäpeliä varmaan koko treenin ajan 😀 Kohta iskeekin sit uuvelo ja väsy enkä pääse enää sohvalta ylös ennen töihin lähtöö. No, pääasiahan on et treenit kulkee.

Sain tänään päähäni melkoisen idean. Napsin treenin jälkeen muutamat kuvat solariumhuoneessa ja ajattelin, et alkaisin nyt kuukauden välein ottamaan samanlaisia kuvia ja laitan ne tänne itseni ja teidän iloksi (tai paremminkin kauhuksi :D) näytille. Joudun siis treenaamaan entistäkin kovemmin ja piiskaamaan itseäni kovempiin suorituksiin jotta kuvissa näkyisi edes jonkinlaista kehitystä ja ilkeäisin ne vielä laittaa tänne. Onko aivan huono idea? Rasvaa mulla toki vielä on vaikka muille jakaa ja siksi kuvista muodostuu varmasti melkoinen silavanäyttely 😀 Pakkohan niitä ei kenenkään ole katsoa, mut ainakin itse huomaan kehityksen niin kiristymisen kuin kasvamisenkin suhteen nimenomaan kuvista. Eikä niitä kuvia hirveesti tulee selattua tuolta oman koneen tiedostoista.. Että tämmönen älynväläys tänään 😉 Otin jopa yhden vatsakuvan, joka todistaa sen, että mulla on tuolla jossain alla ihan oikeet vatsalihakset koska ne jopa näkyvät hieman tuolta laardin altakin. Ei saa sit nauraa! Kuvat löytyy höpötysten jäljeen tuolta alalaidasta.

Tänään salilla vuorossa selkää ja olkapäiden pumppi. Sain jo parista lämmittelysarjasta selän niin järkyttävän kovaan pumppiin, et olisin ihan hyvin voinut jättää varsinaisen treenin tekemättä ja olla silti erittäin tyytyväinen. En ymmärrä mistä tällainen pumppi nyt tupsahti yhtäkkiä? Omituista.. Melkein koko treenin ämppärissä pyöri tämä biisi ja sekös antoi vielä lisäpuhtia! Kiva biitti ja muutenkin energinen biisi, mii laik! Pistää ahterin vatkaamaan melkoisesti 😀 Huh, aika mageita on muutkin kyseisen bändin biisit, juutuupista niitä löytyy..

1. Kapea ylätalja
10, 8*60kg
10*55kg

2. Kulmasoutu vo
8, 7*60kg Ekasta sarjasta video.

3a. Pullover köydellä
12*90 lbs
12*80lbs
12*70lbs

3b. Kapea alatalja
15, 13, 11*55kg Woooooooot? Miten oli näin kevyttä???

4. Mave
8, 6*95kg
En päässy tekemään tätä vapaalla tangolla niin tein sit powersmithissä. Ei muuten ollut huono siinäkään. En ihan samoja painoja uskaltanut laittaa kuin vapaalla tehtynä, mut sain kyl selän aika tikkiin tälläkin systeemillä. Mukavaa vaihtelua!

5. Leveä ylätalja
14, 12*60kg

6. Sivuviparit istuen kp
16*6kg
14*5kg
13*4kg
14, 12*3,5kg
Minimaalisen pienillä palautuksella ja maksimaalisen suurella tuntumalla 😀

7. Viparit kulmassa kp
17, 15, 13, 11*6kg

Loppuun vielä 30 minsan rivakka intervalli crossarilla. Virtaa olis riittäny vaikka vielä mihin! Ihanaa olla näin energinen. Olisinpa aina tämmönen..

Bongasin salilla yhden aika hyvä kuntoisen ja lihaksikkaan tyttösen. Olen hänet pari kertaa aiemminkin nähnyt vilahdukselta, mut en ole kuitenkaan juttusille asti mennyt. Tänään kuitenkin rohkaisin mieleni ja menin kyselemään treeneistä yms. Sieltähän selvisi, että hän on lähdössä ensi syksynä kisaamaan fitnekseen! Voin sanoa, et tytöllä on todella muhkut olkapäät ja lihaisa selkä ainakin. 10 vuoden aerobic taustalla vaparissakaan tuskin tulee olemaan ongelmia.. Kivaa, että täältäkin suunnalta tulee välillä uusia kisaajia!

Niin sitten siihen tuskasinpaan vaiheeseen eli kuviin. Älkää ruoskiko minua, osaan tehdä sen ihan itsekin 😀 Vähän jänskättää, mut menkööt viimeisetkin itekunnioituksen rippeet.. Paino pyörii tällä hetkellä 67 kilon yläpäässä. Nyt on tämäkin maaginen luku paljastettu. Sama kait tuo on. Vielä kun pääsis käymään inbodyssa niin sais laittaa tänne kaikennäköisiä kivoja numeroita ja arvoja, kuten suuren suuren rasvaprosentin..


Edestäkin napsin kuvia vaikka kuinka paljon, mut yksikään niistä ei onnistunut tai läpäissyt jonnasuodatinta. Niitäkin tulee sit jossakin vaiheessa.. Pitäis saada aina joku ottamaan noi kuvat, kun ajastimella kamera kerkee nappaamaan ihan liika valoa jostain. Ens kerralla sit kenties parempi onni! Perse ainakin näyttää noissa kuvissa vähintään jäänmurtajan kokoisella, mut minkäs teet kun sitä rasvaa kertyy peräosastolle niin perkeleesti. Kyllä se sieltä poiskin saadaan sit kun tarve vaatii 😉

Nyt syömään. Jääkaapissa odottaa herkullisia itse tehtyjä lihapullia ja kasa perunamuussia. Nam!

10 kommenttia

 1. Helga kirjoitti:

  Hyvä Jonna, hienoja kuvia! Mä en oo mikään spesialisti neuvomaan, mut pitäis(kö) tossa selkäposessa takaolkapäitä joten jännittää/kääntää tms. että tulee enempi tuo sun V-malli esiin. Selkä on leveä ku mikä! Ja palat pilkottaa 🙂

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Pitäis niitä jännittää ja kääntää vähän taaksepäin, mut sitä mä en just osaa tehdä. Tuntuu, et aina kun yritän niitä vetää taakse päin niin vedän sit liikaa ja selkä menee ihan suppuun. En varmaan koskaan opi poseeraamaan oikeaoppisesti 😀 Millos susta saadaan kuvamatskua??? Kuin dieetti etenee?

 3. Propofol kirjoitti:

  Hyviä kuvia :PKyllä sä sen kameran kohta haltuun saat, mullaki meni monta kuukautta ennenku löysin kaikki pikku sienosäädöt sieltä ajastimesta-valotuksiin :DKokeilemalla oppii 😉

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Mulla on mennyt niin monta kertaa hermot ton vekottimen kans etten taida jaksaa enää ees vaivautua 😉

 5. Tytti kirjoitti:

  Wau Jonna oot todella upea ja kaunis!Eikä sulla mitään hirveää laardimäärää ole, senkin huijari! 😀 Onhan tuossakin jo oikein nätti kunto ainakin mun silmääni.Joo tosiaan en tehnyt tuosta rikosilmoitusta oikeastaan siitä syystä, että en tiedä edes minkä värinen se auto oli tai minkänäköisiä ihmisiä oli kyydissä. En tajunnu kiinnittää huomiota ja ne katos siitä sen verran nopeasti. Toisaalta jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt ihan sen takia ilmottaa jos itelle olisi tullut jotain jälkiseuraamuksia tai jos ne olis törmännyt johonkuhun toiseen. Oon aivan varma, että olen nyt kunnossa. Todellakin nuo huonovointisuuden oireet kesti vain pari tuntia (tai ei itse asiassa ihan niinkään kauaa) ja eilen oli jo oikein hyvä ja normaali olo. Lopulta kuitenkin se tälli oli aika pieni ja kun se isku ei tullut kalloon ja oireet oli niin mitättömät niin ei tarvitse kuulemma tulla lääkäriin. Näin neuvottiin päivystyksessä, kun soitin.Mie innolla odottelen kyllä niitä lisäkuvia sinusta. Oot aivan tosi makee! 🙂

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Tänään taas on kyllä tuntunut siltä, että koko tyttö on yhtä suurta rasvakasaa.. Huomenna varmaan taas jo parempi mieli kun saa nukuttua kunnolla ;)Kiva kuulla, että olet kunnossa! Siinä rytäkässä olis saattanut käydä huonomminkin..Kait susta joskus saa treeniseuraa??

 7. Helga kirjoitti:

  Toi on totta, että kun olkapäitä jännittää, niin selän leveys häviää tai ainakin vähän kapenee. On se posetus vaikeeta!Ja joo, dieetti etenee, mutta aika tosiaan saattaa loppua kesken, otin massakauden vähän liian kirjaimellisesti. Mutta täysillä painetaan ja katotaan sitten onko se tämä kevät vai syksy vai molemmat!Ja kohta voi olla kuvia, ainakin tarinointia osoitteessa http://www.go4fit.com 🙂

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Jee, ootko saanut sponssin?? Hienoo! Koskas ne tarinoinnit siellä alkaa, vielä ei ainakaan mitään ollut 😉 Heti piti käydä katsomassa. Vitsi mä ootan, et nään taas keväällä sun upeet vatsapalikat sinne takariviin saakka!

 9. Helga kirjoitti:

  Joo, uskomatonta mutta totta, mutta sain! 🙂 Eiköhän ne tarinoinnit ala vkon (tai parin) sisään, kunhan tekniset ”ongelmat” on ratkaistu.

 10. Unelma Säleikkö kirjoitti:

  My ass sulla mikään iso beba ole!!! Treenattu ja perfekto. Tuollaisten kankkujen takia minäkin sinne salille motivoidun lähtemään:)Tosi upeassa kunnossa olet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.