Hae
Palasia Arjestani

6 + 1 x hyvää viikonlopuksi

kollaasi

Mä olen täällä sairaslomaillut kohta kaksi viikkoa ja olen ihan päivistä jo sekaisin. Viikonlopulla ja arkipäivillä ei juurikaan ole tällä hetellä eroa – jokainen päivä kulkee about samaa rataa. Tiedän kuitenkin, että useimmilla teillä alkaa tänään viikonloppu ja viikonloppunahan on kiva herkutella ja valmistaa jotain spesiaalimpaa syötävää. Ajattelinkin jakaa teille nyt muutaman reseptin omista arkistoistani. Toivottavasti saatte näistä hyviä ideoita! Tässä on koottuna sekä perinteisiä sokerisia kakkuja ja leivoksia sekä raakaversioita – jokaiselle jotakin 😉

  1. Mustikkaraakapiirakka

mustikkaraakapiirakka

2. Snickerspiirakka

snickerspiirakka

3. Amerikkalainen porkkanakakku

porkkanakakku

4. Jumalaisen hyvä snickers raakakakku

snickersraakakakku

5. Brookies-leivokset

brookies

6. Mangojuustokakku

mangojuustokakku

Kaikki näistä resepteistä on superhyviä ja todella kokeilemisen arvoiseksi havaittuja. Mangojuustokakku on mun blogini yksi suosituimmista resepteistä ja sitä meilläkin tehdään suhteellisen usein.  Tällä hetkellä pohdin tekisinkö  meille viikonlopuksi jotain näistä vai kenties jotain aivan uutta…Maailmassa olisi niin kovin paljon hyviä reseptejä, joita pitäisi testata ja maistella! Ehkä mun vain pitää kohta alkaa kokopäiväiseksi leipuriksi 😉

Ja sitten se bonusresepti vielä! Jotta ette ihan kuole makean ähkyyn niin bonusresepti onkin suolainen ja mielettömän helppo ja nopea tehdä! Meidän perheen suursuosikki:

7. Tortillapizza

tortillapizza

Oikein herkullista viikonloppua teille kaikille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.