Hae
Palasia Arjestani

Eineslihapullia ja täytettyä patonkia – ruokapäiväkirja arkipäiviltä

Ja taas ruokapäiväkirjaa pukkaa! Mun puhelin on taas kadottanut muutamat ruokakuvat, mutta onneksi suurin osa oli tallessa. Maanantai meni aika köyhissä merkeissä ruokien osalta, koska ei yhtään sunnuntaina tajuttu että kaupathan on kiinni. Onneksi mies oli ostanut Oriveden markkinoilta Kivikylän tuotekassin, joten saatiin sentäs syödä vähän parempia eineslihapullia 😀 Välillä kun joutuu syömään tämmösiä niin osaa taas arvostaa normaaliruokia entistä enemmän!

Maanantai 

Aamuvuorossa töissä. Illalla tempaustreenit salilla.

PicsArt_1431841621473

 

Aamulla leivät pakkasesta, päälle kinkkua ja avocadoa. Lisänä kahvia ja vettä. // välipalana omenaa ja pähkinöitä // lounaalla makaronia, eineslihapullia ja porkkanoita // ennen treeniä puuroa, raejuustoa ja marjoja // Treenin jälkeen samaa kuin lounaalla // Iltapalana omenaa ja pähkinöitä  (ei kuvaa)

Tiistai

Aamulla kyykkytreenit ja uutta peeärrää pukkas! Illaksi duuniin. Söin aika huonosti, ei vaan ollut nälkä koko päivänä,

PicsArt_1431841812271

 

Aamulla pari leipää höysteillä, omenaa ja kahvia // Treenin jälkeen palkkari ( ei kuvaa ) // töissä makaronia, broiskua ja vihanneksia // välipalana broileri-pastasalaattia // Iltapalana banaani-proteiinivohveleita.

Keskiviikko 

Aamuvuorossa töissä. Illalla on gymissä lisäpainoleukoja ja lihashuoltoa.

PicsArt_1431842107348

 

Aamupalana leipäset höysteillä, kahvi ja vettä // välipalana omenoita ja pähkinöitä // lounaalla broisku-fetasalaatti // ennen treeniä puuroa, raejuustoa ja marjoja (ei kuvaa) // Treenin jälkeen palkkari // iltaruuaksi Prisman täytetty broileri-cheddarpatonki // iltapalaksi protskudrinkki ja pähkinöitä.

Torstai

Siivouspäivä, ei treeniä.

PicsArt_1431842231182

 

Aamupalana leivät höysteillä, vettä ja kahvi makeutettuna Hermesetas Stevialla // anoppilassa pottumuussia, lihakastiketta ja salaattia // kahvin kanssa pala suklaakääretorttua // kotona tytön lohipatongin jämät ja omenaa // iltapalaksi lohta, ananasta, vihanneksia ja fetajuustoa.

Perjantai

Aamuvuorossa töissä, illalla treenit jossa uudet peeärrät clean & jerkissä sekä pelkässä cleanissa! Molemmissa +5kg vanhoihin enkkoihin.

PicsArt_1431842363163Aamupalana leipäset höysteillä, kahvi ja vettä // välipalana rahka ja pähkinöitä // lounaalla lohisalaatti // ennen treeniä mustikka-banaanismoothie // Treenin jälkeen palkkari (ei kuvaa) // iltaruokana lohta, riisiä ja vihanneksia // iltapalaksi turkkilaista jogurttia, pähkinöitä ja omenaa (ei kuvaa).

Aika perussettiä ruokailuiden osalta. Puuro on palannut mun ruokavalioon ja vedän sen aina välipalaksi jos menen suoraan töistä treenaamaan. Hyvin pysyy energiatasot korkealla ja jaksaa treenata! Tällä viikolla on ainakin treenit kulkeneet ja ennätykset paukkuneet 🙂 Sen huomasin, että hirveä himo oli kalaan, kanaan ja vihanneksiin koko viikon!

Pitäiskö alkaa venyttämään ruokapäiväkirja koko viikon mittaiseksi? Kiinnostaako viikonlopun syömingit?

 

8 kommenttia

 1. Oona kirjoitti:

  Todellakin kiinnostaa!:)

 2. Sanna kirjoitti:

  Totta maar kiinnostaa! Vielä kysytkin. 🙂

 3. Rousku kirjoitti:

  Näistä sun ruokapäiväkirjoista on saanu kivaa inspiraatiota omaan syömiseen 🙂 useesti tuntuu, että helposti jämähtää johonki tiettyyn kaavan ja syö sit päivästä toiseen sitä toistaen… Siispä sun monipuolinen ja rennon oloinen syöminen toimii aina kivana pikku näpäytyksenä itelle, että ei urheilevan ihmisen tarvii mitään ”fitness-ruokavaliota” noudattaa vaan pääasia on että syö jotain ! 😀 Oon huomannu, että tää kaikki fitnesshypetys saa normaali-ihmisen helposti unohtamaan, miten syödä rennosti. Syöminen kuitenki on myös sosiaalinen tapahtuma 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, ja musta kun tuntuu että syön välillä liian yksipuolisesti 😀 Mullakin on noi omat kompastuskiveni, kuten nälkäisenä kauppaan –> patonki matkaan, mutta pääsääntöisesti yritän syödä mahdollisimman hyvin ja terveellisesti, ennen kaikkea riittävästi! Herkutteluakaan ei toki pidä unohtaa 😉

 4. Mimmukka86 kirjoitti:

  Juu,ehdottomasti kiinostaisi saada herkku-vinkkejä sun viikonlopuilta omaankin herkutteluun! 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, minäpä kuvailen ens viikonloppunakin ruuat 😉 Saattaa tosin olla baarireissu edessä, mutta ei anneta sen häiritä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.