Hae
Palasia Arjestani

Laatikollinen kosmetiikkaa: LivBox

Vaikka en kovin usein täällä kosmetiikasta puhukaan niin tykkään siitä kovasti samoin kuin koruista ja kaikesta kimmeltävästä. Pikku tyttönä parhaita hetkiä oli ne kun sain hakea Yves Rocherin paketin postista ja hypistellä kaikkia niitä ihania purkkeja ja purnukoita! Yves Rochereita en ole pitkään aikaan tilannut, mutta kun kuulin LivBoxista Eveltä niin oli ihan myyty saman tien!

110714 001

LivBox on kosmetiikkaboksi joka ilmestyy kerran kuussa. Boksin sisältöä ei koskaan tiedä etukäteen, mutta jos käyt katsomassa aikaisemmin ilmestyneitä bokseja, niin näet että kaikki tuotteet ovat todella laadukkaita! Jokaisessa boksissa on 4-6 ammattilaisen valitsemaa kosmetiikkatuotetta. Boksin hinta on 15,90 e/kk ja maksuvaihtoehtoja on useampia. Tsekkaa tarkemmat tiedot täältä. Onko LivBox teille jo tuttu?

110714 002

 

110714 003

Tuotteet oli pakattua ihanaan mustaan pakettiin ja kääritty vielä silkkipaperiin. Koko paketti huokui ylellisyyttä ja naisellisuutta. Pieni hemmotteluhetki kesken päivän! Olin aivan innoissani pakettia avatessani ja nyt odotan jännityksellä jo elokuun pakettia 🙂

110714 004

Mitä paketista sitten kuoriutui?

Herbinan Volume letitys- ja rakennesuihke tuo rentoihin kampauksiin tarvittavaa rakennetta ja tuuheutta. Nimensä mukaisesti tuote sopii erinomaisesti lettikampauksiin.

Rich Pure luxury intense moisture shampoo on ylellinen, päivittäiseen käyttöön tarkoitettu shampoo, joka syväkosteuttaa ja antaa kiiltoa hiuksille. Korjaa myös huonokuntoista hiusta palauttaen hiuksen luonnollista eilinvoimaa. Sopii kaikille hiustyypeille.

Avene After sun repair lotion on ihanasti viilentävä ja tehokkaasti ihoa kosteuttava sekä rauhoittava auringonoton jälkeinen emulsio. Ihanteellinen kevyt emulsio vartalovoiteen tapaan käytettäväksi. Soveltuu sekä kasvoille että vartalolle.

110714 005

110714 006

Dermosil Summer glow nail polish kimaltelee kilpaa auringon kanssa. Laadukas ja kestävä kynsilakka antaa kynsille sädehtivän ja kauniin kiillon. Hienostunut, kullanhohtoinen kynsilakka korostaa kauniisti päivettynyttä ihoa ja viimeistelee kesälookin.

Australian gold huulivoide (sk30) on korkean ja laaja-alaisen suojan sisältävä huulivoide aurinkovaurioita vastaan. Pehmittää, tasoittaa ja ravitsee kuivia huulia. Sisältää hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten jojobaa, E-vitamiinia ja aloe veraa. Tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja sopii koko perheelle.

Rich pure luxury rejuvenating argan oil elixir on upea, kevyt argan-öljy. Öljy imeytyy nopeasti  hiuksiin eikä tunnun rasvaiselta. Hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja kiiltävät tyvestä latvaan. Hoitaa hiusta ja ylläpitää hiuksen omaa luonnollista elinvoimaa. Sopii kaikille hiustyypeille ja sitä voi käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin.

110714 007

 

Lisäbonarina oli vielä Calvin Kleinin One red tuoksunäytteet sekä miehelle että naiselle sekä useampia alennuskuponki paketin tuotteisiin sekä nettikauppoihin.

110714 008

Miltäs LivBox vaikuttaa? Oliko jotkut näistä tuotteista teille tuttuja?

Ps. Tämä ei ollut maksettu mainos!

 

3 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Itse tilasin saunalahden kamppanjan kautta heinäkuun paketin, nyt kun olen lukenut muiden paketeista niin huomasin että sain vähemmän tuotteita, herbina ja avene puuttui, muut oli samat.

  2. Jonna kirjoitti:

    Hmm… ompa omituista! Toisaalta, tuolla sivuillahan sanotaan ettei paketti ole kaikille sama..

  3. Emilia/LivBox kirjoitti:

    Moi Jonna & Petra! Näin on eli heinäkuussa osa tilaajista sai Herbina letitys- ja rakennesuihkeen + Avéne after sun-tuotteen ja osa arvokkaamman Favora aurinkovoiteen. 🙂 Terkuin, Emilia/LivBox

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.