Hae
Palasia Arjestani

Ota mitä ikinä haluat

Kaupallinen kampanja: Itis.

Tämä lauantai ei ole tuntunut yhtään normaalilta lauantailta, koska olen ollut melkeinpä koko viikon kotona. Olen saanut viikon varrella tehtyä arkiaskareita ihan eri tahdilla kuin normaalisti, mutta tokihan niitä riittää edelleen tehtäväksi. Hoidetaan aina viikonloppuisin suuremmat kauppareissut ja jos on jotain hankintoja niin nekin hoidetaan viikonloppuna. En itse edes jaksaisi lähteä viikolla mihinkään kauppakeskuksiin surffailemaan saati viettämään aikaani.

En ole koskaan ollut mikään kovin suuri shoppailufani. Joskus on kiva mennä kiertelemään ja ostaa asioita spontaanisti, jos jotain kivaa osuu eteen ja jos sattuu olemaan rahaa. Yleensä kun jotain lähtee oikein etsimällä etsimän, tai on ylimääräistä rahaa, niin saletisti mitään ei löydy. Ei varsinkaan sitä asiaa minkä oikeasti tarvitsisi. Tyttö on tallustanut tähän saakka talvikengillä, joten tänään oli pakko lähteä kenkäostoksille. Päätettiin lähteä katsastamaan Itiksen meiningit, koska mun edellisestä Itiksen reissusta on aikaa about 14 vuotta, jos parin kuukauden takaista Ruohonjuuren keikkaa ei lasketa. Silloin ei menty kauppakeskuksen puolelle ollenkaan, mutta tänään kierreltiin tytön kassa siellä ihan ajan kanssa. Olipa koko Itis muuttunut melkoisesti niistä vuosista ja pakko nostaa hattua mielettömän tilavista, siisteistä ja valoisista wc-tiloista! Kauppakeskuksen ulkopuolella oli kunnon vaalimeiningit menossa ja meidät lahjottiin vaikka sun millä asioilla ennen kuin päästiin sisätiloihin. Joko te olette muuten äänestäneet?

Päätettiin ensin tehdä pakolliset hankinnat ja marssiittiin Stadiumiin, josta poistuttiin kassan kautta uusien lenkkareiden, sukkien ja vesipullon kera. Tytön kenkiin ajattelin että menisi ainakin 50e, mutta kengät olikin alennuksessa ja saatiin en alle kahdella kympillä! H&M:llä meillä vierähtikin tovi. Parin eri lahkakortin turvin pystyin kerrankin sanomaan tytölle, että ota mitä haluat. Kerron kun riittää. Ja tiedättekö mitä? Normaalisti hän on vailla yhtä sun toista, muttas nyt sain ihan tyrkyttämällä tyrkyttää vaatetta sun muuta. H&m:ltä ostettiin tytölle mekko, t-paita, tukkaharja päiväkotiin, kaulakoru, pipo ja hanskat. Itselleni on vieläkään ostanut mitään, koska en mielestäni nyt mitään tarvitse. Turha ostaa ihan vain ostamisen ilosta. Ennen ruokailua tehtiin vielä nopea visiitti Clas Ohlsonille, josta kävin hankkimassa vatupassin (joka naisen työkalu :D) ja askartelutarvikkeita.

Koska kiertelyyn oli mennyt jo puolitoista tuntia niin päätin viedä tytön vielä syömään. Meidän lempparipaikka on Jumbossa Fonda del Sol ja samainen ravintola löytyi myös Itiksestä, joten istahdettiin pöytään syömään lauantailounas. Kauppakeskuksissa ehdottomasti parasta on se kun saa vain katsella ihmisiä ja olla miettimättä mitään. Sieltä saa parhaimmat pukeutumisvinkitkin, itse kun tykkään katumuodista eniten. Kauhean vaikeaa aina kuvitella kaupoissa miltä mikäkin vaate päällä näyttää, joten poimin parhaat ideat suoraan kadulta. Kätevää ja ilmaista. Tyttö piirteli tovin rauhassa ja minä sain vain katsella ihmisiä. Sanoisin, että parasta lauantaipuuhaa! Mietin siinä miten helppoa elämä on nyt 5-vuotiaan kanssa. Haluaisin vielä toisenkin lapsen, mutta haluanko tehdä elämästä jälleen haastavaa? Ehkä itsekästä ajatella noin, mutta en tiedä jaksanko saman rallin vielä uudestaan. Raskausaika kun ei ollut mulle mitään ruusuilla tanssimista. No, katsotaan mitä elämä tuo tullessaan. Kotia kohti lähdettiin jätskikojun kautta ja tulomatka taitettiinkin osittain metrolla, jossa tyttö ei ole aiemmin ollut kuin yhden kerran 🙂

Meillä on ollut hitsin kiva lauantai, toivottavasti teilläkin! Nyt vielä pyykkitalkoot ja keittiön järjestelyä tälle illalle. Ehkä pääsen sitä kauan kaipaamaani vatupassiakin heiluttelemaan tänä iltana 😉

Noita tytön 19,90 hintaisia tennareita on myynnissä myös Stadiumin nettikaupassa. Löydät kengät täältä*. Stadiumissa on menossa kengissä huikea kampanja, ota 3 maksa 2! Kannattaa siis kasata vaikka treeniporukka ja tilata kaikille uudet popot tai hankkia kevätkengät koko perheelle nyt kerralla 🙂 Suoraan etusivulle tästä*

2 kommenttia

  1. henna kirjoitti:

    oon sun kanssa samoilla linjoilla tuossa ostamisessa, en tajua miks menisin shoppailemaan ilman että ei tarvii mitään erityisesti 😀 tai sitte oon vaan liian tarkka mihin rahani kulutan.. 🙂 jokainen tyylillään!

    • Jonna kirjoitti:

      Varsinkin kun nurkat alkaa olla täynnä kamaa niin en kaipaa yhtään turhaa lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *