Hae
Palasia Arjestani

Alkuviikon treenit.

Heips! Tässä olis nyt yhtä sun toista taas kerrottavana treeneistä. Pääsi jutut vähän kasautumaan teknisien ongelmien vuoksi. En saanut pariin päivään ladattua tänne kuvia ollenkaan eikä kukaan jaksa lukea pelkkää tekstiä. En mä ainakaan!

Tää treeniviikko ei ole ollut ihan sieltä parhaasta päästä. Maanantaina kusi rinnallevedot kun tankoa kääntäessä mulla vihlaisi kummallisesti kumpaankin hauikseen. Löydettiin siihen ehkä syykin: liian leveä ote. Tiistaina tehtiin snatch balancea ja siinä mulla tuntui että ranteet katkeaa peukalon kohdalta jo pelkällä 6,8 kg tangollakin. Siihen ongelmaan löytyi syy niinkin kaukaa kuin työpaikalta: liian matala työtaso. Toivottavasti ongelmat hellittää ihan näillä pienillä korjauksilla. Alkaa nimittäin kohta hermo palaa kun tulokset vaan laskee kun koko ajan on jotain vialla. Ongelmien kautta voittoon ja viisaammaksi, näin täytyy uskoa 🙂

Maanantain treeni meni näin:

 • squat clean 5 x 5

18 minuutin amrap

 • squat clean x 5
 • box jump x 10
 • wall ball x 10

Mulla toi clean meni vähän ketuiks hauiksien kipuilin vuoksi ja suurin paino taisi olla 27,5kg. Wodissa tein cleanin tilalla etukyykkyä 30 kilolla. Wall ball taisi olla noista kaikista hapokkain ja veti mehut aika tehokkaasti. En oikein saanut siihen kunnon rytmiä ja jouduin jokaisen toiston ottamaan rinnalla vastaan. Pallokin sinkoili minne sattuu…

Etukyykkyä hamsteriposkilla höystettynä :D

Etukyykkyä hamsteriposkilla höystettynä 😀

kuvia 006

kuvia 005

kuvia 014

kuvia 011

kuvia 015

Ei näin.

Ei näin.

Tiistain treeni meni näin:

 • snatch balance 5 x 5

10 rounds for quality

 • snatch balance x 3
 • farmers carry around gym

Harmittaa kovin etten ottanut yhtään kuvaa treenistä tai meidän radasta mitä piti kulkea kahvakuulat käsissä. Se oli aika hauska ja lopussa melko tuskainen kun kuulat alko painaa… Radalle oli kehitelty pieniä esteitä levypainoista ja painopalloista. Niiden yli piti sit kulkea kuulien kanssa. Hauska ja vähän erilainen treeni! 🙂

kuvia 001

kuvia 002

 Mobbausta olen taas tehnyt niin paljon kuin suinkin vaan pystyn. Salilta ostettu lacrosse-pallo kulkee mukana duunissakin ja foamroller on ollut kovalla käytöllä kotona. Jalkoihin oon jo saanut aika hyvin liikkuvuutta, mut yläkropan kanssa onkin töitä tehtävänä paljon. Ei sitä vaan salilla käydessä tällaisiin asioihin joutunut kiinnittämään mitään huomiota. Jos joku paikka oli vähän jäykkänä niin sit tehtiin jotain muuta ja annettiin asian olla. Nyt haluan korjata kaikki liikkuvuusongelmat ja jäykkyydet saman tien. On ihan turhaa haaveilla että tempaus kulkisi hyvin jos liikkuvuus on sieltä huonoimmasta päästä. Uskon, että kun saan yläkroppaan enemmän liikkuvuutta niin tempauskin alkaa kulkemaan paremmin ja kropan pikku krempat helpottaa 🙂 Mites paljon te panostatte viikon aikana liikkuvuuteen? Minkälaista liikkuvuusharjoittelua teette?

IMG_20131008_153824

 20131007_160134

Heti kun on alkanut palkka juosta ja rahaa jää vähän laskujen jälkeen ylikin niin oon alkanut taas harrastaa enemmän (liian paljon) nettishoppailua. Hennesiltä tilasin yllä olevassa kuvassa olevat paidan ja huivin sekä korvikset, joita mimmi räpeltää alemmassa kuvassa. Osa paketin sisällöstä on vielä matkalla. Myös treenivaatteita tilailin, mut niistä enemmän kunhan saan nappastua niistä kuvan! Ootteko te kovia nettishoppailijoita? Mistä tilaatte eniten ja mitkä kaupat on parhaita? Niin, taisin mä Stockan hulluilta päiviltä tilata takin ja piponkin 😀 ja kirpparille pitäis päästä! Kirjojakin oon shoppaillut. Niitä mulla on hi aivan liikaa.

PicsArt_1381253039700

Tässä kirjassa onkin sit paaaaaljon reseptejä joita on pakko testata! Kohta alkaa taas reseptejä pukata tälle puolelle 😀 Niin ja viikonloppuna leivotaan!

PicsArt_1381253164656

IMG_20131008_114907

PicsArt_1381253097232

Ruokapuolella ei mitään mullistavaa ole tapahtunut. Mulla on tällä hetkellä joku ihme fiksaatio fetajuustoon ja Koskenlaskijan sulatejuustoon. Fetajuustoa tungen joka paikkaan ja yllä olevat kanat piti kuorruttaa Koskenlaskijalla 😀 Tuli muuten hyviä! Olispa ihanaa kun olis vuorokaudessa muutama tunti enemmän niin vois kokkailla joka päivä jotain erilaista ja jännittävää 🙂

Loppuviikon treeneihin palaamme myöhemmin! Tänään viimesiä kertoja möksälle 🙂 Foamrollerin ajattelin raahata matkassa ja harrastaa mobbailua oikein urakalla 🙂 Tällä suunnalla asuvat muistakaa mennä lauantaina katsomaan Keravalle Octoberfestiä eli paikallisia crossfit-kisoja! Meidänkin boksilta on yksi kisaaja 🙂 Ehkä minäkin sit ens vuonna?

2 kommenttia

 1. Polenka kirjoitti:

  Näitä siun treenikuvia on ilo katsoa, kun ihan oikeasti treenaat etkä vaan poseeraa peilille 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Haha, kiitos 🙂 en mä oikein nää järkee sellaisessa kun crossgit on kaikkee muuta kuin poseeraamista. Siks jääkin usein kuvat kokonaan ottamatta treeneissä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *