Hae
Palasia Arjestani

Saisko vuorokauteen lisää tunteja?

Tärinäkoneella isoksi ja vaffaksi.

Jep. Nyt olis lisäajalle kysyntää. En millään kerkee tehdä päivän aikana kaikkea mitä haluaisin 🙁 Pöydällä odottaa monta hyvää kirjaa lukijaansa, mut hyvä kun oon niitä aiemmin mainitsemiani opuksia kerennyt ees avaamaan. Karppaajien kirjassa sekä Raw food opuksissa on tosi hyviä reseptejä! Pitäis vaan taikoa jostain aikaa niiden testaamiseen. Maybe some day..

Oon tämän viikon ollut työpaikalla perehtymässä uuteen työpisteeseen, joka ei ole ihan sieltä iiseimmästä päästä. Uutta opeteltavaa on todella paljon ja viimeistään puolen päivän aikaan kaikki uusi aivoihin virrannut tietotulva alkaa särkemään päätä. Näytteenotossa sentään saa istua koko päivän jos haluaa, mutta tuolla lajittelun puolella ollaankin jalkojen päällä koko päivä. Ei paljon kerkeä istuskelemaan. Jalkoja on särkenyt koko viikon ja harkinnassa onkin nyt kunnollisten työkenkien hankinta. Maksaahan ne, mut toisaalta jos voin sillä edistää työhyvinvointiani niin olen valmis maksamaan kenkuleista hieman korkeammankin hinnan! Ens viikolla on muuten elämäni ensimmäinen iltavuoro, jänskää 🙂 Vieläpä ensiavun puolella eli työpäivän aikana saattaa tapahtua mitä vaan. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. Pysyy ainakin mielenkiinto omaa työtään kohti korkealla, kun koko ajan oppii uusia asioita eikä yksikään päivä ole samanlainen.

Vaikka työt on vaatineet omat veronsa niin jumppaamista en ole unohtanut! Monena iltana olisin halunnut tulla tänne tarinoimaan, mut ylimääräistä aikaa ei vaan ole ollut.. No mutta sitten niitä jumppia!

20.1 Selkämys + olkapäät

1. Leuat mo 6*2,5kg+6*kelt.kumi/ 7*bw+4*burns/ 10*keltainen kumi
2. Leuat kapealla kahvulilla 7*bw/ 9*kelt.kumi
3. Kulmasoutu mo 7*60kg+7*50kg/ 6*60kg
4. Ylätalja leveällä 7*60kg+6*50kg+7*40kg/ 7*55kg
5. Selännostot 10*10kg+5*bw/ 8*10kg
6. Pystypunnerrus koneessa 7*3*40kg
7. Viparit kulmassa kp 3x 8,5kg –>6kg –>4kg

Hmm.. Ennen selkätreenit oli mun lempitreenejä, mut nykyään ne vähän tökkii. Selkään pitäis saada aika paljon massaa lisää. Joka suuntaan. Tuntuu vaan ettei se kehity. Meni pitkän aikaa etten saanut oikein kunnon tuntumaakaan selkämykseen ja senkään takia ei varmasti kehitys ole ollut mikään parhain. Nyt tuntumapuoli on alkanut paranemaan ja toivottavasti tulostakin alkaa syntyä. Muutaman viikon päästä aletaankin sit panostamaan selkään kaikista eniten, mut siitä lisää tuonnempana.

21.1 Rintamus + kätöset

1. Vinopena tangolla 8+2, 6*50kg JEI!!!/ 8*45kg
2. Vipuvarsipena 6+2*60kg/ 6*50kg
3. Vipunostot kp tasapena 13*8,5kg kolmen sekan venyllä
4a. Pushdown köysi 12, 10*25kg
4b. Hammer kp 9, 8*11kg
5a. Dippi 7*10kg/ 9*5kg
5b. Scott mutkatangolla 9, 7*27,5kg
6a. Ranskalainen vinopenkillä mutkiksella 10+4, 8*25kg vikassa 3s. negat
6b. Hk suoralla tangolla 8+3*25kg/ 7*20kg vikassa 3s negat
7. Sivuviparit kp 4*12*8,5kg/ 3*12*7kg

Tämän viikon homman nimi on ollut rest pauset eli ensin sarja failureen, pieni huili ja taas sarja niin tappiin kuin menee. Vinopenkissä uskaltauduin vihdoin ja viimein laittamaan 50 kiloo ja hiljaa toivoin mielessäni edes nelosta. Sieltähän tuli kasi!!! Nyt kun on olkapäät ja ojentajatkin alkaneet vahvistumaan niin näköjään alkaa tissituloksetkin nousta, khuul 🙂 Kätösiä superina. Muutamat kovat sarjat ja se oli siinä.

23.1 Etujalat ja vähän vattaa

1. Hack kapealla 6+2*60kg/ 6*55kg/ 10*40kg (5 toistoa leveällä + 5 kapealla)
2. Prässi leveällä 7+3, 6*150kg/ 10*140kg
3. Etukyykky p.smith 7, 6*55kg vikasta sarjasta suoraan takakyykky 6*55kg
4. Askellus boxille 20*45kg/ jalka
5. Penkille nousu kera kahvakuulien 1x max*8kg/käsi
6. Abcoaster + vatsat köydellä taljassa superina 3x

 

Hackia pitkästä aikaa. On se vaan semmonen polvikilleri koko liike ettei sitä kannattais paljon ensimmäisenä liikkeenä tehdä. Teinkin jokaisen toiston melko varovasti ja hitaasti. Halusin tehdä pitkästä aikaa etukyykkyä ja tuntuman sekä asennon parantamiseks otin pienen korokkeen kantapäiden alle. Ei oo varmaan koskaan mennyt etukyykky yhtä hyvin perille. Jäi tosin ekassa sarjassa 8 toisto kerrasta alas eli aikasta loppuun asti mentiin 🙂 Pyllylle otin tommosia boksille ja penkille nousuja. Jospa sitä saatais lisätavaraa tonne takalistonkin puolelle. Mikäs sen mukavempaa kuin pyöreä berberi 😀

Hei, jatkan päivittelyä vaik huomenna. Nyt tarttee alkaa valmistelemaan huomiset työevästykset ja kohtahan se on mentävä unillekin!

Ens viikolla alan sit tosiaan panostamaan käsiin hieman muita lihasryhmiä enemmän. Teen itselleni pienimuotoisen empiirisen tutukimuksen 🙂 Kaikkihan tietää, että Flex on mun suurin bodiraamattu ja sieltä bongasinkin varsin mielenkiintoisen käsispessusetin. Se kestää kolme viikkoa ja vaikka vallan mitä mielenkiintoista on tiedossa 🙂 Otan tässä jokusen päivän lepiä, ke-su, paitsi perjantaina käydään Helsingin päässä Pitskun Finnbodylla jumpalla. Sieltä mut siis voi bongata joskus puolen päivän maita!

Tilasin muuten Massilta pientä täytettä lisäravinnevarastoon…

Tällä viikolla on toi ruokapuolikin ollut vähän siellä sun täällä.. Ei niinkään ruoka-aineiden puolesta vaan ei ole vaan ollut oikein ruokahalua. Oonkin treenien jälkeen aika usein varsinkin hiilarit tehnyt spydäri-muodossa eli käristellyt pannulla lanttua, porkkanaa ja välillä bataattia. Sekaan vielä punasta lihhoo ja omnom. Rasvoja oon yrittänyt syödä sit vähän enemmän, kun ei tuo hiilaripuoli ole oikein houkuttanut. En kuitenkaan viitsi itseeni ihan väkipakolla ahtaa mitään. Jos ei maistu niin sit ei maistu. Kyllä se ruokahalu sieltä taas palaa kun on palatakseen! Viime viikolla laskin kalorit ja keskimäärin söin päivässä (syön päivittäin aika lailla samat sapuskat) 2800-2900 kcal mikän on mulle aika paljon. Tosin painokin on nyt pysynyt ihan aloillaan, et annetaan nyt ainakin hetki mennä näin!

Jos nyt sinne unille…


6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Hei,seisomatyössä kannattaa käyttää lentosukkia. Laita ne jalkaan heti aamulla, kun nouset sängyssä. Ja osta oikea koko, niiden pitää olla todella napakat jalassa. Kunnon työkengät lisäksi, tottakai.Hyviä treenejä!t. ninia

 2. Anna kirjoitti:

  Itse seisomatyössä ja ostanut työkenkäni 6 vuotta sitten instrumentaríumista. Hintaa oli joku 150 euroa, mutta kyllä kannatti! Kerran olen nilkkaremmit vuosien kuluessa uusinut suutarilla, muuten täysin käypät vieläkin. Niissä ei kyllä kannata säästellä. 🙂

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Ninia: mistä lentosukkia saa ja minkälaiset ne on? Mullakaan ei tietysti joka päivä ole seisomatyötä eikä vuorojakaan aina tiedä välttämättä etukäteen.. Mut täytyy laittaa korvan taakse, kiitos!Anna: instrumentauriumista ajattelin itsekin käydä katselemassa josko löytyis jotkut hyvät ja mukavat. Eilen katseltiin työkavereiden kanssa kenkiä netistä ja aika hyvissä hinnoissa kyllä ovat. Toisaalta ne myös kestävätkin pitkään, joten ovat varmasti hintansa väärti!

 4. Anonymous kirjoitti:

  Moi,lentosukat tai tukisukat (tiedän, kuulostaa mummolta, mutta ei ole) löytyy esim. just instrusta tai Yliopiston Apteekista. Tai onko Kuopiossa Sokos?Suosittelen hankkimaan, vaikka seisomista ei olisi joka päivä. Seisomatyöhön tavallaan tottuu, eikä jalkoja särje ehkä niin paljoa, jos sitä on usein. Mikä ei kyllä tarkoita sitä, että se olisi terveellistä. Jos joutuu olemaan jalkojen päällä harvemmin, se tuntuu pahemmalta ja jalkoihin tulee turvotusta, jos siihen on yhtään taipumusta. Eli usein tai ei, niin jaloistaan on hyvä huolehtia.t. ninia

 5. Annemari kirjoitti:

  Hieno tärinäkone, harmi ku meidän salilla ei moista ole. Ois kiva kasvaa täristen isoksi 🙂 Ja näkyy sulla ainakin olkapäät kasvaneen, älytön pallo olkapään kohdalla näkyy olevan tuossa tärinäkonekuvassa.

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  sattu vaan hyvät valot tohon kuvaan 😀 Joo, on ne ehkä vähän kasvaneet, mut kyllähän ne vähän ”suurenee” kun saavat rasvaakin päällensä. Rusinoista on kasvanut viinirypäleet, tavoitteena vähintään appelsiinit 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *