Hae
Palasia Arjestani

Kehityskelpoinen?

Piti pikaisesti tulla hehkuttamaan miten hyvä käsijumppa mulla oli. Siis aivan törkeän hyvä! Ensimmäistä kertaa aikoihin näin kropassani selkeää kehitystä ja rasvaakin on palanut vaikka paino on pysytellyt suht samoissa viineiset kolme viikkoa! Illalla lisää, mulla on paaaaaaljon kuvia teille 🙂

Kehityskelpoinen?

Ehläpä parin kolmen vuoden päähän vois asettaa kisatavoitetta vai mitä olette mieltä?

8 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  HUIPPUA Jonna!! <3 <3

 2. NiiNii kirjoitti:

  Hirrrrrrveeen iso muskula! :)))

  • Jonna1983 kirjoitti:

   No ei sentään, mutta tuntuu että isompi kuin koskaan 🙂 Tästä treenistä ja päivän peilikuvasta sain helvetisti uskoa tulevaan!

 3. Anonymous kirjoitti:

  mulla itellä treeni kulkee paremmin aina kun rasvaprosentti on tarpeeks alhaalla ja ruoka puhdasta ja kun tavallaan sitä saa liian vähän eli aina dieetillä!ns.bulkilla treeni on jotenkin voimatonta ja tahmeaa!ooks huomannu samaa?

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Oon huomannut! Mulla rasvaprossa ei ole vielä kovin alhaalla mut oman peilikuvan muuttuminen tuo helvetisti lisää tehoja treeniin, sitä vaan haluaa parempaan kuntoon ja isommaksi. Sillä on aika suuri merkitys ainakin mulle että oma peilikuva miellyttää. Masentavaahan se salillakin on jos treenatessa ei peilistä näy muuta kuin löysä mätisäkki.Ruuan puhtaudella on tosiaan suuri merkitys treenien tehoon. Turhat hiilarit ja sokerihötöt veks niin johan jumppa kulkee ja olo on paljon parempi muutenkin! Tämän kun ymmärtäis dieetin ulkopuolellakin.. Turha mässyttäminen tekee olon vaan turvonneeksi eikä jaksa oikein mitään 🙁

 4. Momin kirjoitti:

  Hieno 🙂 !!!!!-päivi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *