Aamupalaksi täyteläinen puolukkapuuro
Ai että minkä aamupalan tänään söin! Iidan matkassa-blogista bongasin tämän ihanan puolukkapuuron ohjeen ja vihdoin sain sen eilen illalla tehtyä jääkaappiin odottamaan aamua varten. Kantsii muuten käydä tuolla Iidan blogissa, siellä on vaikka mitä ihania reseptejä! Pääasiassa maidottomia ja gluteenittomia 😉 Ja niinpä on muuten tämäkin resepti, kun vain muistat käyttää 100% gluteenittomia kaurahiutaleita. Itse tuunasin vähän reseptiä omien raaka-ainevarastojen mukaan, mutta voinpa sanoa että puolukan, punaviinimarjan ja kookosmaidon yhdistelmä on aika lailla täydellinen!
Täyteläinen puolukkapuuro
- 2 dl Santa Marian luomukookosmaitoa
- puolikas banaani
- 1 dl puolukoita
- 1 dl punaisia viinimarjoja
- 0,5 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl Nu3:n chia-siemeniä
- ripaus Nu3:n kookossokeria
Laita kaikki ainekset blenderiin ja blendaa tasaiseksi. Kaada tarjoiluastiaan ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia. Yön yli muhineena puuro oli ihanan kermaista ja pehmeää! Itse käytin puuroon Nu3:n tuotteita, koska niitä sattuu olemaan kaapissa, mutta sinä voit käyttää totta kai ihan mitä vain. Makeutukseen sopii varmasti hyvin myös hunaja sekä agavesiirappi!
Jos laittais uuden satsin tulemaan huomisaamua varten…
Herkullisen kuulonen ohje! Oli pakko testata heti, nyt on puuro jääkaapissa 😀
Toivottavasti tykkäsit! Mä taidan kokeilla tätä myös mustaviinimarjoilla 😉