Hae
Palasia Arjestani

Järjestelypäivä.

Torstaina järjestellään paikkoja että voi perjantaina sit siivota. Mä en enää jaksais puunata koko kämppää kerralla, joten oon keksinyt omanlaiseni systeemin. Tänään keräilen kaikki viikon aikana kertyneet ylimääräiset turhakkeet omille paikoilleen ja roskiin, järjestelen paikkoja, vien pahvit ja vanhat mainokset ja lehdet keräykseen.. Huomenna on sit enää jäljellä pölyjen pyyhkiminen ja imurointi. Luulen, että muksunkin kanssa tämmönen systeemi on helpompi kuin yhden siivouspäivän pitäminen. Tosin saattaa muutamaks viikoks siivoaminen unohtua kokonaan kunhan uusi tulokas on talossa 😀

Kisut ottaa siivoiluiden aikaan rennosti, kateeks käy.

Tänäänkin päätin, että kun kämppä on kunnossa niin sit voin nostaa jalat pöydälle ja lukea uusia lehtiä ja kirjoja tai vaikka ottaa päikkärit. Itse asiassa tän lupauksen annan itelleni joka ikinen päivä, mut koskaan en sitä toteuta.

Tämmöset oottaa lukijaansa 🙂

Jonnekin ne tunnit vaan päivistä katoaa vaikka välillä tuntuu ettei aika kulu mihinkään. Netissä roikkumiseen menee aivan liikaa aikaa päivästä, mut minkäs teen 😉 Kaikki uudet blogien postaukset on pakko käydä läpi päivittäin. Sisustusblogeissa on nyt niin paljon kivoja ideoita, joita haluaisin toteuttaa mut mitään semmosia en saa koskaan aikasiks. Haaveilen vaan.

Uusi nojatuoli, aivan ihana!
Keräilyerä-välipala.
Kahvin kans sallittu 😀

Eipä taida makkarin ja eteisen seinä saada uutta väriä niskaansa ennen vauvan syntymään.. No, maalaillaan ja tapetoidaan sit kun siltä tuntuu ja alkaa oikein kyllästyttää. Olohuoneeseenkin haluaisin uuden tapetin 😀 Tilitoimiston mokailun takia ei kyllä tällä hetkellä ole ylimääräistä rahaakaan laittaa mihinkään maaleihin. Itse asiassa rahaa ei ole (mulla) yhtään mihinkään, mut onneks tässä taloudessa asuu kaks ihmistä 🙂 Ens kuussa jos vielä mokailevat mun rahojen kanssa niin menen ja poltan koko lafkan ihan henkilökohtaisesti..

Hennesiltä tilasin potaatille vaatteita, taas!

Ja pari tommosta säilytyspussukkaa kylppäriin ja vitskupurkeille.

Tämä porsas kävi eilen salilla. Vähän kepin pyörittelyä alkuun ja joka paikka valui hikeä. Pahenee tää hikoilu vaan päivä päivältä. Toisaalta olis kyllä hyvä jos aineenvaihdunta pyöris yhtä kovilla raskauden jälkeenkin, en pistäis vastaan 😀 Jumppasin vähän rintaa ja olkapäitä, kevyesti vaan. Ei jaksa enää kummosia.

1. Ristitalja 3*13-16*15kg
2. Vinopena kp 3*15*15kg
3. Vinopena smith 2*13-15*30kg
4a. Sivuviparit kp istuen 2*15*4kg
4b. Pystypunnerrus kp istuen 2*13-15*4kg
4c. Vipunostot eteen kp 2*15*4kg
5. Facepull köydellä 2x

Vaikka jumppasin aika löysästi niin silti sain rinnan ja olkapäät kipeiks. Eipä tartte näköjään tällä hetkellä kummosia. Tänään meen salille, jos sattuu huvittamaan. Oon vielä vähän kahden vaiheilla..

Tässäpä teille pari uutta pätkää Dana Linn Baileyltä kera Jose Raymondin.  Danalla on ehdottomasti juuri sellainen fysiikka johon itsekin tähtään! Vähän enemmän leveyttä selkään ja sviippiä reisiin niin olis perfect 😉

Olkapäätreeniä täällä ja viimeinen jalkatreeni ennen kisoja täällä.

 Uusi Gymlogin jaksokin on ilmestynyt. En oo tainnu muistaa niistä viime aikoina mainitakaan. Vuorossa foodcorner ja piimäpannarit.

Voiskin etsiä uusia reseptejä mitä kokeilla viikonloppuna, kellään mitään hyviä ehdotuksia?

Muistakaa osallistua edellisen postauksen arvontaan!!! 🙂

2 kommenttia

  1. Jonna kirjoitti:

    Mä ainakin rakastan karppaus tacopiirakkaa + guacamolea vaikken karppaakkaan 🙂 Löytyy ihan googlettamalla toi karppaus tacopiirakka 🙂

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Kiitos! Täytyykin laittaa kuukkeli etsimään 🙂 Mä oon kans joskus tehnyt jotain karppipiirakkaa ja se oli aivan sika hyvää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.