Hae
Palasia Arjestani

Sisustusvimmaa.

Nyt kun muutto Helsinkiin on selvä niin alkaa olla aika karsia muuttokuormaa. Olis kiva laittaa melko lailla kaikki uusiks, jos vaan rahat riittää… Tavoitteena on, että isommista huonekaluista mukaan lähtee vain tv-taso (uusi hommataan sit vähän ajan päästä helsingissä), yksi senkki sekä sänky. Tällä olisi siis reilu kolme metrinen luonnon vaalea sohva, lasivitriinikaappi sekä keittön pöytä vailla kotia, vink vink 😉 Sohva on kolme vuotta vanha ja ihan siisti kuntoinen, ovh reilut 2000e eli ei mikään halpissoffa. Kissat on selkänojaan vähän jättäneet jälkiään, mut sen saa kätevästi peitettyä kankaalla. Nytkin selkänojalla on vaalea kangas eikä sitä kyllä huomaa ellei tarkasti katso. Sohvasta halutaan jonkinlainen korvaus, mut lasivitriinikaappi ja keittiön pöytä lähtee ihan ilmatteeks!

Oon kovasti nyt selaillut erilaisia sisustuslehtiä ja -blogeja, Ikean ja muiden huonekalukauppojen ja sisustusliikkeiden sivuja ja yrittänyt luoda jonkilaista mielikuvaa mitä uuteen asuntoon voisi ostella. Hauskintahan tässä on se ettei me olla nähty koko asuntoa kuin kuvista 😀 Vasta tämän kuun puolessa välissä nään asunnon ihan livenä, kun menen Helsinkiin tekemään asuntokaupat, työhaastatteluun sekä valmentajan luokse vierailulle. Tulee muuten kiireiset kaksi päivää!

Netistä olen löytänyt kivoja ja inspiroivia kuvia läjäpäin. Asunnossa on keittiö sekä kylppäri aika lailla mustavalkoista, mut haluan sinne toki jotain väriäkin.

Helsinkiin muutossa on muuten yksi äärimmäisen mukava puoli: siellä on paljon kirppareita ja mahdollisuus löytää vanhoja ja tuunattavia huonekaluja on huomattavasti suurempi kuin täällä Kuopiossa. Kiva olis löytää jotakin vanhaa ja kaunista. Alla olevan kuvan yöpöytä on kasattu vanhoista banaanilaatikoista 🙂

Rakastan ylikaiken mielenkiintoisia asetelmia. Vielä kun osais itse tehdä samanlaisia….

Myös kirkkaat värit on erityisesti mun mieleen. Pienissä erissä toki 🙂

Nämä kuvat löysin täältä.

Jotakin tämäntapaista ratkaisua olen ajatellut televisiolle. Vähällä vaivalla sais aika kivan näköisen, vinkkejä täällä.

Ikean sivuilla on yllättäen tullut viihdyttyä 😀 Sieltä joutuu varmaan hamstraamaan yhtä sun toista pientä, kuten kippoja ja kappoja, kukkaruukkuja, verhoja ym tilpehööriä!

Sisustuksen koodi-blogista löytyi myös paljon kaikkea kivaa. Kyseinen sisustusliike sijaitsee muuten Turussa! Kuvia on kiva katsella ja ideoida samalla vaikkei mitään ostaisikaan. Blogissa esitellyt tuotteet on myynnissä Turun liikkeessä ja joitakin saa tilattua myös kotiin 🙂

Blogista löytyi myös aivan ihana parveke, jonka on suunitellut toinen Sisustuksen koodi-liikkeen omistajista.

Tuollaisen voisin kyllä ottaa itsellenikin. Kolme vuotta ollaan asuttu nykyisessä asunnossa enkä ole siinä ajassa saanut sisustettua pareveketta 😀 Ehkä uudessa asunnossa on enemmän intoa projektiin.

Jos olette löytäneet netistä kivoja sisustusblogeja tai nettikauppoja niin saa vinkata 😉 Nyt haaveilu sikseen ja puurolle ja salille!

3 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    heiii tuo parveke oli T.i.l.a.-ohjelmassa yksi päivä..:) mekin ihasteltiin sitä!!

  2. massaminna kirjoitti:

    Täällä odotellaan sitten jo tuparikutsua…

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Laura: joo niin se vissiin oli ollu! Tarttee alkaa katselemaan kyseistä ohjelmaa vähän useammin ;)Minna: pidetään tuparit sit kun syksyn kisat on ohi ni päästään porukalla humpalle 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *