Hae
Palasia Arjestani

Kohta se alkaa.

Huominen päivä vielä lomailua ja sit palataan taas arkiseen aherrukseen. Miehellä alkaa työt ja se tietää myös mun ja mimmin rutiineihin palaamista. Reilun kuukauden päästä koittaa sit mun töihinpaluu, äääääks! Aika on kulunut todella nopeesti. Vastahan mulla oli ihan pikkunen käärö sylissä ja nyt tyttö on jo tosi iso, sanojakin tulee vaikka kuinka paljon! Mihin aika oikein rientää?

Hän osaa itsekseen lukea jo muumikirjaa :)

Hän osaa itsekseen lukea jo muumikirjaa 🙂


JA ei toi nälkäsekskään jää :D

Ja ei toi nälkäsekskään jää 😀

Nautitaan nyt vielä tästä hoitovapaasta ja yhteisestä ajasta ennen kuin se kauan pelätty töihinpaluu koittaa. Tuntuu etten osaa enää yhtään mitään työjuttuja! Päivät täällä mökillä on menneet samaa tahtia kuin ennenkin. Näköjään vakintuuneeksi tavaksi on tullut treenata joka toinen päivä. Eilen käytiin Origymillä taas jumpalla ja tänään vaihteeks välipäivä.

Pikkasen taas väsytti.

Pikkasen taas väsytti, kun en ees päiväkahvia kerennyt juomaan.


Jumpalle vaan!

Jumpalle vaan!

Treeniin olis kuulunut oikeasti vain 7 minsan amrap, mut tein vähän extraa kun oli virtaa. Alotin leuanvedoilla, vaihteeks myötäotteella. Niitä täytyykin treenata nyt enemmän, kun oon niissä paljon heikompi kuin vastaotteella tehtynä. Vedin 4*5 omalla painolla ja ihan hyvin nousi kaikki sarjat!

kuvia 009

Puristaa pakaroilla!

Puristaa pakaroilla 😀

Leuanvetojen jälkeen 7 minsan amrap, jossa:

 • shoulder press x 8 (15kg)
 • kettlebell deadlift x 8 (24kg)
 • DU x 8
 • sain tehtyä 5 kokonaista kierrosta ja kuudetta aina deadlifteihin asti.

Positiivista oli huomata miten olen kehittynyt tuplanaruhypyissä! Kolme ekaa kiekkaa tein ihan putkella kaikki, yhdellä välihypyllä tosin. Kahdella viimeisellä aloin olla jo sen verran hengästynyt että homma alko mennä plörinäks. Edistystä silti!

Collage1

Collage

Noiden lisäksi tein vielä toes to baria 4*5, kapeeta penkkiä kolme sarjaa ja treenasin kahvakuulalla tempausta ja rinnallevetoa. Sain jo 12kg kuulalla tempaukset onnistumaan hyvin. Eipä ole kauankaan kun jo 10kg kuulalla tekniikka hajos 🙂 Rinnallevedot meni 16kg kuulalla, jei!

Tänään lähdettiin heti aamusta Oriveden markkinoilla. Ihan paskat markkinat, sanon minä. Joka vuosi vaan huononee. Kaikke krääsää on enää myynnissä ruuan lisäksi. Tais olla ainoa mielenkiintoinen koju tuo metrilaku-koju. Se oli itse asiassa ainoa koju jost mitään ostettiinkaan.

Lakut maistuu aina!

Lakut maistuu aina!

Käytiin me markkinoiden jälkeen vielä Orikirppiksellä ja tällä kertaa jopa löysin jotain. Sielläkin on nykyään liian paljon krääsää ja ihan liian kallista kamaa myynnissä. Jengi oikeesti luulee varmaan rikastuvansa jollain kirppismyynneillä kun pitävät niin kauheita hintoja. No, ei se oo tyhmä joka pyytää..

Mimmille löysin kivoja vaatteita taas kerran :)

Mimmille löysin kivoja vaatteita taas kerran 🙂

Viime päivinä on herkuttelut ollut aika vähissä. Rajansa näköjään silläkin. Tein mä eilen mustikkapiirakkaa ja sitä söin pari palaa, mut muuten onkin herkut olleet vähän terveellisemmällä linjalla. Ihan normaalia sapuskaa siis monta kertaa päivässä. Ens viikolla vois pitää ihan totaaliherkuttoman viikon. Tuskin tekis pahaa?

Leipääkin on taas tullut syötyä seuraavan vuoden tarpeiks..

Leipääkin on taas tullut syötyä seuraavan vuoden tarpeiks..


Mustikoita saadaan pakkaseen ihan kiva satsi.

Mustikoita saadaan pakkaseen ihan kiva satsi.


Jälkiruuaksi tänään Fastin minttusuklaa protskupatukka. Mahottoman hyvää!

Jälkiruuaksi tänään Fastin minttusuklaa protskupatukka. Mahottoman hyvää!


Iltapalaksi banaanilettuja kera mustikoiden. Terveellistä ja hyvää :)

Iltapalaksi banaanilettuja kera mustikoiden. Terveellistä ja hyvää 🙂

Tein taas tänään parit lisäravinnetilaukset, mut niistä lisää kunhan saan tuotteet käsiini! Nyt tämä mamma painelee unille niin jaksan vetää aamutreenin jos sää suinkin sallii 🙂

kuvia 001

Hyvää yötä, Jeesus myötä, kiitos tästä päivästä. Toivottaa Melli the kissatalebaani.

Hyvää yötä, Jeesus myötä, kiitos tästä päivästä. Toivottaa Melli the kissatalebaani.

 

 

 

 

 

 

 

 

8 kommenttia

 1. Päivi kirjoitti:

  Niin kuules, sanoppa se mihin se aika oikein menee. Mullakin lähes tulkoon sellainen fiilis, että vastahan tuo emäntä oli pieni vaippahousu, nyt se jo meikkailee ja on hyvin ”iso tyttö” jo 😮 No pienihän se vielä on, mutta tuossa iässä se nähtävästi alkaa, neiti menee neljännelle 😮 Että näin.

  Voi Melliä <3

  • Jonna kirjoitti:

   Onneks meillä ei sentään vielä ole niin iso että meikit kiinnostais mut prinsessalehdet on löydetty 😀

 2. Adelheid kirjoitti:

  Se on ihan uskomatonta kuinka aika rientää. Nauti viimeisistä hoitovapaaviikoista. =)

 3. Heidi kirjoitti:

  Hei,
  Kiva blogi sinulla! Tällainen viisikymppinen aloitteleva kuntoilijakin lukee oikein mielellään elämänläheistä ja *normaalia* kuvaustasi. Ja siis tuo *normaali* tässä kaikella kunnioituksella!

  Päivänä muutamana kirjoitit luomunettikaupasta ja ilmoitit koodin, jolla saisi -10% loppuhinnasta. En vain löytänyt mitään kohtaa, mihin syöttää tuo koodi. Neuvoisitko asiassa. Pitääkö esim. olla rekisteröitynyt tilaaja, ennen kuin koodille ilmestyy paikka?

  Mukavaa kesänjatkoa.

  • Jonna kirjoitti:

   Moikka Heidi ja kiva kun kommentoit! Musta on kiva olla normaali ja hyvä että se näkyy myös ulospäinkin 🙂

   Mä laitoin luomuttareen sähköpostia asiasta! Yritin itsekin kokeilla tilaamista mut en löytänyt koodille mitään paikkaa niin kuin et sinäkään. En tosin rekisteröitynyt minäkään 🙂 odotellaan vastausta!

 4. Mika kirjoitti:

  Älä nyt ota mitään stressiä tosta herkuttomasta viikosta, se on just yksi syy miksi olen tykästynyt tähän sun blogiin kun ei väkisin roikuta jollain elämää suuremmalla dieetillä.

  Pitäis saada noi tuplahypyt itsekin onnistumaan. On kyllä jotenkin todella vaikeaa, ois varmaan pitänyt hengata tyttöjen kanssa välitunnit ala-asteella 😀

  • Jonna kirjoitti:

   No ei oo pelkoo herkuttomasta! Meen täysin fiiliksen mukaan ja jos tekee jotain hyvää mieli niin sit syödään sitä. Viikonloppuna on viimestään pakko jotain cheattia saada kun tulee 5 treeniä putkeen näillä näkymin 🙂

   Mullakin lähti du:t ihan yhtäkkiä pyörimään hyvin! En oo mikään mestari vieläkään mut ei enää jää jokainen yritys jalkoihin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.