Hae
Palasia Arjestani

Joulukorttitalkoot

Processed with VSCO with 6 preset

Kummasti kroppa tottuu treenaamattomuteen ja alan kehittelemään kotona kaikenlaista oheistoimintaa tylsyyden välttämiseksi. Täällä on tapahtunut ihan ihme juttuja muutaman viime päivän aikana! Sanotaanko näin, että olen puuhastellut asioita, joita ollaan suunniteltu viimeiset puolitoista vuotta. Tyttö sai oman makuusoppensa olkkarin puolelle ja meidän makkari rauhoittui aikuisten touhuille. On tätä odotettu! Aikaan saamisen tunne on mielettömän hieno ja viime päivinä olen saanut aikaiseksi enemmän kuin viimeiseen puoleen vuoteen yhteensä!

En uskaltanut vielä tänäänkään lähteä treenaamaan, joten pidettiin kahden tytön joulukorttitalkoot. Löysin tämän ihanan yksinkertaisen mallin muistaakseni instagramista ja meidän joulukortit näyttää tänä vuonna tältä. Parina viime vuonna ollaan turvauduttu inspiraation puutteessa valmiisiin kortteihin, mutta nyt väkerrettiin ne omin pikku kätösin 🙂

Mitäs tykkäätte? Teettekö te itse joulukortit vai ostatteko valmiina?

Huomenna on pakko päästä taas treeniin kiinni tai täällä alkaa seinätkin vaihtaa väriä!

6 kommenttia

 1. Laura K. kirjoitti:

  Hienoja kortteja, mallin olen jostain itsekin nähnyt :). Tänä vuonna tein kortit toista kertaa itse, jäi päälle kyllä hullu innostus askarrella jotain, täytyy varmaan tehdä seuraavaksi vaikka ystävänpäiväksi kortit valmiiksi :D!

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla on myös kauhea askarteluinnostus menossa! Mielessä tuhat ja yksi ideaa. Vielä kun ajan löytäisi kaikkien niiden toteuttamiseen 😀

 2. Piia Pajunen kirjoitti:

  Meillä kanssa joulukorttitalkoot tänään! Tein viime vuonna tuolla samalla mallilla nuo joulukortit, ja dymo on ihan huippu korttihommissa. Taidan vetää varman päälle tänäkin vuonna ja jatkaa samalla linjalla 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Dymo on yksi parhaista hankinnoista ikinä! Ostin itse nyt vielä kuumaliimapyssynkin askarteluihin. Alkaa olla jo promeininkiä 😀

 3. Sanna kirjoitti:

  Hienot, simppelit kortit. ☺ Mie oon tehny joulukortit itse jo useampana vuonna. Myös muut kortit teen itse.

  • Jonna kirjoitti:

   Minulle iski myös kauhea innostus nyt. Mietin juuri eilen, että miksi en ole kaikkia muitakin kortteja tehnyt itse. Nettihän on pullollaan vaikka mitä hienoja korttimalleja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.