Hae
Palasia Arjestani

Poks sanoi Jonnan polvi

Kävinpä sit äsken istumassa päivystyksessä semmoset 2,5 h. Sano toi mun vuosia vihoitellut polveni sopimuksen irti hakkikyykyn jälkeen. Sarjat sain ihan hyvin tehtyä, mut viimesen sarjan viimesessä toistossa tuntu melkoisen ikävä vihlaisu tuolla polven sivulla ja sitten ei enää varattukaan vasemmalle koivelle ollenkaan. Prässi jäi sit toiseen päivään, kun en viitsinyt alkaa itseäni sillä rääkkäämään. Sentään joku järki on vielä päässä..

Lääkäri-täti väänteli ja käänteli jalkaa ja passitti röngeniin. Ei siellä onneks mitään irtonaisia luun paloja ollut näkyvissä, mut magneettikuvaukset taitaa olla Jonnalla edessä. Mullahan tahtoo toi sama polvi lukittua joka yö niin, että joudun nousemaan sängystä sitä vetreyttämään ja oikomaan. Kuulemma kierukassa jotain vikaa ja siks magneettikuviin. Saapi nähdä koska sinne sit pääsee.

No, pari liikettä kerkesin sentään salilla tehdä eli lyhyestä virsi kaunis tai jotain.

1. Reidenojennus
12*55kg
12*45kg
15*35kg

2. Smithkyykky
10, 8*92,5kg Jee, tähän oon tosi tyytyväinen!
8*90kg

3. Hackkyykky
10, 8*55kg Pudotin sit ihan suosiolla noita painoja..
8*50kg Ja sit poksahti..

Nyt ollaan viikon verran saikulla ja ihmetellään. Huomenna pidän joko lepopäivän tai käyn treenaamassa olkapäitä ja käsiä. Saapi nähdä. Nyt suihkuun ja goisaan.. Kaikkee sitä mullekin tapahtuu, kele!

3 kommenttia

  1. Propofol kirjoitti:

    Huh, onneks ei ”ton pahempaa”… paha toiki mut pahemminki ois voinu käydä, paska säkä mut parane pian!!!

  2. inkapee kirjoitti:

    No voihan paska! Toivottavasti polvi paranee pian ja pääset taas kunnolla ketaroita treenaamaan!

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Tänään olis ollut takareisipäivä, mut taidan passata 😀 Jos kävis tekemässä vähän vatsoja ja olkapäät niin olishan siinä jo jotain. Yöllä sain taas monta kertaa herätä, kun polvi veti ittensä lukkoon pahemmin kuin ennen.. Blääh, sanon minä. Jospa tää tästä. Ehkä ens viikolla ollaan jo kyykkyhommissa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *