Hae
Palasia Arjestani

Ateriaideoita viikolle 50!

photogrid_1481442746622_resized

*Sis.mainoslinkkejä 

Jebajee, taas on aika joka sunnuntaisen postauksen ensi viikon ateriaideoihin. Vielä reseptejä riittää, mutta saa nähdä kuinka kauan! Tykkään itse todella paljon tämän kaltaisista vinkkikoosteista, koska joskus pää vaan lyö ihan tyhjää. Meillä on jo pari viikkoa syöty Makuviikon bokseista tulleita ruokia, mutta tulevalla viikolla kokataan ihan omien ohjeiden ja ideoiden mukaan. Luulen, että ainakin yksi ruoka tulee olemaan perinteinen jauhelihakastike spagetilla, koska tyttö on sitä niin kovasti toivonut. Ihan mukavaa välillä kokkailla jotain perinteisiäkin ruokia ja tyhjentää jääkaappia kunnolla. Jonkun munakkaan voisin myös tehdä, jonne upotan kaikki jääkaappiin kertyneet jämät 🙂

Tässä teille ideoita ensi viikon kokkailuun!

Maanantai: Porkkanakeitto raejuustolla 

2015-10-19-07-29-12-1-800x600-1

Tykkään itse aloittaa viikon melko kevyesti, koska viikonloppuna syön aina vähän raskaammin. Porkkanakeitto on todella hyvää, edullista ja helppoa valmistaa. Sekaan voi pilkkoa muitakin vihanneksia ja laittaa vaikkapa tuorejuustojen jämät. Ohjeen löydät täältä.

Tiistai: Kookoslohi ja nuudelit

2016-05-18-07-52-32-1-800x600

Meillä syödään aika paljon lohta, koska koko perhe rakastaa sitä! En silti jaksa aina syödä sitä peruslohta uunissa paistettuna, joten on kiva saada välillä uusia makuelämyksiä siihenkin! Tämä kookoslohi oli mielettömän hyvää ja nopeaa tehdä. Täydellistä arkiruokaa siis! Reseptin löydät täältä.

Keskiviikko: Aamupalaksi munamuffinssit

oi000626-800x600

Löysin näiden munamuffinssien ohjeen joskus jostain paleoblogista ja siitä asti meillä on tehty näitä todella usein. Muffinssit tehdään kananmunista ja paistetaan muffinssivuoissa. Sekaan voi laittaa melkein mitä vain: vihanneksia, makkaraa, kinkkua, juustoa…mitä kukin haluaa! Nämä on kätevät tehdä edellisenä iltana ja lämmittää mikrossa aamulla. Reseptin löydät täältä.

Torstai: Pekoniin käärityt broileripihvit avocadotäytteellä 

2015-06-24-07-53-26-1-800x600

Tässä toinen meidän perheen hittiresepti, jota on tehty usein! Mies rakastui ohjeen avocadosoosiin niin kovin, että olen saanut sitä hänelle tehdä harva se viikko. Pekoni sopii melkein mihin vaan ja erityisen hyvin broilerin kanssa. Reseptin löydät täältä.

Perjantai: Maukas jauheliha-pizzapannari 

2016-05-13-01-41-36-1-800x600

Perjantairuoka on ihan parasta! Viikon työt hoidettu ja on aika alkaa rauhoittumaan ja rentoutumaan. Perjantain ruoka saa olla ihan erilaista kuin muut arkiruuat. Siinä täytyy olla viikonlopun tuntua 🙂 Tykkään todella paljon pannareista ja suolaiset versiot ovat ehdottomasti mun suosikkeja! Reseptin löydät täältä.

Lauantai: Gluteenittomat pähkinäbrowniet & minipizzat 

2015-11-25-05-23-42-1-800x600

Voitin mun gluteenittomien pähkinäbrownieiden ohjeella Ruoka.fi:n kilpailussa Vuoden makein herkku -palkinnon, joten nämä ovat oikeasti hyviä! Olen brownieitakin tehnyt vaikka millä ohjeilla ja täytyy myöntää, että nämä olivat todella hyviä 😉 Ohjeen löydät täältä.

2015-08-02-12-17-52-1-800x600

Nämä gluteenittomat minipizzat ovat ehkä maailman helpoimmat tehdä! Pohjana on käytetty pieniä gluteenittomia tortillalättyjä ja täytteet valikoitu kunkin syöjän mielihalujen mukaan. Helppoja, nopeita ja herkullisia! Ohjeen löydät täältä.

Sunnuntai: Kirpeän raikas vadelmasmoothie

2015-08-22-05-15-38-1-800x600

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa sunnuntai kuin raikas smoothie aamupalaksi! Pakko myöntää etten ole hetkeen smoothieita tehnyt, muttai tämä resepti herätti taas innostuksen niihin 🙂 Ohjeen löydät täältä.

Jos testailette mun reseptejä niin olisi kiva saada palautetta! Instaan tägäilkää #palasiaarjestani ja @jonna_musakka niin pääsen katsomaan teidän luomuksianne 🙂

Ps. Kannattaa liittyä Offerillan* uutiskirjeen tilaajaksi niin saatte päivittäisen joulukalenterin sähköpostiin! Siellä on ollut aika kivoja arvontaja ja tarjouksia joulukuussa!

Oletteko jo tutustuneet Moi:n täysin uudenlaiseen konseptiin mobiililiitymissä? Enää ei tarvitse joka laitteelle omaa liittymää! Tsekkaa Moi:n fiksut mobiililiittymät täältä*.

Ja Sportamorella on melkein kaikki tuotteet -30% koodilla JOULULAHJA. Koodi koskee normaalihintaisia yli 69e tuotteita. Valikoimaa pääset selaamaan tästä*.

8 kommenttia

  1. Jemina kirjoitti:

    oi miten ihanan näkösiä reseptejä!! varmasti jokin menee näistä testiin! <3

    Mun blogissa kahvilasuositusta 🙂
    https://woundedlaughh.blogspot.fi/

    • Jonna kirjoitti:

      Kiva, kerro sit mitä tykkäsit! Täytyypä tsekata kahvilasuositukset 😉

  2. Ninna kirjoitti:

    PizzaPerjantai, Keittokeskiviikko ja Toivetorstai ovat tuttuja ”ruokapäiviä” lapsuudesta ja ainakin tuo pizzaperjantai kulkee teilläkin(?)Kyllä viikonlopun tuntua saa silloin olla. Pannariohje on tuttu ja testattu tosin gluteenittomana, samoin nuo minimunakkaat. Onnistuu muuten mikrossakin. Olisi ollut kiva jos kaikki olisivat olleet pääruokia. Myös lisukkeita ruoan ohelle(mikä salaatti/juoma/jälkkäri esim toimisi)olisi kiva.

    • Jonna kirjoitti:

      Meillä on pizzaperjantai tai -lauantai, mikä nyt sattuu aina perjantaisin innostamaan 🙂 Keittokeskiviikko olis kyllä aika hyvä, samoin kuin Toivetorstai. Tyttö tykkäisi siitä varmasti! Pistetään toiveet korvan taakse. Mulla vaan on niin paljon reseptejä laidasta laitaan, että mielelläni laitan vähän erilaisia juttuja viikon eri päiville.

  3. Susa kirjoitti:

    Kivoja ideoita! 🙂

    Noista munamuffinsseista: toimiikohan ilman keltuaista? 🙂

  4. Ninnk kirjoitti:

    Oihhh ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *