Hae
Palasia Arjestani

Vatsa täynnä on hyvä olla ;)

Taas on vierähtänyt tovi viime päivityksestä. Olis kiva päivitellä useamminkin, mut ei ole yksinkertaisesti ollut aikaakaan. Ruokapuoli on edelleen sujunut hyvin ja nyt oon huomannut ettei herkkujakaan tee enää mieli samalla tavalla kuin ennen ja se on hyvä juttu se! Minä kun olen melkoinen herkkusyöppö kun sille päälle satun. Eilen maistoin Ingmannin uuttaa puutarhamarjat-kasvirasvajädeä ja sitäkin vain pienen siivun. Oli se aika hyvää 🙂 Tänäänkin vois pienen slaissin ehkä siipasta. Paino on ja pysyy edelleen samoissa lukemissa. Aloin nyt ottaa ylös myös vyötärön ja lantionympärystä. Mielenkiintosta nähdä tapahtuuko niissä mitään muutoksia.


Torstaina kävin tekemässä takajalkoja ja pohkeita. Saatoin tehdä myös muutaman sarjan vatsaakin. Ei ollu kovin hyvä reeni. En saanu oikein minkäänlaista tuntumaa takajalkoihin. Yritin tehdä pitkästä aikaa glute ham raisea, mut eihän siitä edelleenkään mitään tullut, kun polvilumpiot mulskahtelee pois alta. Tuntuu aika ikävältä 🙁 Hyvä liikehän se ois, mut ei niin ei. Taisin tehdä koukistuksia maaten, muutaman sarjan GHR yritelmiä, suorinjaloin mavea kässäreillä ja prässiä, jossa en saanut tuntumaa ollenkaan. Normaalisti toi prässi toimii mulla takareisille tosi hyvin, mut nyt meni niiin etureisille enkä ymmärrä miks. Ehkä ens kerralla parempi onni. Pohkeita tein prässissä ja istuen. Yritin tehdä ilman kenkiäkin, mut ainakin istuen masiinassa se lauta paino tosi pahasti päköihin niin jouduin laittamaan kenkulit takas jalkaan. Jätin nauhat auki niin jalat sai liikkua niissä vapaasti. Autto sekin jo aika hyvin 🙂 Vatsoja jaksoin tehdä muutaman sarjan superina vetikumileukojen kanssa.

Perstinä sit vuorossa rintaa ja hauvista seuraavanlaisesti.

1. Vinopenkki tangolla
8+2, 6*47,5kg
Pitkästä aikaa vapaalla tangolla. Ens kerralla saa pistää vähän painoja lisää..

2. Penkki kp
10+4, 9, 8, 8*18,5kg
Tein kaikki sarjat jalat ilmassa ja sain parhaan tuntuman ever! Oikein hjuva.

3. Vipunostot vinopenkillä taljassa
11+3, 8*30 lbs

4. Ristitalja
10*40 lbs

Sain ainakin rintamukseen tosi hyvän tuntuman tässä reenissä. Olivat vallan pumperoisessa 😉

Hauviksille scottia mutkatangolla pari sarjaa 32,5 kilolla, seisten mutkatangolla pari sarjaa 27,5 kilolla ja kässäreillä seisten pari sarjaa 13,5 kilolla. Loppuun vielä kunnon olkapääpumppi vipareilla ja pystysoudulla.

Eilen pidin kunnon soffaperuna päivän. En oikeesti jaksanut tehdä yhtään mitään. Köllöttelin koko päivän, katselin leffoja ja lueskelin lehtiä ja kirjaa. Välillä näinkin.

Tänään alko sit supersarjakierto ja vuorossa selkää.


1a. Ylätalja käppyrätangolla
9*62,5kg
9*57,5kg
9*50kg
10*45kg
10*40kg

 
 

1b. Kulmasoutu smith vo
9*50kg
9*45kg
12*40kg
10, 9*35kg Nää sarjat myötäotteella.

2a. Leveä alatalja mo
10*60kg aikasta painavaa oli. Ei ollunna enää nättiä tekniikkaa tämä..Saatto olla kyl harjottelun puutettakin 😀
10, 9*50kg
11, 10*45kg

2b. Leveä ylätalja niskan taakse
8*50kg
8*45kg
12, 9*40kg
11*35kg

Kohta olis Jonnalle tiedossa hieronta. Onhan tuo jo aikakin. Alkaa tyttö olla aika jumissa..Huomenna sit olkapäitä ja ojentajia.

2 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Heips! Hassu kysymys, mutta minkä merkkinen treenitoppi sulla on päällä noissa kuvissa? Tosi kivan näköinen tuo selkä osio siinä. 🙂

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Moikka!Se taitaa olla jotain tosi vanhaa Better Bodiesin mallistoa. Ei varmaan enää edes löydy kaupoista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *