Hae
Palasia Arjestani

Oksana Grishina

Ehkä hienoin fysiikka koko fitness skenessä, IMO 🙂

6 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Oijoi, miten tuollaisen kropan sais?

 2. Johanna kirjoitti:

  Olen NIIN samaa mieltä 🙂 Minullahan pyörii mm. näytönsäästäjänä setti Oksanan kuvia. Tuo fysiikka on vain ihan mieletön! Lisäksi arvostaa vielä sitä toiminnallisuutta kun itse on notkea kuin näkkileipä 😉

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Ei tuota voi kuin ihailla.. Tavoitteet korkealle ja tavoittelemaan samanlaista fysiikkaa! Ainahan sitä saa haaveilla 😉 Notkeeta ja yhtä liikkuvaa musta ei kyllä saa millään, mut kaiken muun voisin ottaa!Johanna: kävin muuten kans tilailemassa niitä paitoja tiedät kyllä mistä 😉

 4. Johku kirjoitti:

  Kertokaa mulle mistä voi ostaa ton tyyppisiä treenihousuja, missä tuo farkkupainatus? Olen yrittänyt etsiä, muttei löydy ja useammalla niitä nähnyt, mutten ole ehtinyt koskaan kysyä :(..

 5. Johanna kirjoitti:

  😀 Mahtaa ne siellä ihmetellä yht’äkkistä kiinostusta Suomesta, kun laittoivat sieltä meille sähköpostin, että eivät ole lähettäneet aiemmin mitään ulkomaille, mutta että homma hoituu ja paketti on seuraavana päivänä postissa :)) Ihan kivoja perustoppeja näyttivät olevan, eikä tule ihan heti salilla vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *